Her sabah 7'de küreğe gidiyorum ve bence spora makyajla gidilmemeli yani :D Uykudan yeni kalkmışım ama her sabah bana noldu sana diyorlar göz altlarım şiştiği için... Sıkıldım artık, spora giderken de mi makyaj yapmak zorundayım?

Her sabah 7'de küreğe gidiyorum ve bence spora makyajla gidilmemeli yani :D Uykudan yeni kalkmışım ama her sabah bana noldu sana diyorlar göz altlarım şiştiği için... Sıkıldım artık, spora giderken de mi makyaj yapmak zorundayım?

meraba
insan bunu seni kırmak için söylemiyorlar seni sürekli makyajlı gördükleri için makyajsız halin onlara yabancı geliyordur kendini nasıl iyi hissediyorsan oyle yap
ama bence makyaj yapma çünkü terleyince o makyaj bozulur ve saçma bir şekil alabilir
Spora giderken makyaj yapmıyorum. Zaten terliyorum ve makyaj akar.
Bence spor yapan kadin makyaj yapmamalı çok saçma, spor salonuna ful makyajlı gelen kadinlar var, terden akıyor makyajlari ve kötü bir görüntü oluşuyor. Gereksiz bir çaba spor salonunda makyaj gülüyorum...
Cevap
39Cevap
Terliyorsun zaten makyaj yapılmaz ki
Zorunda değilsiniz
Tabiki hiçbir şeye zorunlu değilsin sadece insanlara makyajla daha çekici geldiğin için makyajlı görmek isteyebilirler
Hayır tabi ki. Göz altları için göz altı kapatıcısı sür sadece o zaman. Bide hafif rimel.
Tabiki makyaj yapılmaz.. nerede görülmüş? onlar mı sabah 07de kalkıp kürek çekiyor? ... bi zahmet seni bi rahat bıraksınlar, gayet normal göz alt kapağının şişmiş olması. Eleştirecekleri biri varsa kendileri olsun, sen itibar etme onlara👍🏻
Maltepe tarafındaki yere mi gidiyosun? Ya sabah nerde olursa olsun herhangi birinin iyi gözükmesini beklemek bence haksızlık. Hepimiz yeni uyandık işte bi salın da kendimize gelelim
Ben her zaman makyaj yapmayan kızlarla sevgili oldum bakımsız kız daha çok hoşuma gidiyor böyle makyaj yapmayacak okul çantasını sırtına takıp yağlı saçını duzlestirmeyip yanıma gelecek oh miss bir de okul çantasını montun içine giyiyorsa tamamdır Busra gözlüğünü kaç gün silmedin sayamadim😅😅😅
spor dinçleşmek için yapılan bir şey neden yapılsın ki millet sürekli bir şey söylüyor. yapılan iş amaç için yapılır
Spora giderken makyaj da minyapiliyir? Terlemiyor musunuz? Terleyince akmıyor mu makyaj?
Bir güneş kremi yeter bence.
Değilsin, hatta yapma bence. Çünkü terliyorsun, makyaj çamurlaşıyor. Daha kötü bir görünürü çıkıyor ortaya.
Spora neden makyajla gidilsin ki zatwn? Giden de ne biliyim maksadı spor değildir
Nerde yapıyorsun bemde denemek istiyorum ama uygin biyer bulamadim
Nasıl istersen öyle..
Senin mutluluğun önemli.. :)
Spora giderken makyaj yapmayı çok mantıksız buluyorum
hiç bir zaman yapma. Anayasada Makyaj zorunluluğu yok.
Zorunda değilsin sporda zaten terliyor insan nee makyajı 😇😇
Makyajsız da gidebilirsiniz bu sizin isteğinize bağlı
Evet yapmak zorundasın yoksa bakmayız sana falan hıhhh
Kimin ne dediği önemli değil istiyorsan yap istemiyorsan yapma.
Orada kimse sana bakmaz herkes sporunu yapmak için geliyor merak etme
Sporami gidiyorsun yoksa dugune mi.
Spor yaparken terleddigim zaman makyajin akacak
Tanıyabiliyorlar yani. Ona şükretmiyorlar bide morluktan mı şikayet ediyorlar. Valla ayıp 😃
Hiçbir şey yapmak zorunda değilsin
Bende spor yapıyorum vücudumda morarma yoksa sorun yok benim makyajım sağlam halim aslında😅
Ne saçma bir soru ne mantıksız.. ister yap ister yapma bize ne
Zorlayan ne seni, bence sen nasıl seviyosan öyle devam et.
Tabiki de ya biri makyajsız görürse Allah korusun 😅
seni sporda makyaj yapmaya iten sebep nedir alışkanlık mı
makyaj rahat degil hele sabah yamak zor bence göz alti morlugu falan dogal şey boş ver yapma
Konsepte uymak yeterli olacaktır. Günümüzde minimal makyaj daha cool zaten.
Degilsin ama hemde zorundasin ben şahsen hafifte olsa yapiyorum bence sendeo oyle yap hafifte olsa
sen spor yapıyo musun?
hangi spor dalı?
Hiç boşa kürek çekiyor musun
hayatımın özeti sdlkfmnskldf
Bir sporcu olarak bende boşa koşuyorum işte ne yaparsın sanada kürek düşmüş akasjsj
Spor yaparken kadınların makyaja ihtiyacı olmaz
Bacım zorla yaptırıyorlar ki sana kimse 😂
Spora giderken makyaj neden yapılsın zaten 😃
nerde kürek cekiyorsun
Yok ya ne makyajı spora 😅😅
Bence yapılmamalı terliyorsun sonuçta
Spor sırasında akacak zaten gerek bile yok.
Zorunda değilsin tabi yapma bence
Makyaj yapmaya gerek yokki
Zorunda değilsin ve yapma bence boş ver ya
Değilsin tabi, podyuma çıkmıyorsun.
Makyaj Sıkar rahatsız eder
küreğe gitmek nasıl bir spor ya
Hayır Değilsin Tabikide
Dikkat çekmeye çalışıyorsan gidilir bebiş
Kimse boğazına bıçak dayamıyo yap diye
hiçbir zaman zorunda değilsin
Yapıyorsan sorunun var
Beni de götür küreğe 😀