Arkadaşlar beyaz tenli ve sarıyım. Yüzümde de sarı kıllar ve tüyler var. Güneşte böyle parlıyor. Alsam siyah olur başa çıkamam. Normalde böyle belli olmuyor çok. Makyaj da yapamıyorum o zaman da belli oluyor. Çok kötü duruyor mu? Ne yapmam lazım? Ne öneriyorsunuz?
Sakal diyen neyin kafasını yaşıyor acaba. Resmen alay etmiş seninle bence tüy var gibi görünmüyor gayet iyi. Erkekler kendi tuylerine baksın kızlar her yerini koluna yanaklarına lazer yaptırsın erkekler bir göğüsünü almasın. Kızlar siz yapıyorsunuz bunları böyle. O sakal gibi diyen gitsin vücut temizliğini yapsın
Yüzünü bir kere aldırırsan onlar siyahlaşacak ve komple aldırman gerekecek. Bu şekilde en azından belli olmuyor, herkesde var onlar ayrıca bu tüyleri lazer de görmüyor bildiğim kadarıyla , takma kafana yani
Asıl aldırdığın zaman sakal gibi oluyor, sertleşiyor. Sakal gibi diyenler aldırınca ne yaşayacağını biliyor mu sence? Bana aynı şeyi 20liyaşlarımda bir arkadaşım yaptı, ay çok kötüüü diye psikolojimi bozdu. Çenemi yoldum. Sonra o tüyler gitti yolduklarım sert sert kaldı. 20yıldır uğraşıyorum
Geeçekten benim de 1di 3oldu. Lazerle inceliyor ama süreç uzun sürüyor. O yüzden bunlara dokunma. İnan hormonlar düzelince kayboluyor, kimseyi dinleme. Bu arada buz lazer ince tüyleri görüyor diyorlar, onu araştır istersen. ya da iğneliye devam et.
Benim bedenimi de okumadı lazer, kaç yerde denedim. İğneli epilasyon son çare oldu bana. Buz da yaptırdım alex de ne varsa... ama iğneli çözüm oldu sadece..
Farklı 3 yerde denedim lazer. Olmadı. Vücudumda da olmadı lazer, kıl kökü beyazmış. İğneli başlamak zorunda kaldım vücuduma bile çok acılar çekiyorum..
Çözüm tıraş olacaksin iyice kopurt sonra jiletle kazi fazla degil 3 gunde bir yapsan yeter o ileride siyahlasir zaten sonra hergün kesersin bisey olmaz
33 yaşa göre kafanızda saç kalmamış hala öneri sunuyorsunuz dalga geçerek, ben de size bi öneri Sunayım İstanbul’la gelin ve saç ektirin. Çok tipsizsiniz