Makyaj yapıyorum ama sanki kullandığım renkler bana uygun gibi değil ne yapmalıyım?

Makyaj yapıyorum ama sanki kullandığım renkler bana uygun gibi değil ne yapmalıyım?
Kahverengi göze sahip kişiler açık kahve tonları ya da turuncu tonlarında bir makyaj tercih edebilir. Daha koyu renkler tercih eden biriyse siyahta olabilir.
Nasıl ve ne renkler kullanıp memnun olmadığını belirtsen daha iyi olurdu.
Toprak tonları çok hoş oluyor, bakır tonları da öyle. Aslında her renk güzel olur belki teknik olarak eksiklik yaşıyor olabilirsin.
Cevap
7Cevap
renkli makyajlar daha iyi olur
Kahverengi gözlerde renkli makyajlar, özellikle de mavi göz makyajı çok daha doğru olur. Gözlerin rengini daha çok ortaya çıkarır. Ama sırf gözlerim kahverengi diye kahverengi göz makyajı yapmak yanlış, gözleri boğar, ortaya çıkarmaz açmaz. Yeşil de pek uygun değil bence. Göz rengi ile ters köşe yapmak gerekiyor yani daha zıt makyajlar gözleri çok daha fazla ortaya çıkarır.
Doğal Olmasını Tercih Ederim Gözleri Öne Çıkarmak Pek Etki Etmez Kimisinde Mantıken Göze Makyaj Yapmak Yerine Doğal Olmak Daha Etkilidir.
Doğal bir makyaj mı istiyorsun nasl istiyorsun. Bn genelde toprak renklerini kullanıyorum açıktan koyuya doğru hem doğal duruyor hemd hoş duruyor bnce
Kahve tonları ve kesinlikle siyah benim vazgeçilmezim.
ben yeşil, koyu kahve ve siyah kullanıyorum
Meni renginde yap daha çok yakusur
vicdanına kadar eyeliner çekmeli
senin en güzel yerin kahverengi gözlerinnnn
Açık tonlar tercih edilmeli
Mavi tonlar yakışır.
Sadece rimel surmeli
Koyu kahve
Bence her renk olur
Kafana göre takil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?