Ama olayı sevgilin olarak düşünme sadece hangisinin dış görünüşü daha çekici geliyor.180 beğendiğin Bi ünlü filan yok mu Mesela Jamie dornanı tanır mısın bilmiyorum. O adamın boyu 180 bence karizma adam. Şimdi sen 181 olduğun için 180 erkekler çekici ve ya karizmatik gelmiyor mu? Belki uzun olduğun için direk beyninde eliyor olabilirsin. Sadece beğenip beğenmediğini merak ettiğim için soruyorum yanlış anlama. Sevgili kriterin değilde göz zevkine göre beğenini merak ediyorum
Henry cavil mesela 185 ve iyi gözüküyor ama chris hemsworth 191 varken yanında sönük kalır. En karizmatik boy kesinlikle 190 üstü farklı bir cekicilikleri oluyor ve 2metreden de sonrası hoş durmuyor
Son bir şey sorup konuyu kapatıyorum. Yolda yürürken sadece senden uzunlara mı bakıyorsun. Anladım uzunlar daha daha etkileyici ama kısalardan hiç mi etkilenmiyorsun. Mesela Tom Hardy sana çekici gelmiyor mu
Son Bi sorum var sorup gidiyorum bir ünlüyle sevgili olma ihtimalin var deseler kimi seçerdin.3 kişi sayabilir misin. Son sorum çok bunalttım biliyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bana 180 de çekici geliyor çünkü ben 154 um
Kendi boyunu düşünme daha uzun olsa daha çok etkilenmez misin
185 te iyi yol 190 olunca çok uzun geliyor
190 kötü geliyor mu peki
Yok o da iyi ama cılızsa kötü
Benim 1,86 bana normal geliyor : )
190 196 istediğim boy aralığı
Senin boyun kaç 180 boyundakiler çok fazla çekici gelmiyor mu
Ben 181'im o yuzden 180 bana kısa geliyor biraz uzun olmasını isterdim yanimdakinin
Ama olayı sevgilin olarak düşünme sadece hangisinin dış görünüşü daha çekici geliyor.180 beğendiğin Bi ünlü filan yok mu Mesela Jamie dornanı tanır mısın bilmiyorum. O adamın boyu 180 bence karizma adam. Şimdi sen 181 olduğun için 180 erkekler çekici ve ya karizmatik gelmiyor mu? Belki uzun olduğun için direk beyninde eliyor olabilirsin. Sadece beğenip beğenmediğini merak ettiğim için soruyorum yanlış anlama. Sevgili kriterin değilde göz zevkine göre beğenini merak ediyorum
180 yinede erkek boyu icin ideal ama katizmatik degil bence ve çekici de değil
Peki kendi boyundan bağımsız en karizmatik boy hangisi 190 96 arası mı? Bir de son sorum 180 85 boylarında fiziğini beğendiğin bir ünlü var mı?
Henry cavil mesela 185 ve iyi gözüküyor ama chris hemsworth 191 varken yanında sönük kalır. En karizmatik boy kesinlikle 190 üstü farklı bir cekicilikleri oluyor ve 2metreden de sonrası hoş durmuyor
Son bir şey sorup konuyu kapatıyorum. Yolda yürürken sadece senden uzunlara mı bakıyorsun. Anladım uzunlar daha daha etkileyici ama kısalardan hiç mi etkilenmiyorsun. Mesela Tom Hardy sana çekici gelmiyor mu
Kısalara da bakıyorum ama fizikleri iyi olmadığı sürece etkileyemiyorlar. Tom Hardly bana çekici degil şirin geliyor mesela
Sen kalıplı erkek seviyorsun can yamanı beğenirsin o zaman
Son son son bir şey sorabilir miyim
Yok ya can yamanı beğenmiyorum fazla sert duruyor, baby faceler hoşuma gidiyor
Son Bi sorum var sorup gidiyorum bir ünlüyle sevgili olma ihtimalin var deseler kimi seçerdin.3 kişi sayabilir misin. Son sorum çok bunalttım biliyorum.
Lucky blue smith, pietro boselli, raf miller, gioele ossola hic birine hayır diyemem yani :)
Nereden buldun bunları normalde hep Kıvanç tatlıtuğ gibi klasik isimleri söylüyorlar. Zevkin iyimiş ahahhashh favorin hangisi
1.62 nasıl sence erkek için?
erkek dediğin 2 metre olmalı
bakalım 194 seven kız çıkacak mı
1.75 - 1.80
Ahhh beni tarif ettin. shcksvjsks
@_Ǥнσsτ10_ ben 1.72 oldugum için anca.. ;) :D
Farketmez.🙂Severim uzun boylu hatun.
@_Ǥнσsτ10_ Vardr mutlaka biryerlerde beyaz atli prens.. belki sesimi duyar, gelir alr beni kimbilir :)
Geldik işte biraz geç oldu ama.😅Seninde yaş doğru sanırım yaşa mi takıldık.🙄
175 180 minimum mu yoksa istediğin Aralık o mu
İstediğim aralık o👍🏻
186 🙄
185 mi 190 mı desem kesin 190 dersin çok değişik Bi boy algısı var :)
hayır 186 net
Hayır ama ikisinden birini seçsen hangisini seçersin
185 derim
185 boy 186 ya daha yakın ama büyük ihtimalle 190 dersin
185 dedim 190 dersin diyorsun. ne deyim okeyyyyyy
Görmedim pardon
Ahhashjsjd tşkler
önemli değil
175-185