Güzellik & Bakım Yeni dövmem nasıl olmuş? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Tam oturdu beee Yeni dövmem nasıl olmuş? Cevapla Dövme Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 14,4b cevap paylaştı. Mısır'a özgür bir dövme olmuş gadası. Harika görünüyor. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Sağol gadası, bizim köyün tanrıları dövmesi😉 Yorumla
johnyx Takip Et Master Yaş: 48 , eic 32% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı. Anubis mi o?Diğeri de malum göz. Not: dövmeye karşıyım, bana ters. 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Anubis horus ve Ra'nın gözü Yorumla johnyx +1 yıl Antik Mısır'a gerçekten ilgi duyuyorum. Çok büyük gizemler barındırıyor.Hâlâ çözülemeyen.. lakin günümüzde bile etkisi devam eden. Yorumla Soran +1 yıl Bende çok severim ve merakta ederim. Çok ilginç yerler. Gitmeyi hep istemişimdir piramitlere özellikle Yorumla johnyx +1 yıl Nasip olur inşallah 😊 Yorumla
Irresistibleart Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Horos un göz detayı güzel 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler 🙏🙏 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl mısır yra çizene kadar türk tarihinden bişeyler çizdireydin ama tabi sana ne ln diyecen yakışmış kanka 0 0 Yorumla
çılgınaura Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 48% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 378 cevap paylaştı. Güzel tasarım 1 1 Yorumla Soran +1 yıl 🙏🙏 Yorumla
hARDER_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 343 cevap paylaştı. Sevmedim 1 1 Yorumla Soran +1 yıl 🙏🙏🙏 Yorumla
İskenderingizlisosu Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl çok iyi olmuş 1 1 Yorumla Soran +1 yıl 🙏🙏🙏 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Mısır'a özgür bir dövme olmuş gadası. Harika görünüyor.
Sağol gadası, bizim köyün tanrıları dövmesi😉
Anubis mi o?
Diğeri de malum göz.
Not: dövmeye karşıyım, bana ters.
Anubis horus ve Ra'nın gözü
Antik Mısır'a gerçekten ilgi duyuyorum. Çok büyük gizemler barındırıyor.
Hâlâ çözülemeyen.. lakin günümüzde bile etkisi devam eden.
Bende çok severim ve merakta ederim. Çok ilginç yerler. Gitmeyi hep istemişimdir piramitlere özellikle
Nasip olur inşallah 😊
Güzel duruyor
🙏🙏
Horos un göz detayı güzel
Teşekkürler 🙏🙏
mısır yra çizene kadar türk tarihinden bişeyler çizdireydin ama tabi sana ne ln diyecen yakışmış kanka
Güzel tasarım
🙏🙏
Kötü olmus
🙏🙏
Sevmedim
🙏🙏🙏
çok iyi olmuş
🙏🙏🙏
Korkutucu
🙏🙏
Güzel fena deyil