Spor yapmanın sadece vücuda değil yüze de iyi geldiği söyleniyor. Cilt için ne gibi bir faydası var sporun?

Spor yapmanın sadece vücuda değil yüze de iyi geldiği söyleniyor. Cilt için ne gibi bir faydası var sporun?

Ben bunu yaşadım. Nasıl bir alakası var, neden cildi olumlu etkiliyor bilmiyorum ama cidden spor cildi güzelleştiriyor. Sadece vücudu değil, yüzü de.
Toksin atıyorsun. Yani zehir. Stres seviyen azalıyor. Daha mutlu oluyorsun. Bunlar cildi güzelleştirir. Terlediğin içinde gözenekler açılır her türlü sağlık ve güzellik.
Cevap
13Cevap
Evet etkisi olur tabi ki
cildin sıkılaşır onun haricindeki etkiler spordan değil spor sayesinde beslenmenede dikkat etmenden olur
Tabiki de olur cilt oturmaya başladığı için cildinizin beslenmesi daha fazla olur
Olur , sıkılaştırır ayrıca kendini iyi hissetmekde güzelleştirir bana göre
Bunu spora başlayana kadar asla anlamamıştım bu arada ama net bir şekilde olumlu etkiliyor
Sıkılaştırıyormuş sarkmaları önlüyor. Bende başladım bakalım gençleşebilecek miyiz
Örnek vermek istiyorum. Doğru mj emin değilim. Ben de spora başladım ve dikkat ettim de yüzüm çok kızarıyo. Ve farkettim ki yüzüm daha pürüzsüz hale geldi.
Hocanın verdiği diyeti uygularsan vücuttan toksin atıp dengeli beslenirsin
spor yaparak vucudundaki yağ oranı düşünce daha sıkı bir cilde sahip olursun buda daha genç ve güzel gösterir seni
Yağlari yaktigindan gereksiz seyleri spor yaparken ertiginden cildinde rahatlar
Hangi youtube videosunu takipnediyorsun?
Vücudu sıkılastirir ve güzelleştirir
Sıkılaştırır başka bir yararı olmaz
Bı nevi etkisi olur yüzdeki yağları yaktığı için
Yalnız evin tasarımına ve kıza düştüm.
sıkılaştırır
Olur bence
Vücuda etkisi olur
vucuda olur ama cilde emin deiğilim
Hayır Olmaz Tabikide
Ciltle alakası yok canım
Ebet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?