Cildim yağlı. Bu yüzden en ufak bir cips ya da yağlı ürün yediğimde suratımda sivilce çıkıyor. Bu sivilceleri en iyi ve iz kalmayacak şekilde nasıl kurulabilirim?
Şimdiden teşekkürler.
Şimdiden teşekkürler.
Kistik sivilceler bende de bir dönem oluyordu sönüp yeniden çıkıyorlardı cildiye doktorum oximin adında bi krem verdi aylarca kurutamadigim sivilceyi 3 günde kuruttu bitirdi. Sadece düzenli olarak 2 hafta kullandım akşamları sürerek bunun sonucunda sivilcem kalmadı. Siyah nokta problemi devam tabi ki 😏 yani bende kistik sivilceyi bile kuruttuysa seninkini her halde kurutur
Kistik sivilcenin ne olduğunu bilmiyordum 🙈 Google’dan baktımda bendeki böyle değil çok şükür. Daha çok olur olmadık zamanda çıkan normal sivilce diyebilirim
Bu dediğim krem eczaneden alınabilir mi bilmiyorum ama fucidin var antibiyotik krem o da etki eder sende. Çok pahalı da değil fiyatı 20 30 belki. Deneyebilirsin. Diğer yağlı kremler daha çok sivilce çıkartıyor terramycin gibi o tür kremleri kullanmanı tavsiye etmem. Fucidin al sen en güzeli güvenilir
Cevap
2Cevap
Fucidin kremi
La Roche posay kullanmıştım aşırı kurutuyordu , bi dönemlerde neutregeona turuncu kullanmıştım şu a 101 de satılan o da aşırı iyidi fiyatını yükseldiklerinden beri kullanamıyorum
Türkiye’de değilim A101’deki ürünün adını gönderebilme şansınız olur mu acaba 😇
La roche-posay aldım ve denedim ama bende çok fazla kurutmadı 😞 yanlış mı kullandım acaba
Neuregeona sivilce karşıtı yüz temizleme jeli turuncu
Gano sabun şeffaf ve beyaz olanına bir bakın derim bu aralar malum piyasadan dolayı fiyatları uçmuştur ama aldığınıza asla pişman olmayacaksınız !
Beyaz sirkeyi pamuk ile günde en fazla 3 kez uygula faydasını göreceksin. Ama önce küçük bir bölgede uygulayıp cildinin vereceği tepkiyi gör. Ve gözüne temas ettirme.
Sirke kokusuna hiç dayanamıyorum ☹️
Sudocream çok iyi kurutuluyor
Sitesinde pişik kremi diyor ama 😅
Kurutucu etkisi var
Hımm tamamdır, teşekkürler. Listeye ekliyorum ben o zaman bunu bir denicem :)
Neutrogena sivilce karşıtı sivilceleri kurutuyor. İnternetten bile sipariş edebilirsin
Fucidin adlı antibiyotikli bi krem var. Sivilce, yara, yanık gibi ciltte oluşan şeylere çok iyi geliyo.
Reçetesiz alınabiliyor mu bu krem?
Reçeteli sanırım
Hımm o zaman almam zor 😞
Sade soda ile yikayabilirsin veya limon bal karisimi peling yapabilirsin
Günde 2 kere bioderma sebium ile yıkıyorum. Yinede sade soda ile yıkamama gerek var mı?
Yeşil kil ile yüz maskesi yap
Önerebileceğiniz bir ürün var mı acaba bunun için? Yurt dışında yaşıyorum burada bulabilecek miyim diye bir bakayım :)
Kızım sivilcenin üstüne antibiyotik krem sürüyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?