Nereye yapılan estetik gereksiz sizce? Neden yaptırdıklarına anlam veremediğiniz bir estetik yeri var mı? :D

Nereye yapılan estetik gereksiz sizce? Neden yaptırdıklarına anlam veremediğiniz bir estetik yeri var mı? :D

Kendi görüşümdür, bence insan estetik duymadığı yere estetik yaptırmaz, şimdi bana demeyin sorduğum soru bu değildi, bende gereksiz estetik göremiyorum, bu arada bu maddiyata bakıyor yani imkanı olan yaptırıyor, bunu yaptıran kişi bunla mutlu oluyorsa onun mutluluğuna karışmamak lazım , yorum yapmamak lazım , gereksizmiş dememek lazım, umarım ne demek istediğimi anlatabilmişimdir.
Cevap
10Cevap
Dudak bence
Kesinlikle dudaklara çok yapay duruyor ve çok gereksiz buluyorum
Genel olarak karşıyım estetik olayına. Özel durumlar haricinde sırf şuramı beğenmedim estetik buramı beğenmedim estetik kafasına çok karşıyım.
Estetiğin kötü bir tarafı yok, maddi imkan varsa. Aşırı olmadığı sürece, doğal duruyorsa okey.
Doğal güzelliği bozan estetik gereksiz bence.
yapılan estetik yakışmayıp abartılı olduktan sonra nereye olduğunun pek bir önemi yok
Sadece şu yüzü geriyorlar ya bana gereksiz geliyor ama güzel de duruyor
Bana kalırsa yer fark etmiyor, estetik komple gereksiz
Fazla yaptırdığın her estetik gereksiz yaptırılmış yere bir daha yaptırmak erimediği sürece aptallık.
Estetiğin kendisi gereksiz çok kötü olmadığın sürece yaptırma arkadaş
Ben de istiyorum göğüs estetiği
dudağa yapılanın anlamı yok
İsteyen yaptırsın gereksizliği yok
Dudaklara çok kötü duruyor
Dudak tabiki, o ne öyle tabanca gibi doldur boşalt
Dudakkk
Dudak
Dudak.
Estetik tamamen gereksiz Bi olay
Gereksiz olsa yaptırmazlar herhalde
Dudaklara