Güzellik & Bakım Kışın güneş kremi kullanıyor musunuz? KimBuRuj Takip Et FenomenBilge Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Güneş kremini sadece yazın mı kullanıyorsunuz? Ben kışın düşük faktörlü güneş kremlerini tercih ediyorum. Sizde durumlar ne? Kışın güneş kremi kullanıyor musunuz? Cevapla Güneş Kremi Soruları Krem Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 483 cevap paylaştı. Merhaba güneş kremi kullanmıyorum. Bb'nin fondötenleri güneş kremi etkisi gördüğü için onları kullanırım 0 0 Yorumla
robertaczlra Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Kullanmıyorum, güneşi seviyorum ve korunma ihtiyacı çekmiyorum. Cildim beyaz değil, Egeli olduğum için hafif daha koyu zaten. 0 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 12,7b cevap paylaştı. Hayır kullanmıyorum gadası 0 0 Yorumla
Saust Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Yaz-kış her zaman kullanmak çok önemlii. Güneş kremlerini aksatmayalım <3 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 34,5b cevap paylaştı. Kullanmıyorum. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Merhaba güneş kremi kullanmıyorum. Bb'nin fondötenleri güneş kremi etkisi gördüğü için onları kullanırım
Kullanmıyorum, güneşi seviyorum ve korunma ihtiyacı çekmiyorum. Cildim beyaz değil, Egeli olduğum için hafif daha koyu zaten.
Hayır kullanmıyorum gadası
Yaz-kış her zaman kullanmak çok önemlii. Güneş kremlerini aksatmayalım <3
Kullanıyorum tabiki de
Kullanmıyorum.
Hayır