Güzellik & Bakım Genital bölge kararmaları için hangi kremi önerirsiniz? Kartaalliicee1903 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Daha önce görsele eklediğim kremi kullandım ama pek memnun kalmadım. Gerçekten iyi sonuçlar verecek öneriniz var mı? Genital bölge kararmaları için hangi kremi önerirsiniz? Cevapla Memnuniyet Soruları Öneri Soruları Krem Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,4b cevap paylaştı. Sante plus öneririm 0 0 Yorumla
__NoAds__ Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 93% +1 yıl haftada 2-3 gün 2-3 damla limon suyu ile masaj yap etkisi daha fazla olur 0 0 Yorumla
Saust Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Ben bu beyazlatıcı kremlerin işe yaradığını düşünmüyorum açıkçası 0 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl bioderma Pigmentbio Hassas Bölge Beyazlatıcı Krem 0 0 Yorumla
Treda Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 88% +1 yıl takma kafana temiz olsun kılsız olsun yeterli 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Öyle bi krem var mi 0 2 Yorumla Kartaalliicee1903 +1 yıl Bir sürü krem var ama gerçekten faydalı olanı bulmaya çalışıyorum görseldekini denedim tam olarak istediğim etkiyi vermedi. Ben beyaz tenliyim lazere gidince bikini bölgemde kararlamalar oluştu buda beni rahatsız ediyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ktna bk Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sante plus öneririm
haftada 2-3 gün 2-3 damla limon suyu ile masaj yap etkisi daha fazla olur
Ben bu beyazlatıcı kremlerin işe yaradığını düşünmüyorum açıkçası
bioderma Pigmentbio Hassas Bölge Beyazlatıcı Krem
takma kafana temiz olsun kılsız olsun yeterli
Neden karardi
Öyle bi krem var mi
Bir sürü krem var ama gerçekten faydalı olanı bulmaya çalışıyorum görseldekini denedim tam olarak istediğim etkiyi vermedi. Ben beyaz tenliyim lazere gidince bikini bölgemde kararlamalar oluştu buda beni rahatsız ediyor
Ktna bk