Güzellik & Bakım Benler kadını daha çekici yapar mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Bunun gibi özel gösteren benler mesela.. Güncellemeler+1 yıl Yani şu kadının suratında hiç bir şey olmasa boş gelirdi gibi geliyor, yine güzel ama albeni katıyor bence.. Benler kadını daha çekici yapar mı? Cevapla Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı. Tamamen bakımlı olmak ya da olmamakla alakalı aslında 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,2b cevap paylaştı. Bazılarına yakışıyor 0 0 Yorumla
djvkskckz Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl Bu kadına tek yakışıyor kimse uzatmasın 😌 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Türkan Şoray beni abartılıyor bence, kadın güzel ama beni o kadar da albeni katmıyor. Yorumla djvkskckz +1 yıl Herkesin bakış açısı başkadır benim gözümde türkiyenin en güzel kadını bence gençlik hali. :) Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yüzümde sol tarafında var ben şahsen seviyorum hiç aldirmayida düşünmedim 1 0 Yorumla
porifldekibendeğilim Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Bilmiyorum çoğu kişi sevmiyor bendede var çok rahatsız ederse yok etmeyi düşünüyorum.. 1 0 Yorumla
CounterOffensive111 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 353 cevap paylaştı. Benlerden değil ama kadının kendisi güzel olabilir. 0 0 Yorumla
alperenn99 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Ula ben bu kadına hastayım zaten bide fotoğrafini atmışın 🤦 0 21 Yorumla Soran +1 yıl Ne yapayım en güzel bunda duruyor 😂 Yorumla alperenn99 +1 yıl Platonik aşk yaşıyorum kendisi ile Yorumla alperenn99 +1 yıl Fazla değil ya söyle bir eşim olsun başkasına bakarsam namerdim Yorumla Soran +1 yıl Yani hoş kadın lakin, eş kıymetlidir yani bir zahmet bakmayıver başkasına Yorumla alperenn99 +1 yıl Ah Melisam ballı sütüm 😔 Yorumla Soran +1 yıl Dua edelim sana Melisan olsun bir tane Yorumla alperenn99 +1 yıl Bir tane olmaz ben buna hastayım, başka Melisa ile aldatamam Melisa Aslı Pamuk'u Yorumla Soran +1 yıl Onun hayatına giren çıkan oluyor amaa Yorumla Soran +1 yıl Hangi dizide sevdin Yorumla alperenn99 +1 yıl Ben bir girsem çıkmam söz Yorumla alperenn99 +1 yıl Yeni hayat da Yorumla alperenn99 +1 yıl Kız orada çok seksi ben kadınım diyor resmen, yanında yürusen kadınlığını sonuna kadar hissettirecek o derece Yorumla Soran +1 yıl Bana çarpışma da çekici gelmişti. Yabancılarda var mı? Yorumla alperenn99 +1 yıl Yok bana türk olacak, zaten işim gereği Rusların içindeyim, Ruslar da baya iyi , ama Melisam başka 😍😌 Yorumla alperenn99 +1 yıl Ya ben varya çok sadakata önem veren biriyim inşallah öyle biri çıkar karşıma Yorumla Soran +1 yıl Vay be gurur duydum niyeyse 😂 Yorumla Soran +1 yıl Rusların içinde ne işin var 😂 Yorumla alperenn99 +1 yıl Turizmdeyim Yorumla Soran +1 yıl Anladım, olur inşallah istediğin gibi biri Yorumla alperenn99 +1 yıl İnşallah cümlemizin, seninde 😄😂 Yorumla Soran +1 yıl Ahhajaj Aminn 😂 Yorumla
lawliettt Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Evet ama hangi bölgede olduğu da önemli mesela melisa'daki ben çok çekici yapıyor onu 0 0 Yorumla
EngineerAres Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 64% +1 yıl Kişiden kişiye değişir bu durum aslında 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 5,9b cevap paylaştı. Bende de ben var daha çekici yapmıyor 0 0 Yorumla
Ferhat0380 Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 869 cevap paylaştı. Yapar 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Tamamen bakımlı olmak ya da olmamakla alakalı aslında
Nasıl yani
Bazılarına yakışıyor
Bu kadına tek yakışıyor kimse uzatmasın 😌
Türkan Şoray beni abartılıyor bence, kadın güzel ama beni o kadar da albeni katmıyor.
Herkesin bakış açısı başkadır benim gözümde türkiyenin en güzel kadını bence gençlik hali. :)
Yüzümde sol tarafında var ben şahsen seviyorum hiç aldirmayida düşünmedim
Bilmiyorum çoğu kişi sevmiyor bendede var çok rahatsız ederse yok etmeyi düşünüyorum..
Benlerden değil ama kadının kendisi güzel olabilir.
Evet bazılarına çok yakışıyo
Ula ben bu kadına hastayım zaten bide fotoğrafini atmışın 🤦
Ne yapayım en güzel bunda duruyor 😂
Platonik aşk yaşıyorum kendisi ile
Fazla değil ya söyle bir eşim olsun başkasına bakarsam namerdim
Yani hoş kadın lakin, eş kıymetlidir yani bir zahmet bakmayıver başkasına
Ah Melisam ballı sütüm 😔
Dua edelim sana Melisan olsun bir tane
Bir tane olmaz ben buna hastayım, başka Melisa ile aldatamam Melisa Aslı Pamuk'u
Onun hayatına giren çıkan oluyor amaa
Hangi dizide sevdin
Ben bir girsem çıkmam söz
Yeni hayat da
Kız orada çok seksi ben kadınım diyor resmen, yanında yürusen kadınlığını sonuna kadar hissettirecek o derece
Bana çarpışma da çekici gelmişti. Yabancılarda var mı?
Yok bana türk olacak, zaten işim gereği Rusların içindeyim, Ruslar da baya iyi , ama Melisam başka 😍😌
Ya ben varya çok sadakata önem veren biriyim inşallah öyle biri çıkar karşıma
Vay be gurur duydum niyeyse 😂
Rusların içinde ne işin var 😂
Turizmdeyim
Anladım, olur inşallah istediğin gibi biri
İnşallah cümlemizin, seninde 😄😂
Ahhajaj Aminn 😂
Evet ama hangi bölgede olduğu da önemli mesela melisa'daki ben çok çekici yapıyor onu
Her ben çekici yapmaz.
Bana göre yapmaz
Kişiden kişiye değişir bu durum aslında
Bende de ben var daha çekici yapmıyor
Erkeği çekici yapar ;)
tabii ki hayir aksine
Dudak kenarı ve yanak daha çekici yapar.
Türklerde olur çekicidir
ay beni çok severim çok güzel duruyor yaa
Yapmaz
Kesinlikle
Yakışanı var yakışmayanı var
Şahsen yapmaz
Kimisinde evet
Yapar bence
Yapar
Evet
Hayır ben sevmiyorum