Güzellik & Bakım Son dönemlerde favoriniz olan bir cilt bakım ürünü var mı? mrcasual Takip Et Xper 5 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Benim yok ama sizden gelecek tavsiyeleri duymak isterim. Son dönemlerde favoriniz olan bir cilt bakım ürünü var mı? Cevapla Cilt Soruları Ürün Soruları Bakım Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. Benimde yok önceden nemlendirici kullanıyordum. ama adını hatırlamıyorum nivea sanırım 0 1 Yorumla mrcasual +1 yıl Genel diyorsun.
banayasall Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl The purest- canlandırıcı renk tonu eşitleyici serum❤️ 0 2 Yorumla mrcasual +1 yıl Ne kadar süredir kullanıyorsun? Yorumla banayasall +1 yıl 1.5 Aydır Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,5b cevap paylaştı. Eşek bilmem ne sabunu. Favorım degıl ama yatmadan önce yıkıyorum onunla 0 1 Yorumla mrcasual +1 yıl Ne işe yarıyor kanka? Yorumla
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Kil sabunuArgan yağlı sabunHindistan Cevizli sabun ❤️ 0 0 Yorumla
aliceahrass Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl yosun maskesi , gül suyu tonik , beyaz kil maskesi felan gidiyor benim listem 0 0 Yorumla
seymabasu1 Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Çay ağacı özü yağı cildime iyi geliyor 0 1 Yorumla mrcasual +1 yıl Cilt lekelerine karşı nasıl? Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bahar babacan ürünleri 0 0 Yorumla
Coco_MMM Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Garnirer C vitaminine bayılıyorum 0 1 Yorumla Coco_MMM +1 yıl C vitamini serumu yani Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Benimde yok önceden nemlendirici kullanıyordum. ama adını hatırlamıyorum nivea sanırım
Genel diyorsun.
The purest- canlandırıcı renk tonu eşitleyici serum❤️
Ne kadar süredir kullanıyorsun?
1.5 Aydır
Eşek bilmem ne sabunu. Favorım degıl ama yatmadan önce yıkıyorum onunla
Ne işe yarıyor kanka?
Kil sabunu
Argan yağlı sabun
Hindistan Cevizli sabun ❤️
yosun maskesi , gül suyu tonik , beyaz kil maskesi felan gidiyor benim listem
Çay ağacı özü yağı cildime iyi geliyor
Cilt lekelerine karşı nasıl?