Güncellemeler
+1 yıl
Guncel
Çok hoş abiyeler baktım bu sene sonundaki mezuniyette giymek için. Hepsi sırtı açık. Sırtı kapalı abiyeler giymek istemiyorum 😔 Omuzlarimin arkasında sivilcelerim var ve izleride kaldı ve yara olmuş haldeler. Napıcam hic bilmiyorum morelim bozuk. Ne yapmaliyim?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
fondoten ile kapatmayı deneyin bence.
Sırtını göstermek zorundasin diye bir kural mi var
Kanka elbiseyi beğenmiş olamaz mı sevmediği elbiseyi mi giysib
@Nilsisa bir sene kalami beğenmiştir
Anlamadım 🤨🤨mezuniyetlerin bazıları erken oluyor ki okul sonu olsa bile şimdiden bakabilir normalde
Mezuniyet bu sene? konunun süreyle bir ilgisi yok. Ben o elbiseyi begendim ve onu giymek istiyorum.
Askim fondoten ile kapatmaya calıs sivilceleri ya da arastir sivilcelere iyi gelen bi krem bul duzenli kullan mezuniyetine kadar gecer.
Gerçekten çok basit şeylere takılıyorsunuz ya..
Benim de o haldeydi sivilce izleri çok kötü görünüyordu imkanın varsa denize git tuzlu su iyi geliyor mezuniyetten birkaç gün önce de hamama git bi kese attır pamuk gibi olursun
Kapali bisey bul onu giy illa acik giyinmek zoeunda degilsin acik giyersen itici gorunursun
Ben o elbiseyi begendim onu giymek istiyorum. İtici gorunmiyecegimi biliyorum tesekkurler
Umarim dedigin gibi olur
doktora git eğer geçmezse sivilceleri kapatacak kremler var onları kullanırsın
Başka dekolte kullasana
Benim amacım dekolte degil. Hangi abiyeye bakarsam bakayim sirti acik ve benimde sirtimda sivilceler var
Kapalı giyinmem lazım mecbur
Sivilceler için en iyi çözüm tek şey var..
Soyle o zaman
Gizli
Ne alaka gizlilikle arkadasim soyle iste
Sperm sivilcelere bire bir. istersen araştır denendi bizzat..
Bırak simdi spermi cart curtu. Daha etkili doğal kür veyadda krem ilac falan var mı?
Uyuz suyu var onunla yıkan iyi gelir
Uyuz suyunu nerden bulurum
Bnde vr köyden getirmiştim
Başka yerlerden nasil temin edebilirim bu suyu ilk defa duydum akyarcilarda falan var mı
Cldin nasıl ki göstersene bi aktarda sanmam
Yani yüzüm yağli degil karma guneş lekeleride yok sadece sivilce ve sivilce izleri var yanaklarda.
Görmek lazım
Gormeye falan gerek yok
İyi sen bilirsin
Olsun be. ama fazla mastürbasyon yapma
Ne alakası var masturbasyonla
Sivilce yapar mastürbasyon.. regl öncesi ve sonrası yapmamaya calis
Ben domtora gittim susuzluktan dedi bol bol su icmelisin ve hormon bozuklugundan cimiyor bu sivilceler.
Hayır ya alakası yok bununla.. mastürbasyon cok yapmissindir regl öncesi ve sonrası bu etkili ve çekirdek yeme
Ben doktora gittim diyorum senmi bileceksin doktormu. Allah Allah :D bi alemsinis cidden. Bunun icin olsa doktor zaten boyle der. Fakat testlerde susuzluktan ve hormon bozuklugundan kaynakli cikiyor bu sivilceler.
Anladım da. dikkat edersen ne zaman mastürbasyon yapsan bir iki güne sivilce çıkıyor. dikkat et dediğim gibi çıkıyor yani
Hayır çıkmıyor bende. Yani hiç bunun için cikmadi kendimi cok iyi tanirim ve bilirim. Bundan dolayi degil
Arkadaşım bundan dolayı ya
Canım arkadaşım bende sana diyorumki, Ben kendimi iyi taniyorum vucudumu iyi biliyorum neyin ne oldugunu gayet iyi biliyorum ve sana diyorumki bundan dolayı bu sivilcelerim çıkmıyor. Doktorda zaten susuzluktan ve hormon bozuklugundan kaynakli oldugunu soyledi zaten
Bende sana diyorsunki ben bu işi bildiğim için söylüyorum ve dediğim şey yüzünden çıkıyor
Bende sana diyorum ki doktorun dedigimi onemli internetten rasgele yazan birimi?
Tecrübe önemli 😃
Hayır tabikide bu işin erbabı önemli. Ve doktor cikan tahlillere gore teşhis verdi yani onun demesi daha mantakli anlatabiliyormuyum? m
Valla deneyip görüyoruz. evet doktor bilir ama yaşayarak öğrendik bizde
Açık giyinme o zaman
Derde bak, açık giyme o zaman kapat orayayı
cleocil kullanmanı öneririm baya azaltıyor
Dr giit
Üni mezuniyeti mi
Lise
Doktora gitmeliain