Güzellik & Bakım Avon ürün satın alacağım. Sizce nasıl? merakprensi Takip Et Xper 5 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Bunları alıcamda kullanan varsa yorum yapabilir mi param boşa gitmesim Avon ürün satın alacağım. Sizce nasıl? Cevapla Kullanıcı Yorumları ve Soruları Ürünleri Kullananların Deneyimleri Yorum Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 14,4b cevap paylaştı. Avon kalitelidir marka gadası 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. Bence kaliteli ürünler 0 0 Yorumla
Vazgeçtim__- Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl En son ki roll on mu neyse onu alma hiç bir işe yaramıyor san tavsiyem rexona al mum gibi olanlar daha iyi 0 5 Yorumla merakprensi +1 yıl Hmm biraz ucuzdu avonunki 4 tane var içinde hepsi mi işe yaramıyo acaba Yorumla Vazgeçtim__- +1 yıl Ya bunlar sıvı genel olarak sıvı olanlar iyi değil Yorumla Vazgeçtim__- +1 yıl Onun yerine başka bir şey alınıyorsa al Yorumla merakprensi +1 yıl Tamam başka alıcam teşekkürler Yorumla Vazgeçtim__- +1 yıl Rica ederimm Yorumla
ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl 10 tl olması benim açımdan bi güvensizlik oluşturdu 0 6 Yorumla merakprensi +1 yıl Hepsi buradada 100tlye 50tl indirim var ondan ucuz gözüküyolar Yorumla merakprensi +1 yıl Ve satıcı güvenilir değilmiş sanırım stt geçmiş gönderdi yazanlar var ondan almaktan vazgeçtim Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Ha tamam pardon Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl İyi yapmışın satıcı yorumları çok önemli ben dikkate alıyorum Yorumla merakprensi +1 yıl Az daha cilt kanseri olcaktık xşdnxşndşcmf Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Msksksksks ay allah korusun bee Yorumla
Kamelyalı_Kadinnn Takip Et Master Yaş: 106 , eic 77% +1 yıl Bunlar niye bu tadar ucuz çakma olmasın 0 1 Yorumla merakprensi +1 yıl Hepsi burada ilk 100tllik alışverişe 50tl indirim veriyo Yorumla
Kizsalsey Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 95% +1 yıl Abon ve orflıme guzel oluyo bakım urunlerı al 0 1 Yorumla Kizsalsey +1 yıl Avon Yorumla
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 678 cevap paylaştı. Avon ve oriflame gercekten etkili bakım ürünleri 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Avon kalitelidir marka gadası
Bence kaliteli ürünler
En son ki roll on mu neyse onu alma hiç bir işe yaramıyor san tavsiyem rexona al mum gibi olanlar daha iyi
Hmm biraz ucuzdu avonunki 4 tane var içinde hepsi mi işe yaramıyo acaba
Ya bunlar sıvı genel olarak sıvı olanlar iyi değil
Onun yerine başka bir şey alınıyorsa al
Tamam başka alıcam teşekkürler
Rica ederimm
10 tl olması benim açımdan bi güvensizlik oluşturdu
Hepsi buradada 100tlye 50tl indirim var ondan ucuz gözüküyolar
Ve satıcı güvenilir değilmiş sanırım stt geçmiş gönderdi yazanlar var ondan almaktan vazgeçtim
Ha tamam pardon
İyi yapmışın satıcı yorumları çok önemli ben dikkate alıyorum
Az daha cilt kanseri olcaktık xşdnxşndşcmf
Msksksksks ay allah korusun bee
Bunlar niye bu tadar ucuz çakma olmasın
Hepsi burada ilk 100tllik alışverişe 50tl indirim veriyo
Abon ve orflıme guzel oluyo bakım urunlerı al
Avon
Avon ve oriflame gercekten etkili bakım ürünleri