Güzellik & Bakım Saçımın rengi çok mu kötü? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Bakırdan kahveye döndüm yıkadıkça böyle oldu tekrar bakır yapıcam Saçımın rengi çok mu kötü? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. Güzel bir renk 0 0 Yorumla
SakarIQ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl https://voca.ro/1o5VEDg0UPmR 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Sürmediğim b0 K kalmadı şu saça düzelmiyo Yorumla SakarIQ +1 yıl https://voca.ro/1hYzaLdS658b Yorumla SakarIQ +1 yıl Bir yabancı ürünleri incelemek gerek Yorumla
mint__yesili Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Bakır rengini bence herkese yakışmıyorSaçının rengi pek belli olmuyor filtre yüzünden 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Filtre yok güneş vurdu sadece Yorumla Soran +1 yıl Bakır bana yakışıyordu ama yanlışıkla çok cırt bakır yaptım kötü oldu Yorumla mint__yesili +1 yıl Saçlarının bakıma ihtiyacı var bence Yorumla mint__yesili +1 yıl Yani rengide normal aslında Yorumla Soran +1 yıl Saçlarım yanık değil yanıklarını kestim aslında Yorumla mint__yesili +1 yıl Kupkurular ama Yorumla mint__yesili +1 yıl Yıpranmış Yorumla
IşıLLL34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 35% +1 yıl 3 4 boyamadan sonra renk ancak yerine oturur şu an bu şekilde olması çok normal. Kuaförüne git ve cila ya da benzeri bir işlem yapsın. 0 0 Yorumla
AReckless Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Bu saç rengiyle hala dışarı çıkabildiğine inanamıyorum 0 2 Yorumla Soran +1 yıl O kadar mı kötü ya Yorumla AReckless +1 yıl Lütfen saçmalama. Ne var saç renginde? Ayrıca yüzünle olan uyumunu dahi görmedik. Yorumla
BirFilmKarakteri Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Kızların saç renginin yıkadıkça güzelleştiği gerçeği var 1 0 Yorumla
Kidemlierkekk Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 94% +1 yıl Yoo gayet güzel rengi. Gözlerin çok hoş çok hoşuma gitti 0 0 Yorumla
sercanaslan99 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl bence rengi güzel alt ve üstün renkleri farklı mı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bence tenine yakışmış boya aktıkça güzelleşir ama yinede doğal saç renginin yeri her zaman ayrıdır :) 0 0 Yorumla
İlovememe Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Renk tenine uymuş ama kabarık duruyor fazla elektrik yuklenmissin 😅 0 0 Yorumla
BenAtakan Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Bende turuncudan griye döndürdüm yine gri yapcam :D 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bu doğal hali gibi duruyor yalnıZ feyk meyk bize sökmez bajım😄 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Fake değilim neden fake soru atıp fikir alıyım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu saçta boya yok bence Yorumla Soran +1 yıl Küllü koyu kahve boya var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne biliyim aga feyk olmayabilirsin, kız olmadığım için tam da anlayamam tabi Yorumla Soran +1 yıl Değilim Yorumla
gece_gibi_ Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl boş ver saçını gözlerin çok güzel 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Lens😔 Yorumla gece_gibi_ +1 yıl Hayatım lens olsa da güzel gözlerin ne deniyor ona badem sanırım badem gözlere sahipsin yanlış görmedi isem ve gerçekten güzel yani kirpiklerin falan Yorumla Soran +1 yıl Ayyy canım benim çok teşekkürler 🥰😻 Yorumla gece_gibi_ +1 yıl Rica ederim kuzum 💚😻 Yorumla
İskenderingizlisosu Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl boş ver kalsın yıpratma saçlarını tekrar 0 0 Yorumla
Greyylovee Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Çok güzelllll. Tenine de çok yakışmış 0 0 Yorumla
Jöh06 Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 482 cevap paylaştı. Bence gayet hoş duruyor 0 0 Yorumla
Reemeedios89 Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl Tekrar bakır yap sen 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yapıxaz Yorumla Reemeedios89 +1 yıl Yap asko Yorumla
Bukowski_ist Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 901 cevap paylaştı. Bu şekilde sana yakışıyor 0 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,9b cevap paylaştı. Hayır iyi böyle. 0 0 Yorumla
çısss122 Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl B K rengş 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ahahah Yorumla çısss122 +1 yıl Şaka be cok gzl kumral olmus bakır olmasına rağmen hafif küllü kumral olms Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Güzel bir renk
https://voca.ro/1o5VEDg0UPmR
Sürmediğim b0 K kalmadı şu saça düzelmiyo
https://voca.ro/1hYzaLdS658b
Bir yabancı ürünleri incelemek gerek
Bakır rengini bence herkese yakışmıyor
Saçının rengi pek belli olmuyor filtre yüzünden
Filtre yok güneş vurdu sadece
Bakır bana yakışıyordu ama yanlışıkla çok cırt bakır yaptım kötü oldu
Saçlarının bakıma ihtiyacı var bence
Yani rengide normal aslında
Saçlarım yanık değil yanıklarını kestim aslında
Kupkurular ama
Yıpranmış
3 4 boyamadan sonra renk ancak yerine oturur şu an bu şekilde olması çok normal. Kuaförüne git ve cila ya da benzeri bir işlem yapsın.
Bu saç rengiyle hala dışarı çıkabildiğine inanamıyorum
O kadar mı kötü ya
Lütfen saçmalama. Ne var saç renginde? Ayrıca yüzünle olan uyumunu dahi görmedik.
Kızların saç renginin yıkadıkça güzelleştiği gerçeği var
Yoo gayet güzel rengi. Gözlerin çok hoş çok hoşuma gitti
bence rengi güzel alt ve üstün renkleri farklı mı
Bence tenine yakışmış boya aktıkça güzelleşir ama yinede doğal saç renginin yeri her zaman ayrıdır :)
Renk tenine uymuş ama kabarık duruyor fazla elektrik yuklenmissin 😅
Bende turuncudan griye döndürdüm yine gri yapcam :D
Bu doğal hali gibi duruyor yalnıZ feyk meyk bize sökmez bajım😄
Fake değilim neden fake soru atıp fikir alıyım
Bu saçta boya yok bence
Küllü koyu kahve boya var
Ne biliyim aga feyk olmayabilirsin, kız olmadığım için tam da anlayamam tabi
Değilim
boş ver saçını gözlerin çok güzel
Lens😔
Hayatım lens olsa da güzel gözlerin ne deniyor ona badem sanırım badem gözlere sahipsin yanlış görmedi isem ve gerçekten güzel yani kirpiklerin falan
Ayyy canım benim çok teşekkürler 🥰😻
Rica ederim kuzum 💚😻
boş ver kalsın yıpratma saçlarını tekrar
ben 5 tl ye eski rengi veririm :D
Saç iyode göz efsane
Çok güzelllll. Tenine de çok yakışmış
İstesen tutturamazsın mük ❤️👌
Bence gayet hoş duruyor
Tekrar bakır yap sen
Yapıxaz
Yap asko
Bu şekilde sana yakışıyor