Güzellik & Bakım İnsanlar nasıl oluyor da uyandıklarında bile güzel gözüküyor? nüktelidilber Takip Et FenomenYoda Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor İnsanlar nasıl oluyor da yeni uyandıklarında bile güzel gözükebiliyorlar? İnsanlar nasıl oluyor da uyandıklarında bile güzel gözüküyor? Cevapla Güzellik Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı. Estetik ve bakım diye bir şey var 0 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 14,4b cevap paylaştı. Doğuştan gelen güzellik bana kalırsa gadası 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,4b cevap paylaştı. Genetik. ya da cilt bakımı kaliteli hayat. az stres 0 0 Yorumla
Darkk_Angel Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 92% +1 yıl Doğuştan gelen güzellik haricinde güzellik ve bakım işlemleri yapan bir sektör var canım. Bu fotodaki kadının dudaklarında da dolgu var örneğin. 1 0 Yorumla
Last-Kibar Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl makyajsız da güzel olabilecek kadar güzeller 0 0 Yorumla
ilayda412 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Uyandiktan hemen sonra makyajini yapip sonrada gözünu kisaca biraz kapatip tekrar uyuyormus gibi yapip uyaninca gerçek bu 0 0 Yorumla
Ultra_Phoenix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Allah vergisi. Bizde olmayan bir şey. 0 0 Yorumla
dogan22 Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 321 cevap paylaştı. Çünkü güzeller 0 0 Yorumla
JuliusCaesar063 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 985 cevap paylaştı. Bu ben uyurken saçım bile bozulmaz 😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bu b0kunu bile yiyebileceğim kız da kim? 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İsmi ne bu varlığın? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Estetik ve bakım diye bir şey var
Doğuştan gelen güzellik bana kalırsa gadası
Genetik. ya da cilt bakımı kaliteli hayat. az stres
Doğuştan gelen güzellik haricinde güzellik ve bakım işlemleri yapan bir sektör var canım. Bu fotodaki kadının dudaklarında da dolgu var örneğin.
makyajsız da güzel olabilecek kadar güzeller
Uyandiktan hemen sonra makyajini yapip sonrada gözünu kisaca biraz kapatip tekrar uyuyormus gibi yapip uyaninca gerçek bu
Yüzüstü yatmıyorlar ben yatıyorum 😄
Allah vergisi oluyor bazıları
Doğallık diyoruz buna
Allah vergisi. Bizde olmayan bir şey.
Hayattan zevk almayı bildiklerinden dolayı
Benim sadece dudaklarım güzel gözüküyor uyandığımda
Bence gözükmüyorlar😂
Bunun cevabını ben de bilmiyorum
Çünkü güzeller
Bu ben uyurken saçım bile bozulmaz 😂
Doğru cilt bakımı, kendini sevmek ✌️
Bu b0kunu bile yiyebileceğim kız da kim?
İsmi ne bu varlığın?
çünkü güzeller
Altyapı sağlam.
Bnde oyleyim
En saf hallerinden olsa gerek.
Kiz estetiklidir
Çünkü o bir yabancı