Güzellik & Bakım Mavi renk göz mü yoksa yeşil renk göz mü daha güzel? banamelisderler Takip Et Xper 7 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Kesinlikle mavi açık ara daha güzel benceBenim gözlerim de mavi olcakken son anda vazgeçmiş gibi Mavi renk göz mü yoksa yeşil renk göz mü daha güzel? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 14,4b cevap paylaştı. Mavi daha hoş gadası 1 1 Yorumla banamelisderler +1 yıl gadası ne demek Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,4b cevap paylaştı. Mavi göz 1 0 Yorumla
u Hayatİstanbul77 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 467 cevap paylaştı. Onemli olan güzel bakabiliyor mu? Gerisi teferruat mavi olsa ne, yeşil olsa ne? Mühim olan anlamlı bakıyor olması. 1 2 Yorumla banamelisderler +1 yıl Evet orası öyle ama onu sormuyorum, göz rengi olarak sormuştum Yorumla u Hayatİstanbul77 +1 yıl Bende rengin önemi yok diyorum. Öyle mavi gözler var ki çok kötü görünüyor. Bazi kahverengi gözlerden de gözünü alamıyorsun. Demek istediğim renkle alakalı değil sadece her mavi gozlu veya yeşil gözlü güzel olmuyor. Yorumla
KintoUn Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Çok önemli değil renk benim için. Kırmızı göz de gğzel olabilir 😂Fotoğraftaki gözler güzel 🤔 1 4 Yorumla banamelisderler +1 yıl Sağol. Kırmızı göz pek güzel olmayabilir zombi gibi Yorumla KintoUn +1 yıl Benim için başka bir anlam ifade ediyor kırmızı göz 😂Sen 24 yaşında olduğuna emin misin 🤔 nüfusta büyük yazdırmış olabilirler mi seni 🤔 Yorumla banamelisderler +1 yıl 20 Yorumla KintoUn +1 yıl İnanmadım ama neyse 😂14 olan yaşını 24 gösteriyorsun gibi duruyor 😂 Yorumla
1war1yok Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl renkli gözler genelde bozuk oluyor sanırım bulanip görüyorlar hep gözlük takıyorlar benmi yanlış biliyorum 1 2 Yorumla banamelisderler +1 yıl Sen yanlış biliyorsun :D Yorumla 1war1yok +1 yıl peki ozamn 😂 Yorumla
Sincapreyiz Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 77% +1 yıl Ne demişler; Mavi mavi mas maviii gözleri boncuk mavii bir gördüm aşık oldumm 💙💙💙 1 0 Yorumla
ally1234 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kahve veya ela ama mavi mi yesil mi yesil derim 1 0 Yorumla
Karçiçeklerim Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Seninki mavi zaten 1 2 Yorumla banamelisderler +1 yıl Dimi Yorumla Karçiçeklerim +1 yıl Öyle değil mi. Ayrıca gözlerin güzel 😊 Yorumla
emineh Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 337 cevap paylaştı. acik kahverengi hepsini tekler 1 3 Yorumla banamelisderler +1 yıl insanların %97 si o renk değilmi zaten gözleri :D Yorumla emineh +1 yıl bilemiyorum hahdjahs ama acik kahverengi cok güzel duruyo ya bilmiyorum güneste falan Yorumla banamelisderler +1 yıl Aslında evet açık kahverengi güneş görünce çok güzel duruyor doğru Yorumla
repreplik2 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl seninki güzel bence 1 2 Yorumla banamelisderler +1 yıl teşekkür ederim Yorumla repreplik2 +1 yıl rica ederim Yorumla
Mavitüylükelebek Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 77% +1 yıl Yeşil bence kendimden biliyorum çok güzel 1 1 Yorumla banamelisderler +1 yıl Yeşilde çok güzel ama mavi çok farklı benim için Yorumla
SakarIQ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl İster mavi ister yeşil güzellik gözün bakışındadır 1 0 Yorumla
OpticMist Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 37% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 346 cevap paylaştı. İkisi de kahverenginden güzeldir fjf 1 0 Yorumla
bycr0niccc Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 79% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 368 cevap paylaştı. Bu çok güzelmiş yüzüne göre 1 0 Yorumla
Dertliymxm Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 537 cevap paylaştı. Ela. Kahve. 2 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Mavi daha hoş gadası
gadası ne demek
Mavi göz
Onemli olan güzel bakabiliyor mu? Gerisi teferruat mavi olsa ne, yeşil olsa ne?
Mühim olan anlamlı bakıyor olması.
Evet orası öyle ama onu sormuyorum, göz rengi olarak sormuştum
Bende rengin önemi yok diyorum. Öyle mavi gözler var ki çok kötü görünüyor. Bazi kahverengi gözlerden de gözünü alamıyorsun. Demek istediğim renkle alakalı değil sadece her mavi gozlu veya yeşil gözlü güzel olmuyor.
Çok önemli değil renk benim için. Kırmızı göz de gğzel olabilir 😂
Fotoğraftaki gözler güzel 🤔
Sağol. Kırmızı göz pek güzel olmayabilir zombi gibi
Benim için başka bir anlam ifade ediyor kırmızı göz 😂
Sen 24 yaşında olduğuna emin misin 🤔 nüfusta büyük yazdırmış olabilirler mi seni 🤔
20
İnanmadım ama neyse 😂
14 olan yaşını 24 gösteriyorsun gibi duruyor 😂
renkli gözler genelde bozuk oluyor sanırım bulanip görüyorlar hep gözlük takıyorlar benmi yanlış biliyorum
Sen yanlış biliyorsun :D
peki ozamn 😂
Ne demişler;
Mavi mavi mas maviii gözleri boncuk mavii bir gördüm aşık oldumm 💙💙💙
Kahve veya ela ama mavi mi yesil mi yesil derim
Seninki mavi zaten
Dimi
Öyle değil mi.
Ayrıca gözlerin güzel 😊
acik kahverengi hepsini tekler
insanların %97 si o renk değilmi zaten gözleri :D
bilemiyorum hahdjahs ama acik kahverengi cok güzel duruyo ya bilmiyorum güneste falan
Aslında evet açık kahverengi güneş görünce çok güzel duruyor doğru
seninki güzel bence
teşekkür ederim
rica ederim
Yeşil bence kendimden biliyorum çok güzel
Yeşilde çok güzel ama mavi çok farklı benim için
Yeşil en güzel seçildi
Kahverengi göz candır ❤
İster mavi ister yeşil güzellik gözün bakışındadır
İkisi de kahverenginden güzeldir fjf
Bu çok güzelmiş yüzüne göre
Ela. Kahve.