Çevremdekiler saçın çok uzun diyorlar. Ama yıllardır uzun saç kullanıyorum ben. Sizce de dedikleri kadar uzun mu? Kestirmem gerekiyor mu?

Çevremdekiler saçın çok uzun diyorlar. Ama yıllardır uzun saç kullanıyorum ben. Sizce de dedikleri kadar uzun mu? Kestirmem gerekiyor mu?

Ben şahsi olarak uzun saç sevmiyorum bana itici geliyor ama sen nasıl seviyorsun bu önemli. Böyle beğeniyorsan kestirme.
Cevap
32Cevap
Bence önemli olan senin sevmen. şu an güzel görünüyor
yani saç senin saçın bakmak zor olmuyorsa kestirme :) ama değişim istiyorsan sen bilirsin
Ya zaten kestirsem bile çok kestirmem acaba birkaç cm kısaltsam mı diye düşünüyordum ama bakımı zor değil benim için seviyorum saçlarımı, teşekkür ederim
Çok güzel saçların var , ama kısalt bi 10 cm daha hoş durur
Evet çok olmamak kaydıyla birkaç cm kestirecegim sanırım
Teşekkür ederim ben de seviyorum kendilerini 😄
ayyu çok uzun.. bende severim de bu kadar saçı kafam kaldırmaz ya
aşırı uzatmışsın bence yani kısalması senin için daha güzel olur
Nasıl yıkıyorsun? Ben omzumdan 4-5 parmak asagidakini yikarken mücadele veriyorum.
Zorlanmiyorsan kestirme cunku alışkınmışsin.
Ya ben daha çok diplerimi yıkamaya özen gösteriyorum. Uçlarına falan krem sürüyorum. Evet uzunluktan dolayı yikamasi zor, o yüzden dipleri önce sampuanliyorum. Sonra saçımı topluyorum. Duş alıyorum. En son çıkmadan açıyorum. Kremi falan da surup hep birlikte yıkıyorum oturarak.
Kaç saat sürüyor 😢
Hem güzel hem uzun hem sağlıklı. Seviyorsan elleme zaten ama bana bıraksan bel hizasının biraz üstünden keserdim 😂
Bence çok güzeller, maşallah. Sadece uçlarindan aldır ya da al başka dokunma
Birkaç cm kısaltmayı düşünüyorum sadece teşekkür ederim 😄
Resimdeki sen sen hey maşallah derim saçlarına. Birde saç sırını alabilirmiyim 😂
Doğal yağ kullanırım yıllardır ekstra olarak saçıma kimyasal sürmemeye çalışıyorum 😅
Hangi doğal yağlar
Hc care markasının bir yağ karışımı var birkaç yıldır onu kullanıyorum. Onun dışında bemiks, bepanten, evigen vitamin ampullerini kullanarak zeytinyağı, tatlı badem yağı, argan yağı, sarı kantaron yağı falan kullanıyorum. Önceden aktardan her yağı ayrı ayrı temin etmeye çalışırdım ama hc care markasının bakım yağını alıp onu kullanıyorum. Ekstra içine dediğim üç vitamin ampulünu katıyorum. Onu da eczaneden alıyorum.
Kahvaltıda mutlaka yumurta tüketmeye çalışıyorum haftada 4 5 kez falan. Bir gün de mutlaka balık yemeye çalışıyorum. İçten besleme için bu şekilde.
Üçlü vitamini bende kullanıyorum da ne bileyim etkili değil gibi
Ben yılardır yumurta yemiyorum ama balık yiyorum
Yumurta saçı besleyen en büyük protein kaynaklarından biri ya, bilemiyorum neden yiyemedigini ama mutlaka protein tuketimini arttır
Midem bulanıyor kokusu rahatsız ediyor. Yorumun için teşekkür ederim 🙏
Güzel saç. Sırt hizasından makas vurulsa keyifli olur izlemesi
Kaç metre kaynak attın?
Bune yaa ne kadar allahim isalllah sevgiliminde böyle olsun asla en ucundan bile kestirmem asla cok severim çok güzel yaa
Teşekkür ederim 😊
Rica ederim ama hani seni tanıyorum ama senden gercekden rica ediyorum özür dilerim ama kestirme onlari ya vallahi çok güzel ya
Bence süper ama sende daha super bir şey var.
Teşekkürler 😊
E ama ne olduğunu bile söylemeden tesekkurü bastin be hatun 😀
Evet baya uzun siz ce nasıl
Abartı ya bu kadar uzun olması
Saçın güzelliğine bak. Maşallah. ❤️
Evet biraz kesilmeli.
biraz aha uzatırsan yürüdüğün yerleri süpürürsün
Kısaltabilirsn
Oha maaşallah 😀😇😀😇
Çiçek saç ne güzel kestirme
Pisman olursun cok uzun çünkü kestirme
çok tatlı sakın kestirme