Güzellik & Bakım Hızla yayılan bleached kaş trendi hakkında ne düşünüyorsunuz? nüktelidilber Takip Et FenomenYoda Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Ben bir türlü ısınamıyorum ama bir yandan da çok havalı geliyor. Hızla yayılan bleached kaş trendi hakkında ne düşünüyorsunuz? Cevapla Tren Soruları Kaş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı. Havalı durmuyor çekici durmuyor güzel durmuyor kendi kaşlarımın içine etmeye gerek yok 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. sürmek isteyen sürebilir 0 0 Yorumla
MavimsiTurnusol Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 88% +1 yıl Bence gereksiz ya her şey trend oluyo diye herseydr ysptırılmaz 0 0 Yorumla
Vâkıf1358 Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Neden ya? Çok saçma değil mi? Ben güzel bir taraf göremedim skskbsns 0 0 Yorumla
Beşiktaşşşşşşşşş Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Bu neeee bunu deneyenlerin zevkinden şüphe duyarım 0 0 Yorumla
hilall379 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Kız kendine yazık etmiş desem asla yaptırmam ve his bulmuyorum. 0 1 Yorumla sadistÜye +1 yıl 👏👏 Yorumla
İk4126 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 88% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 411 cevap paylaştı. Her sene bişe cıkarıyorlar emo akımı bitti bunlar geldi. 0 0 Yorumla
TersBakanSüzgeç Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Çok kötü görünüyor. "Nasıl daha çirkin görünebilirim" sorusunun cevabı.Saçmalıyorlar 0 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Çok fazlada yayılmamasını diliyorum :D 0 0 Yorumla
sadistÜye Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 88% +1 yıl Bunun neresi havalı, gidin Allah aşkına. 0 0 Yorumla
auraventi Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 429 cevap paylaştı. :d max popüler kültür 0 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı. Simdi ben boşuna mı mikroblading yaptirdim 😄😄 0 0 Yorumla
Duyguslnn Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Korktum görünce doğallık en güzelidir bu ne ya 0 0 Yorumla
İslamınKızı__ Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 95% +1 yıl İnsanlar yaratıklaşıyor gibi sanki 0 0 Yorumla
Ksilém Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Trende gerek yok stresten yakında bele olcam.. 0 0 Yorumla
rugba Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 43% +1 yıl Garakaş olmasa olmazımır olumnm biz türküz😂 0 0 Yorumla
Pesimistbirkullanıcı Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Herkese yakışmaz ama hoş gibi 0 0 Yorumla
_interstellar Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Bir insan kendine bunu neden yapar.🙄 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl olmaz olsun böyle trend 0 1 Yorumla sadistÜye +1 yıl 👏👏 Yorumla
u Alfoo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 426 cevap paylaştı. İğrenç görünüyor bu arada orası kesin 0 0 Yorumla
bycr0niccc Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 79% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 368 cevap paylaştı. Yayılmasın mümkünse 1 0 Yorumla
ChooChoo Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 42% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 343 cevap paylaştı. İticii 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 5,9b cevap paylaştı. İlk defa duydum 0 0 Yorumla
Jealous_14 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 342 cevap paylaştı. Hoş değil bence 0 0 Yorumla
Angarali-Bebesi Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 319 cevap paylaştı. igrencc 0 0 Yorumla
OpticMist Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 37% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 346 cevap paylaştı. Ürkütücü 0 0 Yorumla
Sonuyku5433 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 440 cevap paylaştı. Bu ne la 0 0 Yorumla
Olgunateş Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 544 cevap paylaştı. İğrençmiş 0 0 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 3,2b cevap paylaştı. Kötü bence 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Havalı durmuyor çekici durmuyor güzel durmuyor kendi kaşlarımın içine etmeye gerek yok
sürmek isteyen sürebilir
Bence gereksiz ya her şey trend oluyo diye herseydr ysptırılmaz
Neden ya? Çok saçma değil mi? Ben güzel bir taraf göremedim skskbsns
Bu neeee bunu deneyenlerin zevkinden şüphe duyarım
Kız kendine yazık etmiş desem asla yaptırmam ve his bulmuyorum.
👏👏
Her sene bişe cıkarıyorlar emo akımı bitti bunlar geldi.
Çok kötü görünüyor. "Nasıl daha çirkin görünebilirim" sorusunun cevabı.
Saçmalıyorlar
çok güzel ama bize yakışmazz :c
Olmaz olsun böyle bleached.
Çok fazlada yayılmamasını diliyorum :D
Bunun neresi havalı, gidin Allah aşkına.
:d max popüler kültür
Çok kötü
Çok mu aramışlar bu trendi?
Simdi ben boşuna mı mikroblading yaptirdim 😄😄
Korktum görünce doğallık en güzelidir bu ne ya
Kaşınıza s.. bu nasıl tip
Bence çok kötü duruyor yA
İnsanlar yaratıklaşıyor gibi sanki
Trende gerek yok stresten yakında bele olcam..
berbat, igrenc ötesi..
Garakaş olmasa olmazımır olumnm biz türküz😂
Herkese yakışmaz ama hoş gibi
Bir insan kendine bunu neden yapar.🙄
olmaz olsun böyle trend
👏👏
İğrenç görünüyor bu arada orası kesin
Herkese gitmez aslinda cogu kisiye gitmiyor
Çok kötü asla yapmam bunu
Çok kötü gözüküyor ya
Kötü
Yayılmasın mümkünse