Güzellik & Bakım Göz kalemleriniz renkli mi yoksa siyah beyaz mı? birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Renkli göz kalemleri mi kullanıyorsunuz yoksa siyah mı? Siyah Renkli Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Güzellik Göz kalemleriniz renkli mi yoksa siyah beyaz mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
SalvioHexia Takip Et Master Yaş: 38 , eic 82% +1 yıl renkli olması güzel olur diye düşündüm ama herkesi siyah demişdemek ki var bir bildiklerio yüzden siyah diyorum :D 0 0 Yorumla
macakizi91 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 73% +1 yıl üst göz kapağıma sürüyorum bi tek o da bazen kahverengi bazen siyah 0 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Renkli seviyorum aslında ben. 0 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 967 cevap paylaştı. Siyah 0 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 829 cevap paylaştı. Siyah 0 0 Yorumla
pembeciwciw Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 422 cevap paylaştı. Renkli 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
renkli olması güzel olur diye düşündüm ama herkesi siyah demiş
demek ki var bir bildikleri
o yüzden siyah diyorum :D
üst göz kapağıma sürüyorum bi tek o da bazen kahverengi bazen siyah
Kullanmamaktayım
Renkli seviyorum aslında ben.
Yok:q
Renkli kullanıyorum
Siyah, beyaz.