Yalnızlık göbekli kızların kaderi mi?

Çocukluktan beri şişkoyum. Kah çabalayarak, kah depresyondan zayıf olduğum dönemler de oldu ama bir şekilde yine şişman halime geri döndüm. Benim kaderim bu sanırım. Şimdi kızların erkek arkadaşları için çıkardığı "manita göbeği" diye bi akım çıktı. Kızlar erkek arkadaşlarının göbeklerini sevdiği ve tatlı bulduğu videolar çekip yüklüyorlar ve büyük bir çoğunluk bunu sevimli buluyor kötü yorum falan yapılmıyor hiç. Ama gel gör ki bir erkek kız arkadaşıyla böyle bi video çekseydi, kadın kişisi eminim kilosuyla ilgili bir sürü hakarete uğrardı. 19 yaşında 2 çocuk annesi vücuduna sahip olmayı ben de istemezdim ama napim yani hemen şişmeye müsait bi yapım var. Dışımdaki pehlivan görüntüye tezat içimdeki o ince ruhlu narin kişiyi kimse merak edip de sever mi bilmem. Kalp bu işte, şişko birinde de olsa o da sevmek sevilmek istiyor bazen 🤷‍♀️
Güncellemeler
+1 yıl
Amaç meme göstermek değildi zaten bana göre zayıf değilsen memenin de bi çekiciliği yok onlar da fazlalık 😏
Güncellemeler
+1 yıl
Herkes sadece görmek istediğini görmüş. Göbeğimi görmeniz için sorumda göğüslerimden bahsetmeliydim sanırım. Max tr vatandaşı 😊