Güzellik & Bakım Fiziğinizde en güvendiğiniz yer neresi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Teşekkürler, Süper Soru. Güncellemeler+1 yıl #Fizik Fiziğinizde en güvendiğiniz yer neresi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. Beynim ve gözlerim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl direkt komple fiziğim iyi gorseldeki kadına benziyor aynı sadece ondan daha kalcalıyım 7 6 Yorumla Soran +1 yıl Öyle fizikler kaldı mı yahu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl spor yapıyorum Yorumla Soran +1 yıl Boyun kaç ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 173 Yorumla Soran +1 yıl Oeeh yanii Yorumla Soran +1 yıl huu Yorumla
ecemsiz Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 43% +1 yıl Vücudumu seviyorum herkeste heryerini sevsin biyerinde kusur aramasın aratilmasin 2 0 Yorumla
İskenderingizlisosu Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Karın kaslarım yapmak için çok uğraştım şimdide gayet memnunum 0 0 Yorumla
Haliçkızı Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl İnce belim ve göbeksiz oluşum 5 1 Yorumla zevkli_günahlar +1 yıl Ne güzel Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Penis ve testisslerim sadece görüntü ile bile tahrik edebiliyorum 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Vaaay abim çok iyisin amldasds olm işine bak ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Knk soru sordun cevapladim cevabimda da samimiyim sanal olmak üzere reel de ilişki yaşadım olay bu Yorumla
ilgmoztrkk Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Gülüşümün güzel olduğunu söylüyorlar onun haricinde ince belim 1 0 Yorumla
mervems91 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 68% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Gözler ve dişler. 3 16 Yorumla Soran +1 yıl Bence giyim kombinini de ekleyelim sana Yorumla mervems91 +1 yıl Fizikle bir alakası yok tamamen zevk meselesi o.. Yorumla Soran +1 yıl Fizik demedim zaten kombin dedim:) Yorumla mervems91 +1 yıl Fizğinizde en güvendiğiniz yer neresi sorusunun cevabı kombin olamaz diyorum bende teşekkür ederim ama o tamamen zevk meselesi 🙈 Yorumla Soran +1 yıl Sorudan bağımsız cevap verme hakkım yok mu?:) Yorumla mervems91 +1 yıl Olsun bari.. 😅 Yorumla Soran +1 yıl Ama kombinini çok beğendim ki Yorumla mervems91 +1 yıl Yolluyum giyersen😂 Yorumla Soran +1 yıl Giymem de giyeni yakından bir fotoğrafla görsem daha iyi :D Yorumla mervems91 +1 yıl O imkansız.. Yorumla Soran +1 yıl Ama profilde vaaar Yorumla mervems91 +1 yıl Artık yok deyip değişsem mi acaba 😂 Yorumla Soran +1 yıl Bence aa evet çok uzak bir fotoğraf deyip yakınıyla değişsen:)) Yorumla Soran +1 yıl 600 küsür takipçi, mesaj kutusu açık. Yok yok vazgeçtim kolay gelsin:) Yorumla mervems91 +1 yıl Ne alaka? Yorumla Soran +1 yıl Yok yok kalsın, iyi günler:)) Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 51% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı. fiziğimin ta kendisi :) 1 0 Yorumla
Dertli1818 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 69% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 465 cevap paylaştı. Göğüslerim 9 3 Yorumla Soran +1 yıl Kesin Yorumla bilinmeyen1990 +1 yıl kaç beden Yorumla umutsuzlar6407 +1 yıl göğüslerin kaç beden Yorumla
İremAltun97 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl göğüslerim 5 4 Yorumla Soran +1 yıl Bedenin ne? Yorumla İremAltun97 +1 yıl 85 b Yorumla Soran +1 yıl En ideali diyorlar. Ne küçük ne sarkacak kadar büyük Yorumla umutsuzlar6407 +1 yıl kaç beden Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Karnım 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Çok mu ince :D Karın diyeni ilk duydum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Beyaz ve sekıllı Yorumla Soran +1 yıl Ay merak ettimya be Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Teşekkürler aşkım Yorumla Soran +1 yıl Aşkımlı maşkımlı konuşanları hiiiç sevmem kendine iyi bak Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kalcalarima ve göğüs bölgeme güvenirim 4 12 Yorumla Soran +1 yıl Sarkmadı halen diyorsun?:) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hayır öyle bi sarkma yok Yorumla Soran +1 yıl Kaç ki bedenin? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl neden sordun Yorumla Soran +1 yıl Merak ettim güvendiğin için. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl fazla merak iyi degil Yorumla Soran +1 yıl Aa başıma bir şey mi gelir ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bilemem :) Yorumla Soran +1 yıl Ben bilmediğim yola girmeyi severim:) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl anliyorummmm😀 Yorumla Soran +1 yıl Çok anlayışlısıııın:) Yorumla Talentedhands +1 yıl Düzgün bacak ve kalça, göğüslerden daha seksi bencee Yorumla
Nurk44 Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Meme 4 6 Yorumla bilinmeyen1990 +1 yıl Kaç beden Yorumla MuratveSen +1 yıl Malatyalımısın Yorumla Nurk44 +1 yıl Evet Yorumla MuratveSen +1 yıl Neresinden Yorumla umutsuzlar6407 +1 yıl yalarım Yorumla umutsuzlar6407 +1 yıl Kaç beden Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Göğüslerim 4 21 Yorumla Soran +1 yıl Ne bakımdan? Diklik mi büyüklük mü Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Her iksiid e Yorumla Soran +1 yıl Kaç ki bedenin? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 95.. Yorumla Soran +1 yıl 95 ne? Az çok anlıyoruz cup'unu soruyorum:) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl CC.. Yorumla Soran +1 yıl vaay ilk defa duyuyorum Yorumla Soran +1 yıl Niye gizlisin kii Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çıktım Yorumla Soran +1 yıl Tamam kapat hemen :D Yorumla Soran +1 yıl Ama mesaj kutun kapalıı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İstek at Yorumla Soran +1 yıl attım gizlen geri Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hahahahah komiksin ya , a... mk salağı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl gel sana gerçek halini atayım, s. ikik Yorumla Soran +1 yıl Gerçeği yoktur sende ya:)) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hahahahahahah canım Yorumla Soran +1 yıl annene çekmişim :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ergenliğe yeni girdin herhalde Yorumla Soran +1 yıl hakaret eden sensin:) Yorumla MuratveSen +1 yıl Offf 95 neler yapılır onlara Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Beynim ve gözlerim
direkt komple fiziğim iyi gorseldeki kadına benziyor aynı sadece ondan daha kalcalıyım
Öyle fizikler kaldı mı yahu
spor yapıyorum
Boyun kaç ki
173
Oeeh yanii
huu
Vücudumu seviyorum herkeste heryerini sevsin biyerinde kusur aramasın aratilmasin
Karın kaslarım yapmak için çok uğraştım şimdide gayet memnunum
İnce belim ve göbeksiz oluşum
Ne güzel
Penis ve testisslerim sadece görüntü ile bile tahrik edebiliyorum
Vaaay abim çok iyisin amldasds olm işine bak ya
Knk soru sordun cevapladim cevabimda da samimiyim sanal olmak üzere reel de ilişki yaşadım olay bu
Gülüşümün güzel olduğunu söylüyorlar onun haricinde ince belim
Hiç bir yerim
Gözler ve dişler.
Bence giyim kombinini de ekleyelim sana
Fizikle bir alakası yok tamamen zevk meselesi o..
Fizik demedim zaten kombin dedim:)
Fizğinizde en güvendiğiniz yer neresi sorusunun cevabı kombin olamaz diyorum bende teşekkür ederim ama o tamamen zevk meselesi 🙈
Sorudan bağımsız cevap verme hakkım yok mu?:)
Olsun bari.. 😅
Ama kombinini çok beğendim ki
Yolluyum giyersen😂
Giymem de giyeni yakından bir fotoğrafla görsem daha iyi :D
O imkansız..
Ama profilde vaaar
Artık yok deyip değişsem mi acaba 😂
Bence aa evet çok uzak bir fotoğraf deyip yakınıyla değişsen:))
600 küsür takipçi, mesaj kutusu açık. Yok yok vazgeçtim kolay gelsin:)
Ne alaka?
Yok yok kalsın, iyi günler:))
fiziğimin ta kendisi :)
Profilimde var fiziğin vücudum da var
Bacaklar ve kollar
Sırtım omuzlarım ve burnum.. 🥳
Göğüslerim
Kesin
kaç beden
göğüslerin kaç beden
Beynimin kıvrımları: D
göğüslerim
Bedenin ne?
85 b
En ideali diyorlar. Ne küçük ne sarkacak kadar büyük
kaç beden
Her yerim sjhfjjd
Karnım
Çok mu ince :D Karın diyeni ilk duydum
Beyaz ve sekıllı
Ay merak ettimya be
Teşekkürler aşkım
Aşkımlı maşkımlı konuşanları hiiiç sevmem kendine iyi bak
Kalcalarima ve göğüs bölgeme güvenirim
Sarkmadı halen diyorsun?:)
hayır öyle bi sarkma yok
Kaç ki bedenin?
neden sordun
Merak ettim güvendiğin için.
fazla merak iyi degil
Aa başıma bir şey mi gelir ki
bilemem :)
Ben bilmediğim yola girmeyi severim:)
anliyorummmm😀
Çok anlayışlısıııın:)
Düzgün bacak ve kalça, göğüslerden daha seksi bencee
Kıvrımlarım.
Beyindekiler.
belim :D
Tüm vücut ya
1.75 boy iyi herhalde ya🙂
Belim
Her şeyime güvenirim. Popo da dahil :D
Beynim
Popom
Ben cerene onla sevgili olcam demedim
Göbeğim
Yüzüm ve kollarım.
Belim
Boyum
Meme
Kaç beden
Malatyalımısın
Evet
Neresinden
yalarım
Kaç beden
Göğüslerim
Ne bakımdan? Diklik mi büyüklük mü
Her iksiid e
Kaç ki bedenin?
95..
95 ne? Az çok anlıyoruz cup'unu soruyorum:)
CC..
vaay ilk defa duyuyorum
Niye gizlisin kii
Çıktım
Tamam kapat hemen :D
Ama mesaj kutun kapalıı
İstek at
attım gizlen geri
Hahahahah komiksin ya , a... mk salağı
gel sana gerçek halini atayım, s. ikik
Gerçeği yoktur sende ya:))
Hahahahahahah canım