+1 yılBen yalan söylediklerini düşünmüyorum. Ama bunu söyleyen erkek belki "sırf göğüs muhabbeti açılırdı belki konuya ordan dalar, şansım yaver giderse de daha ileri giderim" diye düşünmüş olabilir. Ama kadınlar kendileri kandırılmak istemedikçe hiçbir numarayı yutmuyorlar. Öte yandan erkekler bütün göğüsleri severler. Aslında neden göğüs diyorum bilmiyorum. Memeye meme demekten utanmamak lazım:) Erkekler her boy memeyi severler. Ama her erkek belli bir boyu diğerlerinden daha çok sever. Her ne kadar emme konusunda iyi olsa da mesela eğer imkan varsa ben büyük meme tercih etmem. Orta ya da hafiften küçük boy memeyi severim. Özellikle de armut şeklinde, beyaz tenli, pembe uçlu olanlarını.. Sebebi ise dokunduğumda büyük memeye göre bana daha çok zevk vermesi. Sanırım fibriler doku oranı yüksek, yağ dokusu oranı büyük memelere göre düşük olduğu için en çok orta boydan hafifçe küçük olan memeleri mıncıklamayı severim. Zaten eğer kadın olsaydım yine çok büyük meme istemezdim. Çünkü büyük memeler görselik açısından hoş olmasına rağmen daha ağır olacakları için kadınlarda sürekli bel ağrısına yol açarlar..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Siz kendinizi burun deliklerim devasal olacak diye şartlandırdığınız için öyle geliyor, Bırakın bu kompleksleri adam ufak seviyormuş işte ne var, Ben Küçük meme sevmem şahsen büyük de sevmem, Ben meme sevmem zaten, dimdik memeler muazzam ama estetik olarak küçük olsun büyük olsun, uçları dik ve belirginse tamam işte bana yeter, bizler g.. tçüyüz gerçi, fit ve sıkı olması lazım, memeyi de Seven sever, her türlü sevebilir normal yaniiii😂
00 Yorumla
+1 yılYalan değil az da olsa bazı erkekler küçük meme sever. Kalçanın da küçüğü makbuldür. Bana göre ortası en iyi büyük olanlar doğal değil. Yanlardan kıvrımlı vücut çekici gelmiyor bana arkaya doğru çıkık olacak kalça, karşıdan bakınca bişey belli olmayacak ama yandan bakınca poponun çıkıklığı göze çarpacak
00 Yorumla
Yaşanmışlık ve eksik deneyim bazen kafa karışıklığı doğurabilir.
Ayrıca zevk meselesi.
Ama hiç bir canlı ömründe sadece bir tek modeli sevip onunla yaşamak istemez diye düşünüyorum.
Haa..
Gerçekleştirir mi, hayalde mi kalır bilmem ama..
her şey her zaman layığını bulmaz bu net.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
253Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvet ya söylüyordur ama bu biraz da ciddiyete bağlı bence çünkü bazı erkekler diyor ki yıllardır büyük göğüsleri sahip kadınlar ile birlikte oldum ama asıl zevk küçük göğüslü kadınlardaymış
60 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı.
u +1 yılYalan söylüyordur
00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılBelli bir yaşın üstüne ve olgun bir erkekse kesinlikle doğru söylüyordur. Hatun olsunda ne olursa olsun mantığında biri ise düşündüğün gibi büyük ihtimalle yalan söylüyor. Şahsen ben büyük göğüslü bir hatun istemem, orta veya ortadan bir tık küçük olabilir. Göğüsten daha önemli olan şey ise karakter sahibi olması 👍👍 karakteri sıkıntı bir kız dünya güzeli olsa ne yazar? Hiç bir değeri yok gözümde
30 Yorumla
+1 yılYorumları tek tek okudum ve çoğu da zevk meselesi olduğunu savunmuş. Bu tercih meselesi olduğu için kimisi iki avuç büyüklüğünde olsun der teki için, kimisi de öyle bi' şart koşmaz.
Bi' kadını beğendiysen yalanı da bir tıutar adam, doğruyu da buna emin ol. Ne kadar dürüst olduğunu belirtse de bunu sadece kendi bilir.
Seninle birlikteyse bunu zaten biliyorsun demektir. Ama böyle bi' belirtmesi varsa demek ki sana yakıştırdığı için böyle söylüyor diyebilirim. Görmeden diyorsa bil ki bunun görmüş, beğenmemiş ileri de konuşacağı kişinin böyle olması gerektiğini düşünerek demiştir.
Erkekler elde etmek için kırk takla atar ama bu basit konuda yalan söyleyeceği bana mantıklı gelmiyor bilmiyorum... (Onca tanıdığım adama kıyasla yazıyorum bunu)10 Yorumla
+1 yılkimin ne dedigi umrumda bile degil sahsen, ben kendimi nasil seviyorsam onemli olan bu erkeklerik kucuk ya da buyuk meme sevmesi degil. Buyuk meme basa beladir arkadaslar sutyensiz asla disari cikamazsiniz. O yuzden kucuk meme candir diyorum😁
22 Yorumla- +1 yıl
Küçük memelerde eğer meme ucu sivriyse, sutyensiz dışarı çıkamaz. Uçları belli olur hemen 😊 önemli olan büyüklüğü değil önemli olan ucu bence. Sütyen bu konuda önemli. Memesi büyük olup, ucu belli olmayanlarda sutyensiz gezebiliyor
- +1 yıl
Hele şükür kendini olduğu gibi seven biri, olmak istediği gibi olan biri
Ya bu kadar takilma sende ona deki bend kol gibi penis seviyorum de senin nasil gururunu kiriyosa sende kir anlasin bi seni. Sonrada seni sen olduğun icin seven biriini bul. Bi insan bana deger veriyosa buyuk gogus kucuk gogusun ne onemi var bi opucuk bile zevk veriyo zaten
01 Yorumla- +1 yıl
Istek attım
- Güzellik & Bakım konusunda 314 cevap paylaştı.
+1 yılAslında bilimsel bir açıklaması var bunun. Eğitimli kariyeri çok iyi durumda olan erkekler küçük göğüsler severken pek de eğitimli olmayan kariyer anlamda fazla bı yere gelmemiş erkekler de büyük göğüs seviyor. Bilim adamları diyor ben değil
58 Yorumla- +1 yıl
Onlar yalan söylüyor ya da küçük goguslu kadınlardan çekindikleri içindir büyük göğüs büyük kalca evrimle alakalıdır disiliktir küçük goguslu zayıf kizlar genelde maskulenlik ve eril enerji veriyor
- +1 yıl
@Yapraksarmasi00 büyük kalça başka ama büyük göğüs kesinlikle sevmiyorum damızlık inek gibi afadersin.
- +1 yıl
Yahu iş yerimde bir tane yüksek lisans yapmamış insan yok. Geyik grubundan bu yazdığını gönderdim. Herkes güldü. Bu araştırmayı yapan bilim insanları küçük gögüslü kadınlar olsa gerek :)
- +1 yıl
@cheekystaff yo baya baya böyle bı şey var ama herkes için değildir tabiki. İki tip insan yok ki neticede farklılıklar cikacaktir
- +1 yıl
Diyorum ya 24 erkek 13 kadın var burada herkes mühendis mimar en düşük eğitimi olan 1 tane tekniker var. Tamamı güldü sadece)
- +1 yıl
Pekii
- +1 yıl
Ben de diyorum neden inandıramıyorum büyük memenin benim için bir manası olmadığına insanları :)
Renkler ve zevkler tartisilmaz ama yalan soyledigini dusunuyorsan acaba neden soyledi? Senin kendi Oz guvenini sarsmamak icin olabilirmi? ya da senin her seyini sevdigi icin soylemis olamazmi? ya da gercekten sevdigi icin. Nedeni ne olursa olsun, senin ona nekadar guvendigin onemli. Guvenemiyorsan hic zamanini kaybetme. Unutmaki her erkek buyuk gogus seviyor diye dusunuyorsan, bi nebi seni kimsenin sevemeyecegini dusunyorsundur
00 Yorumla
+1 yılGöğsüm küçükse sevgilim ya da eşim küçük sevmek zorunda. Büyükse de büyük sevmek zorunda. Fiziksel özelliklerimizi onların zevkine göre değiştiremeyiz. Ama küçük göğüs sevenler tabiki vardır bu inanması güç bir durum değil.
55 Yorumla- +1 yıl
@koray121 evet zorunluluk. Benim göğsüm nasılsa kocam onu sevecek mecbur.
- +1 yıl
@koray121 niye kadın uzun boylu erkek beğeniyordur ama kocası kısaysa boy uzatma ameliyatı mı olsun adam? İnsan sevdiğini her türlü kabullenir anladın?
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen büyük göğüsleri olan biriyim bugüne kadar da bir erkeğin de gelip bana ben küçük göğüslülerden hoşlaniyorum kusura bakma bu bana göre değil dediğini duymadım ve düşündüğünü de görmedim. Genel olarak tam avuca otursun cuk olsun diye bir tabirleri istekleri var bunu çok duydum etrafımda ama ne kadar doğrudur bilemicem.
31 Yorumla
+1 yılHayır Küçük seven devar şahsen bana küçük göğusler de çekici geliyor aslında göğüs büyüklüğünün o kadar önemi yok asıl zevk dişil enerjisi
00 Yorumla
+1 yılBu dünyada erkekler için mi yaşıyoruz, sizin neden, neyi, nasıl hoşlanıp sevmeniz önemli, sizi seven erkek sevdiğini her şekliyle sever. Sevgilisi küçük göğüs seviyormuş diye ameliyat olan bayanları hayretle kınıyorum
31 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim sevgilim göğüs hiç sevmiyor. Sevmek zorunda da değil zaten. Yani her erkek kalçadan, bacaktan veya göğüsten etkilenecek diye bişey yok. Bazı erkekler saçtan etkilenirken bazıları etkilenmez. Veya bazıları siyah saç severken bazıları sarı sever. Bazıları küçük kalça veya göğüs severken bazıları daha dolgun sever. Seninki de küçük seviyor demekki😂
12 Yorumla- +1 yıl
Bazılarına balina sever palamut ıstakoz ne gelirse yer
Cevap sahibi+1 yılEn tehlikeli erkek türü gibi. Yani nefes alsın yeter kafasını hatırlattı bana😂
Aslında erkekler dik meme seviyor yani 90-95 olup sarkık olmasındansa 80-85 olup dik ve diri olması daha cezbedici olabiliyor. Zevk meselesi. Büyük meme sevenler olduğu kadar küçük sevenlerde var. Küçük meme hiç yok olan anlamına gelmiyor yani.
22 Yorumla- +1 yıl
Mükemmel yorum
- +1 yıl
Ekrekler şöyle seviyor böyle seviyor diye bir şey yok... Herkesin tercihi farklıdır. Ben sarkık severim mesela ama sönüite olmasın yani
+1 yılBüyük severler diyemem ama ele gelmesini isterler sjsj
71 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBuyuk gogus severiz ama oyle kucugu sevmeyiz diye bisey yok... Bide buyuk goguslu kadinlarin popolari cirkin oluyor. Belleri kalin oluyor.. omuzlari genis oluyor.. vs vs. Sonuc olarak gercekten guzel olan kadinlar hep kucuk goguslu olduklari icin hep onlari tercih ederiz
00 Yorumla
+1 yılDoğru olabilir bende çok büyğk gögüse ksrşıyım ilerde sarkıyor zaten küçük ele avuca gelen daha güzel büyük gögüs hava yastığı gibi birde yazın hiç çekilmez küçük daha iyi istediğin gibi çek yala em sarkmaz 😅😌☺️
10 YorumlaEmecek meme buldular da küçüklüğe büyüklüğe mi takılacaklar. Seviyorum diyorsa seviyordur bence
62 Yorumla- +1 yıl
sdsfdsfsd ulan ya sdfds
- +1 yıl
Ben bulamadım
+1 yılKüçük göğüs severim diyen, doğal seviyorum diyen erkekler net yalan söyler. Büyük göğüs ve yapay kızlar her zaman için daha çok ilgi görür.
419 Yorumla- +1 yıl
İstisnalar kaideyi bozmaz 😃
- +1 yıl
Büyük göğüsler yapay mi sanıyorsun sen
- +1 yıl
Okuduğunu anla önce tatlım 😉
- +1 yıl
Büyük göğüs ve yapay kızlar deyince akla büyük göğüse sahip olanlar sanki yapaymis gibi bir anlam çıkıyor.
- +1 yıl
@Kafkas001 onun öncesinde kurduğu cumleye dikkat et öyleyse sanki büyük göğüslü kızların ki Allah vergisi değilmiş de yapaymis gibi bir anlam çıkıyor.
- +1 yıl
😂😂😂 yaaaaa tamam sensin
- +1 yıl
Ee niye kabul etmiyorsun, senin büyük göğüs Allah vergisi değil 😂
- +1 yıl
Sanki *
- +1 yıl
Büyük göğüslerim olduğunu nerden çıkardın 😅 ayrıca bi çoğu estetik 😉
- +1 yıl
@Kafkas001 uff sen kimsin
- +1 yıl
@kendinibilmezinteki bak hâlâ aynı şeyi savunuyorsun, doğal büyük göğüslü kadin çok, yeni nesil de yok gibi 😂neyse cok uzadı 🤚
- +1 yıl
Varsa da çok çok azdır. Bunun altına imzamı atarım. Aynn ya sıktı 😅
- +1 yıl
😂😂
- +1 yıl
Kesinlikle haklısın. Büyük gögüs ve yapaylığı her zman tercih ederim.
- +1 yıl
Doğal seviyorum diyen neden yalan seylesin ki anlamadım.. evet yapaylar dikkat çeker ama onlara daha çok abazalar tav olur
Kadınları belli bir kalıba sokup, her kadın büyük memeli olacak diye düşünürseniz tabii ki yalan söylediğini düşünürsünüz.
40 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılYoo bazıları cidden küçük sevebiliyor.. Zevk meselesi.. He bide bamya kadar çükü olanlar da büyük meme isterim diye dolaşmasın mümkünse.. 😂 Keyifli günler..
20 Yorumla
+1 yılKüçük göğüs var, küçük göğüs var.. evet küçük göğüsler daha dik olurlar, sarkmak gibi bir endiseleri olmaz, tabi dikkat ederlerse, ama bazı göğüsler çok küçük oluyor, sadece uçları belirgin olanlar var. O tip göğüsler degildir yani begenmekten kasıt
00 Yorumla
+1 yılBüyüklük küçüklük göreceli. Küçük derken keçi memesi gibi dememiştir 🤣 kriter avucu dolduran tsşıran füze gibi memeleri olmalı kadının. Sert ve dik sarkık çok itici tabi erkek memesi gibi de olmamalı.
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılhayır.
limon memeli minyon hastası ummadığın kadar fazladır.
elastik evirip çevirme kolay dar diye.
ayrıca adamlar 9 saat uçup boşuna asian girl için gitmiyor.
07 Yorumla- +1 yıl
Her minyon olan kucuk memeli olan dar mı oluyo knk
- +1 yıl
Be sacmalık bu
- +1 yıl
@uslukeçeeeeee e şimdi saçmalık değil anatomik olarak katana gibi bir hatun ile minyon zayıf bir kadının tabı aynı değil.
- +1 yıl
Minyon zayıf kadın bakıre olmasa bike dar mı oluo
- +1 yıl
@uslukeçeeeeee anatomik olarak evet. soyle dusun 70 75 kılo ile 50 kılonun delik aynı mı olur .
illa bir darlıgı olacaktır vajen her tarafı sımsıkı saracaktır - +1 yıl
Madem öyle erkekler neden balık etli sevıo
- +1 yıl
@uslukeçeeeeee bakınız göreceli kavramdır bu .
sarısın seven esmer seven nasıl var ıse bazısı balık etlı bazısı manken gıbı bazısıda mınyon sevıyor.
+1 yılBu tercih meselesidir yani Kimisi büyük sever Kimisi küçük sever Kimisi farklı bir şey sever Kimisi daha farklı bir şey sever herkesin düşüncesi aynı değil ki şöyle düşün Beş parmağın beşi bir mi değil
00 Yorumla
+1 yılKüçük demeyelimde orta diyelim dik ve yuvarlak olacak, sarkık ve aşağı doğru sarkmış olmayacak bunu giysili şekilde fark edemezler ama çıplak kaldıklarında çok fark ediyor
12 Yorumla- +1 yıl
Öyle olacak böyle olacak diye bir şey yok. Herkesin zevki farklı
- +1 yıl
Aynen öyle
Küçük göğüslü kadın çok genç gösterir. Bazı erkekler çok genç görünen kadınlar sever. Yalan olduğunu düşünmüyorum. Ben de küçük seviyorum, sarkmıyor ve hep dik oluyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBüyük göğüs ileride sarkar, bunu düşünen erkekler var. Ayrıca birini sevince her şeyi güzel etkileyici gelir insana. Yani sevgilisini küçük göğüslü haliyle seksi bulan erkek gayet seven ve normal olandır.
21 Yorumla- +1 yıl
Icindekilere tercuman oldun
Niye yalan söylesinler ki yalan borçları mı var
71 Yorumla- +1 yıl
Bunlar kendi belirledikleri güzellik standartlarına herkesin uymasını bekliyor
+1 yılYani yalanda seni sevdiği için diyodur ya da şöyle bişey daha var bazılarına daha sexsi gelebiliyor küçük meme değişik
20 YorumlaSevebilir yani herkesi etkileyen bir şey vardır kimi ayak sever kimi kalça ben mesela ilk baktığım yeri elleridir elleri bakımlı ve güzel değilse yüzü vücudu istediği kadar güzel olsun etkilemez beni
00 Yorumla
+1 yılHayır bence ikisinin yeri de ayrı seveni de ayrı yani kimi küçük sever kimi büyük... ama ben buyuk göğüslü birisiyle hiç birlikte olmadığım için artık merak da etmiyor değilim
00 Yorumla
+1 yılValla benim eşimin ki de minicikti onu aldığım da elime gelmiyordu bile şimdi 85 beden oldu çocuk vs olunca büyüyor yani ve sarkıyor. Küçük en iyisiymiş
02 Yorumla- +1 yıl
Sarkık deilse gayet iyii
Çok büyük de iyi değil çok küçük de ama küçük mü büyük mü dersen bence küçük. Büyük göğüs sarkma yapabiliyor. Ama küçük göğüs öyle değil. Hep diri hep diri severiz küçük göğsü 😍😍
00 YorumlaGörünüş acısından orta büyüklükte olması idealdir büyük göğüs inek memesi gibi falan iyi degil tabi ki ama en iyi göğüş dokunulduğunda en fazla haz alan gögüstür. Önemli olan o
00 YorumlaBence memeden memeye değişir. Büyük olup sarkık kötü duranlar var, küçük olup dik ve tatlış olanlar var. Tercih meselesi.
11 Yorumla- +1 yıl
doğru yorum bu bence
+1 yılHayır, bizzat onlardan biri de benim büyük göğüsten haz etmiyorum benim için ideal göğüs boyutu küçük ve orta boy göğüs.
10 Yorumla
+1 yılBüyük göğüs sevmiyorum diyen belki doğru söylüyor olabilir ama direkt "küçük seviyorum" diyen net yalan söylüyordur.
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,6b cevap paylaştı. Demek sivilceden hallice, 🍋 limon gibi memelerine ilgi istiyorsun. Tebrik ederim bak beğenenler gelmiş soruya.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBüyük göğüs görmedikleri için pek klişe lafları. Büyük göğüs görseler dipleri düşer.
62 Yorumla- +1 yıl
Sonunda doğru yorum
- +1 yıl
Doğru valla bu devirde herkesin küçük göğüsü var
Gizli Üye(25-29)+1 yılBoya takılmıyorum diyen kız kadar gerçekçidir 😂 uzun boylu büyük aletli erkek ve büyük goguslu dolgun kalçalı kadın>
43 Yorumla- +1 yıl
Abla yanlış anlama benim boyum 184 ama şeyim 15 . Sence bir kadın için yeterli midir?
Cevap sahibi+1 yılÇok iyi diyeceğim türden değil ama ideal. Boyda 180 uzerisin alette 15in altına düşmemişsin peki zayıf misin yapılı mi
- +1 yıl
Abla son 1 senedir spor yapıyorum vücudum güzel karın kasları belli olmaya başladı. Zaten ömrümün sonuna kadar spor yapacağım
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet küçük göğüs seven erkekler var bende lezbiyenim küçük göğüsler çekici geliyor tam avuç içini dolduracak kadar
45 Yorumla- +1 yıl
Lez mi arıyorsun
Cevap sahibi+1 yılAramıyorum
- +1 yıl
Sana demedim yA😅
+1 yılBizim küçükleri kim sever ya. Büyük olanları ben bile daha çok beğeniyorum.
21 Yorumla
+1 yılBende küçük göğüs seviyorum.
Büyük olan ağırlık yapıyor sırt ağrısı vs. Küçük iyidir.20 Yorumla
+1 yılO sırada küçük meme yüzü bile görmemiş olanlar böyle atıp tutar
21 Yorumla
+1 yılErkeklerin nesine güvenilir bilmiyorum ama tercih meselesi olabilir ☺️
22 Yorumla- +1 yıl
AA neden hepmi guvensız erkek hırsı hayatına
+1 yılGenellemeye bakarsak evet büyük meme seven daha çoktur fakat az bi sayıda da küçük seven var. Yalan değildir o az olan kısıma denk gelmişsindir
00 YorumlaBüyük göğüslerden hoşlanmam çekici gelmiyor açıkçası orta hali tam avuca sığacak şekilde olması güzel 80b civarı idealdir.
00 Yorumla
+1 yılhangi erkeyin hangi göğüsü sevmesini bilmenin tek bir yolu vardır oda o erkeyin göğüslerle ilgili olan planını öğrenmek
00 Yorumla
+1 yılBence evet cok kucuk kimse sevmez avucluk dolgun olmali buyukte guzel değil sıkı ve dolgun az karb alin vitaminsiz gibi geziyo cogu turk kizi
00 Yorumlayani küçük neye göre küçük
mesela dümdüz olsun sevmez bence :P tabi şahsen ama kimin ney olduğu tartışılır
00 Yorumla
+1 yılBana fark etmez fazla büyük olmasın görüntü kirliliği oluyor midem bulanır küçük olması normal olması bana göre ideal daha güzel
00 YorumlaKüçük gögüs seviyorum derken yani yavrı köpek sever gibi seviyoruz çen büyüyünce meme mi oluçan çen şeklinde
00 YorumlaBen yalan söylemem. Büyük çok gördüm çok iyiler diyemiyorum orta halliler iyiler evet. Amaküçük çok görmedim ve hep aklımda çekici olarak kaldı
00 Yorumla
+1 yılYetişkin vücuduna benzemeli, fazla küçük olursa çocuk gibi görünür. Erkeğin libidosu düşer, konsantresi bozulur.
06 Yorumla- +1 yıl
Idkdjfjdskdks
- +1 yıl
Son sözün ağır oldu 🤧
- +1 yıl
Senin vücudun iyi ya eğer fotodaki gibiyse, yani senden daha kötüleri de var. En azından benim fikrim bu yönde, tüm erkeklerin kafa yapısı aynı değildir zaten 👍
- +1 yıl
Konsratre dediğin an gülme geldi
- +1 yıl
Özel hayatta yaşanan bir durumu kastettim, gündelik hayatta flörtünün göğüslerine odaklanan bir erkek alay konusu olabilir tabiki
- +1 yıl
Konsantrasyon aşırı bir tabir olabilir, onun yerine havası bozulur diyelim.
Gizli Üye(25-29)+1 yılKüçük gögüs derken yok gibi olanlar değil ama bir avuç dolusu gögüsler dik şekilli oluyor beyaz tende çok hoş duruyor iri gögüslü kadınlar sütyen de güzel dursada dikkat çeksede soyununca çok çirkin durur
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Erkek ne derse kadın yalan olduğunu iddia ediyor zaten. Büyük göğüsler sarkık olduğu için istemeyenler de var. Alt tarafı meme.
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılGörüntü olarak estetik olan o ama erkeklerin meme düşkünü olduğunu bilinen bir gerçek. Benim de merak ettiğim bir husus bu, gerçekten beğeniyorlar mı yoksa elde olanı kaçırmayalım kafası mı bilemedim.
10 Yorumla
+1 yılYalanın daniskasıdır. Elde etmeye çalışmak için gereksiz övgüdür. Ele avuca gelmeyen şeyin neyini sevecek. Erkekde de meme var seven var mı?
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 750 cevap paylaştı. bence de yalandır yaa...
Küçük göğüs nasıl sevilir ki, oynan ellenmez küçük göğüs ile nesi sevilecek ki00 Yorumla- Devamını Gör (288)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar