Güzellik & Bakım Zara parfümleri ne kadar kalıcı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Bunu almayı düşünüyorum.. Zara parfümü kullanmadım hiç, nasıl kalıcı mıdır? Parfüm hissedilir mi vs vs Zara parfümleri ne kadar kalıcı? Cevap Yaz 8 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Redamancy-4Fenomen Takip Et Master Yaş: 20 6 ay Güzellik & Bakım konusunda 5,1b cevap paylaştı. Her parfümün fiyatına bağlı olarak kalıcılık oranı değişiyor 0 0 Yorumla
Edameda06Fenomen Takip Et Master Yaş: 31 6 ay Güzellik & Bakım konusunda 1,9b cevap paylaştı. Tenine bağlı 0 1 Yorumla Soran 6 ay Bilginiz var mı bu konuda Yorumla
AhesteEbru Takip Et Guru Yaş: 47 , eic 100% 6 ay Hypnotic Poison, Zara parfümü değil. Dior'un... yıllardır en çok severek kullandığım.. 1 8 Yorumla Soran 6 ay Biliyorum, ben Zara parfümünü soruyorum Dior'a "muadil" olan Yorumla AhesteEbru 6 ay Baskın bir parfüm. Bence muadili de öyledir. Yorumla Soran 6 ay Bildiğim, sevdiğim bir parfüm ama muadili ve zaranın oluşu aklımı karıştırdı biraz Yorumla AhesteEbru 6 ay Zaranın başka parfümlerini kullandım. Güzel çoğu. Yorumla melina_97 6 ay EDP mi kullanıyorsunuz EDT mi? EDP daha ağır, EDT daha hafif kokar. Kalıcılığı nasıl EDT’in onu merak ettim eğer kullanıyorsanız? Yorumla Soran 6 ay @melina_97 EDP daha kalıcıdır, daha ağır kokmaz. Yorumla melina_97 6 ay EDT’lerin kokusu daha hafiftir, ama kalıcılığından emin değildim sadece. Yorumla AhesteEbru 6 ay @melina_97 orijinal veya muadil, edp ler kalıcıdır. Yorumla
cileklipudingben Takip Et Xper 4 Yaş: 18 6 ay zara hiç kalıcı değil askim ya bence alma ama sen bilirsin 0 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eic 99% 6 ay Güzellik & Bakım konusunda 11,1b cevap paylaştı. Kalıcıdır 0 0 Yorumla
Meiry Takip Et Master Yaş: 28 6 ay Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. Fazla kalici degil 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Her parfümün fiyatına bağlı olarak kalıcılık oranı değişiyor
Tenine bağlı
Bilginiz var mı bu konuda
Hypnotic Poison, Zara parfümü değil. Dior'un... yıllardır en çok severek kullandığım..
Biliyorum, ben Zara parfümünü soruyorum Dior'a "muadil" olan
Baskın bir parfüm. Bence muadili de öyledir.
Bildiğim, sevdiğim bir parfüm ama muadili ve zaranın oluşu aklımı karıştırdı biraz
Zaranın başka parfümlerini kullandım. Güzel çoğu.
EDP mi kullanıyorsunuz EDT mi? EDP daha ağır, EDT daha hafif kokar. Kalıcılığı nasıl EDT’in onu merak ettim eğer kullanıyorsanız?
@melina_97 EDP daha kalıcıdır, daha ağır kokmaz.
EDT’lerin kokusu daha hafiftir, ama kalıcılığından emin değildim sadece.
@melina_97 orijinal veya muadil, edp ler kalıcıdır.
Kalıcı ben kullandım gün boyu kalıyor
zara hiç kalıcı değil askim ya bence alma ama sen bilirsin
Kalıcıdır
Daha önce kullanmadım
Fazla kalici degil