Güzellik & Bakım Saç kremi kullanıp saçım uzadı diyeniniz var mı? birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Saç kremi gerçekten saç uzatıyor mu? Evet uzadı Hayır uzamadı Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Saç kremi kullanıp saçım uzadı diyeniniz var mı? Cevapla Krem Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı. Saç kremi saçları uzatmaz sadece şekil olarak daha güzelleştirir ve yumuşatır 0 0 Yorumla
_Beyza_13 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Saç kremi uzatmaktan ziyade daha kolay taramsına neden oluyor Saç sprey daha etkili bende öyle oldu Mesela urban hair care series tea tree oil saç bakım toniği daha etkili 0 0 Yorumla
SalvioHexia Takip Et Master Yaş: 38 , eic 82% +1 yıl uzayabilirçünkü saç kremleri içindeki vitamin ve minerallerle saçı besler ve uzamasını sağlayabilir 0 0 Yorumla
52esrq Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Hep kullandığım için krem mi yardım ediyor yoksa değil mi bilmiyorum 1 0 Yorumla
Gökyüzüyüm__ Takip Et Xper 6 Yaş: 63 , eic 100% +1 yıl Saç kremi saç uzatmaz saç uçlarına bakım yaptığı için kırılmaları önleyebilir sadece 0 0 Yorumla
rumeysayemis Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 80% +1 yıl Saç kremi saçı uzatmaz kırıkları düzleştirir sadece 0 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 608 cevap paylaştı. Hiç kullanmadım. Genetikte ne varsa odur. Saç uzatmaya etkisi yok. 0 0 Yorumla
swaaylyn Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl sac kremi saci uzatmaz ve sacin uzama hizida genlere bagli oldugu icin besleyerek yardimci olabilir.. 0 0 Yorumla
-Afroditimsi Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Saç kremi aaçın dibine sürülmüyor kii uatsın 0 0 Yorumla
AyYıldız0110 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Hayır benim uzaması işe yaramıyor 0 1 Yorumla AyYıldız0110 +1 yıl Uzamadı pardon Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 5,9b cevap paylaştı. Uzamaz 0 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 829 cevap paylaştı. sanmam 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Saç kremi saçları uzatmaz sadece şekil olarak daha güzelleştirir ve yumuşatır
Saç kremi uzatmaktan ziyade daha kolay taramsına neden oluyor Saç sprey daha etkili bende öyle oldu
Mesela urban hair care series tea tree oil saç bakım toniği daha etkili
uzayabilir
çünkü saç kremleri içindeki vitamin ve minerallerle saçı besler ve uzamasını sağlayabilir
Hep kullandığım için krem mi yardım ediyor yoksa değil mi bilmiyorum
Saç kremi saç uzatmaz saç uçlarına bakım yaptığı için kırılmaları önleyebilir sadece
Saç kremi saçı uzatmaz kırıkları düzleştirir sadece
Hiç kullanmadım.
Genetikte ne varsa odur. Saç uzatmaya etkisi yok.
sac kremi saci uzatmaz ve sacin uzama hizida genlere bagli oldugu icin besleyerek yardimci olabilir..
Kesinlikle uzamıyor kel olunca herhalde
Saç kremi aaçın dibine sürülmüyor kii uatsın
Hayır benim uzaması işe yaramıyor
Uzamadı pardon
Bilmiyorum çok etkisi yok bence.
Uzamaz
sanmam
Bilmiyorum 🤷♂️
Uzadı evet
Hiç duymadım.