Siz de saçlarınızı sık yıkadığınızda daha çabuk yağlandığını bilen ama yine de her gün yıkamadan rahat edemeyenlerden misinizz? :D

Siz de saçlarınızı sık yıkadığınızda daha çabuk yağlandığını bilen ama yine de her gün yıkamadan rahat edemeyenlerden misinizz? :D
1 hafta dayanabildim yıkamadan ama yıkadıgımda yine aynıydı. yıllar süren bir süreç lazım sanırım o yağlanmayı azaltmak için.
Her gün duş alırım, bazen sabah akşam 2 kez alırım.
Cevap
17Cevap
Bedenimi her gün ama saçlarım üç ya da dört günde bir
İki günde bir
Hergün yıkıyorum daha doğrusu duş alıyorum ve iki günü geçince yıkamadan duramıyorum. Genellikle hergün diyebilirim ❤
Ay genelde 2 günde bir yıkıyorum ama yıkadığımın ertesi günü güzel görünmem gerekiyorsa günlük yıkarım
Maalesef her gün yıkıyorum, zararlı ama pis gibi hissediyorum.
Kardan adamin hatunu liste tutuyorsan beni de yaz o listeye :D
2 gün ara ile yikarım. Bazen 3. Hergün yikamak saçi yipratir.
Günlük yıkarım maalesef yağlı bi saç yapım var ama her gün yıkadığım için iki durum da birbirini tetikliyor kısır döngü
Bir ara yıkamaktan o kadar sıkıldım ki saçlarımı kazıtmıştım. Islak mendille siliyordum aşırı rahattı.
Saçlarımı her gün yıkadığımda kuruduğunu fark ettiğimden beri 2-3 günde bir yıkıyorum valla ben
Yazın her gün yıkıyorum hatta terleyince 2 bile oluyor. Kışın 2 günde 1 çünkü aşırı üşüyorum.
İki güne bir gerekli görürsem her gün de olabiliyor
her gün duş alıyorum spor yaptığım için aşırı terliyorum ve yapmazsam kendimi rahatsız hissediyorum
Her gün yıkıyorum.. Keyifli günler.
Hafta da bir iki kez.
Yılda bir yetiyor hocam
Yazları her gün kışında gün aşırı
Evet o kesinlikle benimmm :)
Günlük
4 günde 1
İki, üç günde bir.
İki günde bir
Yazın hergun diğer zamanlar 2 güne bir
iki günde bir önceden her gündü :(
her gün