Cildimize uygun üretilmiş ürünleri kullanmak yerine, yiyecekleri ezip başka şeylerle karıştırıp cildimize sürmek gerçekten mantıklı mı?
İşe yarıyor mu?
İşe yarıyor mu?

Yeşilçay benim cildime çok iyi geliyor valla bebek gibi oluyor. Demini önce sürüyorum suyu cildime geçince peeling gibi ovuşturup yıkıyorum. Misss.
Cevap
15Cevap
Yapılmaz çünkü işe yaramaz
Yapılır. Geçen bozulmasına az kalmış bulgur pilavıyla yüz bakımı yaptım.
Fermente olmuş bulgur pilavının etkisi botoksta yok iyi yapmışsın
Çilek , bal ve sut kaymagi ile hazirlanmis maskeyi cok severim mesela. Yemedigi seyleri cildine surmeyen kadinlardan biri de benim.
Arada türk kahvesinin telvesinden maske yapıyorum ama onun dışında başka yiyeceklerle bakım maskesi yapmaya pek sıcak bakmıyorum.
HAYIR ASLA YİYECEKLERDEN MASKE YAPMA. ANLIK GÜZEL GİBİ HİSSEDİYORSUN FAKAT CİLT BARİYERİNİ BOZUYOR SAKIN YAPMA
O kadar garip ve enteresan şeylerden maske yapıyorlar ki.. Yiyeceklerden yapılıyordur elbette. Artık buna inancım var. 😁
Bence etkisi tam olarak kanıtlanmamış şeyler kulanılmamalı.
Yoğurt pirinç unu bal kullanıp maske yapıyorum lekelere çok iyi geliyor
yapanlar var sonuçta yapılan ilaç ve kremler doğada bulunan bitkilerden elde ediliyor :)
Annem ve anneanem yillardir guzellik uzmani salatalık ve havuçtan yuz icin mukemmel maskeler olur evde yaparak ama bal falan yazanlar olmus oyle sekerli seyler surme sakın cildine cok zarar verir
hee yaplırr eline geçenii robottaa karıştır sür
Yüzüme kimyasal bir şey surmektense doğal şeyler yapıp kullanmayı tercih ederim.
Deneyen var ama işe yarıyor mu bilmiyorum 😄
Yapılır oluyor
Lütfen cildinizi artık salın :D
Yiyin boşa harcamayın malzemeleri kamiller
Yemek varken neden süreyim, mantıksız
Hepsinden değil her yüze de değil
Yapılır
İşe yaramıyor
Bence mantıklı değil
Yapılabilir
Hiyardan yapillaz
Yapanlar vardir