Güzellik & Bakım Favori maskeniz hangisi? TheBlondeGirl Takip Et Xper 5 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Ben kil maskesi yapmayı çok seviyorum, sizin favoriniz hangisi? Favori maskeniz hangisi? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. Maske kullanmıyorum 0 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kahve ve bal maskesi haftada bir kere mutlaka yaparım 0 0 Yorumla
Pseudanor Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Kil maskesi. Temizliyor yüzümü, sonrasında temizleme jeliyle yıkıyorum. Tertemiz oluyor yüzüm 🖤 0 0 Yorumla
LostInSpace_ Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Mjcare in tüm maskeleri. Ama favorim el ve ayak maskesi 0 0 Yorumla
BenimHepUmudumVar Takip Et Master Yaş: 38 , eic 69% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 877 cevap paylaştı. Meyve kabuğu maskesi 😊 Gözlere salatalık çeneye alına portakal yanaklara da elma kabuğu oh mis. 😊 0 0 Yorumla
aşkımsu79 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 +1 yıl Zerdeçal mükemmel hem renk açıyor renk eşitsizliğini ortadan kaldırır hemde lekeleri tedavisi eder tavsiye ederim muhakak tarif verebilirim 0 2 Yorumla secilsimsek +1 yıl Turuncumsu renk bıraktığını duymuştum. Yorumla aşkımsu79 +1 yıl Evet yüzün sapsarı oluyor ama sabunla veya yıkma jeli ile iyice yıkar isen geçecek Yorumla
Adamsandıkbotçıktın Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Sadece saç maskesi yapıyorumm 0 0 Yorumla
seyda028 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Yoğun nemlendirici içeren Aloe Vera maskesi 0 0 Yorumla
OpticMist Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 37% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 346 cevap paylaştı. Black mask 0 0 Yorumla
mervelerdeeyizzz Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Altınnn maske 0 1 Yorumla IamtheHunter +1 yıl Harbi en iyisi diğerleri hep tahriş ediyor bu yumasak bir his bırakıyor bence en iyisi bu güzel temizliyor üstelik çıkartması daha zahmetsiz Yorumla
windman107 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,5b cevap paylaştı. Pirinç unu 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Maske kullanmıyorum
Kahve ve bal maskesi haftada bir kere mutlaka yaparım
Kil maskesi. Temizliyor yüzümü, sonrasında temizleme jeliyle yıkıyorum. Tertemiz oluyor yüzüm 🖤
Mjcare in tüm maskeleri. Ama favorim el ve ayak maskesi
Meyve kabuğu maskesi 😊 Gözlere salatalık çeneye alına portakal yanaklara da elma kabuğu oh mis. 😊
Zerdeçal mükemmel hem renk açıyor renk eşitsizliğini ortadan kaldırır hemde lekeleri tedavisi eder tavsiye ederim muhakak tarif verebilirim
Turuncumsu renk bıraktığını duymuştum.
Evet yüzün sapsarı oluyor ama sabunla veya yıkma jeli ile iyice yıkar isen geçecek
Sadece saç maskesi yapıyorumm
Yoğun nemlendirici içeren Aloe Vera maskesi
Berbereki kıytırık maske
Hacı Şakir beyaz sabun
Yoğurt sürüyorum genelde
Altın maske🤎
Kıl maskesi candır asko
Kil maskesi
Kil maskesi.
Black mask
Kil maskesi
Kesinlikle kil.
Altınnn maske
Harbi en iyisi diğerleri hep tahriş ediyor bu yumasak bir his bırakıyor bence en iyisi bu güzel temizliyor üstelik çıkartması daha zahmetsiz
Himalaya charcoal
Çörek otu maskesi
Pirinç unu
Yeşil çay maskesi
Killl
Yosun kil maskesi