Cilde iyi gelen bir kür içtim geçen gün. Arkadaşım yapmış. Yeşil bir duydu ama tadı çok kötüydü. Benim her gün içebileceğim bir şey değil. Siz cildiniz için böyle kötü şeyler içer misiniz.

Cilde iyi gelen bir kür içtim geçen gün. Arkadaşım yapmış. Yeşil bir duydu ama tadı çok kötüydü. Benim her gün içebileceğim bir şey değil. Siz cildiniz için böyle kötü şeyler içer misiniz.

Buna detoksa giren bütün içecek ya da yiyecekler diyebilirim ama benim en damak tadıma uymayan şey düzenli içtiğim karnabahar ve maydonoz suyuydu
Cevap
8Cevap
Cildim için sağlıksız ya da iğrenç bir şey yemiyorum
Tadı kötüyse içmem salatalık kivi elma turp karışımı içiyorum
Öyle bişey yapmadım tam aksine sevmediğim bir şeyi yersem alerji olurum daha beter
Bir ara kereviz sapı suyu içiyordum. Mevsimi geldiğinde tekrar içmeye başlarım herhalde.
Faydası nedir
Etki etti mi
cildim için öyle herhangi bir şey içmedim şimdiye kadar ama saç uzaması için olsa içerdim
Fare zehride cilde iyi geliyormuş sodayla karıştırıp için ama yatırım tavsiyesi değildir
Amaliyattan sonra ödem atsın diye avakado yemiştim ay ne iğrenç bişeydi 🤢
hicbisey sadece bi kere bi hastalık için sarımsak yemeye çalıştım çiğ. kusucaktim😂
Yemiyoruz ama sürüyorum yani bayada iyi geliyo gel beraber sürelim☺️😍
Zorlamıyorum artık cildime iyi gelen beni mutsuz ettikten sonra ne anlamı var
hem sağlıklı hemde denemek için avakado yemiştim çok kötüydü ya böyle yaş ağaç yemişim gibi hissetim o son oldu ztn
Sağlıklı besinlerden tiksiniyorum
Gerek yok içmeye zaten mükemmel
Erkek spermini deneyin
Sağılıklı olsada sevmedigim birşeyi yemem
Hiç içmedim ama sürüyorum
Suğan suyu
Arpa otu içiyorum hep
Yemedim
Yeşillik bolca
Sanırım ıspanak
Hiçbir şey.
sperm