Kirpikleri Türkan Şoray gibi olanlar daha güzel mi olur?

✨𝐸𝑑𝑎𝑚𝑒𝑑𝑎✨

Kirpikleri Türkan Şoray gibi olanlar daha güzel mi olur?

✨𝐸𝑑𝑎𝑚𝑒𝑑𝑎✨
Yani Kiprik Güzel Gösterir Ama Dezavantaj Olabiliyor maalesef Benim olduğu gibi 😅 Benim de Kirpikler Uzun Bazen gözümün içine giriyor çok acıtıyor batıyor Göz Demişken Başımdan Geçen Kötü durumu Anlatayım Kısaca Bi keresinde çocukken Çekirdek Kabuğu vardı elimde gözüme bi kaçtı Allah'tan Göz bebeğine gelmedi Alta gitti Varya şöyle Söyleyim Kimse yaşamak istemez bunu kötü acıttı Çıkardım ama bayağı zor oldu insanın başına bazen böyle durumlar gelebiliyor maalesef dikkatsizlik sonucu
Kirpik değil de yüz hatlarının birbirine uyumlu olması çok önemli.
Örneğin, ben Türkan Şoray'ı hiç beğenmem. Güzel bir kadın da değil. Onun jenerasyonunda olan Gülşen Bubikoğlu ise kirpiksiz olmasına rağmen taş gibi bir hatun. İnsanın yüreği hop hop ediyor.
Selam gadası 🙃
Elbette oldukça büyük etkisi vardır. Göz alıcı gözlerin görünmesinde kirpiklerin etkisi çoktur.
Evet önemli. Sadece kadınlar için geçerli değil bu, Kirpikleri upuzun erkekler var mesela, hayran kalmamak mümkün değil (Burak Deniz 🤌)
Teşekkür ederim caaan 💙
Cevap
15Cevap
Evet güzellikle bence önemi var
Bence gözlerinin güzelliğini orataya çıkaran kipriklerin uzunluğu kadar kıvraklığı da bir rimel sürdüğümüz de yüz ifademizin nasil değiştiği oratada 🥳
Genetik olarak kirpikler hacimli ise güzelliğe de etkisi çok büyüktür. Ben her zaman doğallıktan yanayım.
Genetik olmayan sahte kirpikler gözlerde belli oluyor yani olmuyor diyenler net kendileri de takıyordur 😂 😂
İllaki etkisi vardır doğru makyaj ile etki büyük veya küçük olabilir. Bu makyaja bağlı
Ben gözlerin kendisiyle ilgileniyorum.
Bana biraz uzak galiba.
Evet ben erkek olduğum halde benim kirpiklerimin çekici olduğunu söylüyo kız arkadaşlarım bugüne kadar aynaya bakarken hiç farketmeniştim bu kadınlar çok tehlikeli yaaa çok detaylı bakıyorlar 😀😀😀
Bence öyle bari güzel bi maskara markası söyleyin
Kendini çizmiş kirpik olarak türkanı almıs
Kim çizdi bende çizmedim 🤣
Benziyooıo
Egzotik işte 🤣 sen gibi
evet gözleri ön plana çıkarıyor
Evet vardır..
Olabilir
Kirpikler güzelliğe renk katar
Büyüktür gözleri ön plana çıkarır
Kirpiklerin etkisi vardır
Büyük değil orta derece