Arkadaş bir yıldır ayni oteldeyim, bir tane kedi gözlü Rus görmedim. Türkler maşallah tatilde bile göz makyajindan sakınmiyorlar. Arkadaş havuza da mi girmiyorsunuz? Güzellik meselesi falan demeyin. Güzel olmayan Rus da gördüm, makyaj yapmasa daha güzel olacak Türkler de gördüm.
Neden Türkler makyaja bu kadar çok önem veriyorlar?
Çünkü Türk kızlarının çoğu çirkin. 9-10 luk kız sayısı yüzde 1 falandır. Gerisi hep 4-5. Türkiye'nin güzellik ortalaması 5 falandır en fazla. Yaşlı, türbanlı, çarşaflı, olgun kadınlar da dahil bu orana. Gençlerde ortalama 5.5 - 6 falandır. Ama geneli çirkin. Fizikleri kötü. Çoğu Türk kızı spor yapmıyor ki. Hep yemek yiyip dana gibi, camış gibi geziyorlar çevrede. İlk buluşmada 1.5 iskender yiyen kız var ya. Bir de görgüsüz gibi anlatıyorlar. Spor yapan, güzel, seksi Türk kızlarını seviyorum bir tek. Onlar da manken erkek arıyorlar ve ne hikmetse Türkiye'deki yakışıklı erkek sayısı da çok fazla, bu kadar çirkin kıza rağmen. Yani Türkiye'de erkek olmak çok zor. Her şeyini geliştirmen lazım. Mizah, genel kültür, vücut, para, kariyer, diksiyon, özgüven... Anca elde edebilirsin bu seksi çıtırları.
Bunun sebebi daha çok kültürel ve toplumsal, hatta sistemsel bile olabilir.
Bir yerlere gelmiş ya da belirli noktaları geçmiş halklar veya o sistemlerde yaşayan insanlar daha doymuş oluyorlar bu tür şeylere, yani kafa öyle çalışıyor.
Burada ise bir görmemişlik, bir açlık var. Bu erkeklerde de kendini farklı şekilde gösterir mesela onlar da kendini zengin göstermeye çalışır. Araba önlerindeki fotoların sebebi budur temelde.
Türkler mi Türkiye'de yaşadığın için bunu diyorsun diye düşünüyorum İranlı kadınlar kadar kuaför bağımlısı Türkiye'de yoktur ben Almanya'da yaşıyorum burada aşırı makyajlı kasları boya bilki %99.9 İranlı kadınlar bütün dünyada bu böyle