Güzellik & Bakım Gözlerim sizce badem göz mü? chjhg Takip Et Xper 6 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Merak ediyorum hep güzel olduğunu söylerler ama badem göz mü ya da? Gözlerim sizce badem göz mü? Cevapla Güzellik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,2b cevap paylaştı. Badem göz sanırım 0 0 Yorumla
djvkskckz Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl Mezarına tüküreceğim filmindeki kıza benziyorsun piskopat tipli seni. Bu arada gözlerin koyu kahve gibi :) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kız cok guzelsin ama benim gibisin gözlerin azcik asimetrik ama cok guzelsin askitom gözlerin badem degil sanirimm 0 1 Yorumla chjhg +1 yıl Asimetrik ne demek Yorumla
erkansardagi Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl değil ama olsaydı bu böyle güzel olmazdın emin ol 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Badem göz sanırım
Mezarına tüküreceğim filmindeki kıza benziyorsun piskopat tipli seni. Bu arada gözlerin koyu kahve gibi :)
Kız cok guzelsin ama benim gibisin gözlerin azcik asimetrik ama cok guzelsin askitom gözlerin badem degil sanirimm
Asimetrik ne demek
değil ama olsaydı bu böyle güzel olmazdın emin ol
Ne gözü bilmem ama çok güzeller. Maşallah
Dahaçok yer fıstığı😆😆🥔
Modeli geçmiş iPhone 😂
Yok yer fıstığı a...
Gözlerimle aynı renk
sol gözün neden küçük çiçeğim
Hayıe
Öyle bir şey
Eşşek göz bence
Yok daha neler