Güzellik & Bakım En beğendiğiniz ve en beğenmediğiniz yeriniz neresi? Meraklıpanda01 Takip Et Guru Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Vücudunuzda nereler? Güncellemeler+1 yıl ….. En beğendiğiniz ve en beğenmediğiniz yeriniz neresi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 14,4b cevap paylaştı. Göbeğim ben burdayım der her zaman gadası 0 0 Yorumla
Sonuyku5433 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 440 cevap paylaştı. Tüm vucudumu beğeniyorum aynı zamanda tüm vucudumdan tiksiniyorum 0 3 Yorumla Meraklıpanda01 +1 yıl O nasıl oluyor tezatlık var Yorumla Sonuyku5433 +1 yıl Ruh halim den dolayı Yorumla Meraklıpanda01 +1 yıl Değişik Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Burnumu beğenmiyorum, gamzelerimi çok seviyorum. 0 7 Yorumla Meraklıpanda01 +1 yıl Estetik yaptırıyorlar artık Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynen bir kaç yıla yaptıracağım bende. Ekonomik özgürlüğümü kazanayım bi ilk işim burun estetiği olacak :) Yorumla Meraklıpanda01 +1 yıl Genelde öyle oluyor parayı bulanlar burnunu yaptırıp eline de ayfon alıyor djkdks Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bir teledondan bekledigim şeyler çok standart. Bundan dolayı Iphone asla almam. O kadar parayı gezmeye harcarım ya da cilt bakımına 😅 Yorumla Meraklıpanda01 +1 yıl En güzeli 😊ya sen neden gizlisin ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öyle istiyorum cunku 👌🏻 Yorumla Meraklıpanda01 +1 yıl Merak ettim sadece Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Göbeğim ben burdayım der her zaman gadası
Tüm vucudumu beğeniyorum aynı zamanda tüm vucudumdan tiksiniyorum
O nasıl oluyor tezatlık var
Ruh halim den dolayı
Değişik
Burnumu beğenmiyorum, gamzelerimi çok seviyorum.
Estetik yaptırıyorlar artık
Aynen bir kaç yıla yaptıracağım bende. Ekonomik özgürlüğümü kazanayım bi ilk işim burun estetiği olacak :)
Genelde öyle oluyor parayı bulanlar burnunu yaptırıp eline de ayfon alıyor djkdks
Bir teledondan bekledigim şeyler çok standart. Bundan dolayı Iphone asla almam. O kadar parayı gezmeye harcarım ya da cilt bakımına 😅
En güzeli 😊ya sen neden gizlisin ki
Öyle istiyorum cunku 👌🏻
Merak ettim sadece