Bir çok parfümüm var ama kalıcı değil ya da ben öyle düşünüyorum, hemen uçup gidiyor, kalıcı olması için ne yapmalıyım?

Bir çok parfümüm var ama kalıcı değil ya da ben öyle düşünüyorum, hemen uçup gidiyor, kalıcı olması için ne yapmalıyım?
Bence sen öyle düşünüyorsun. Bende öyle düşünüyorum. Ama başkaları kokusunu alıp ya bu hangi parfüm ne güzel kokuyor diye sorunca, anlıyorum ki parfüm kalıcı 😁
Tabi ki kalite etkiler kalıcılığını. Koku adaptasyonu diye bir şey de var. Sen üzerindeki kokuya alışınca fark etmezsin üstünü yemek arayan kediler gibi koklamazsan😅
Cevap
11Cevap
Parası iyi olan parfümler oldukça kalıcı oluyor gadası. 2-3 bine aldığın parfümün kalıcılığı daha fazla oluyor.
Bilekler dirsek araları boyun gibi yerlere sıkmak daha kalıcı kılıyor.
Boyun gibi yerlere sıkılabilir ya da kıyafet üstüne
Parfümü boşaltacaksın, bir de şey diyorlar sana kokmaz başkasına kokarmış parfüm ne kadar doğru... tartışılır
Bi zaman sonra parfümün kokusuna alıştığın için kokusu gitmiş gibi geliyor
Pahalı parfüm kullanmalısım
Sıkacağınız bölgeye sıkmadan önce kalıcılığını koruması için vazelin sürülmesi öneriliyor.
Kaliteli almalısın bide edp edt edc modellerine göre bakmalısın
kalıcı olması senin için iyi olmaz sağlığına zarar verebilir
Eger kalıcı değilse EDT alıyorsundur (Eau de toilette) kalıcı olmasıni istiyorsan EDP alman lazım (Eau de parfum)
Ama yeni bir ürün almayı düşünmüyorsan vücuduna krem sürüp onun üzerine sık. Sadece vücuduna değil kıyafetine de sık
Kapağı açıp üstüne dök
sıkacağın yerlre vazelin sür üzerine parfüm sık
Gerçekten mi?
Fransiz mallari iyi ve kalici ama biraz paraya kiyacaksin paris urunleri ozellikle iyi
Sıkmadan önce krem sür özellikle boyun ve bileklerin iç kısmına sık
Gel benim yanıma lokum sende bir ömür kalıcı olsun
Kapali alana sıkacaksin
Habire sık 😂
Vazelin sür
Vazeline uzerine sür
Bolca sık
Vazelin duymuştum kalıcı olması için
Daha çok sık
Sıkıntı
Ben içiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?