Güzellik & Bakım Doğal görünmeye önem veriyor musunuz? AwfulGirl Takip Et FenomenGuru Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Makyajınız, kılık kıyafetiniz.. Genellikle doğal mı görünürsünüz ve buna önem veriyor musunuz? Doğal görünmeye önem veriyor musunuz? Cevapla Makyaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı. Tabii ki önem veriyorum makyaj yapmaktansa bakım yapıp doğal olmak daha mantıklı geliyor 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. evet önem veriyorum 0 0 Yorumla
Darkk_Angel Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 92% +1 yıl Doğal görünümümün güzel olmasına önem veririm, bu yüzden düzenli olarak mezoterapi, dermapen, dermarollar, radyofirekans işlemlerimi yaptırırım salonumuzda. 0 0 Yorumla
-ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Benim gördüğüm kadarıyla makyajla eş olmuşlar kadınlar her yerinden öpmeden çıkamıyorlar dışarı badana boyası yapmış gibi geziyorlar. 0 0 Yorumla
hasanhceylan Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Şimdi kadınlar evet derler dışardaki kadınlarin bir çoğu da makyajlı nasıl oluyor bu is 0 0 Yorumla
Husam32 Takip Et Xper 2 Yaş: 40 +1 yıl Doğallık kalmadı nersey yapmacık olmuş, kimse kendi halini beğenmiyor, bu yüzden güzellik salonları hep dolu, 0 0 Yorumla
Sevmeyiunuttum Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Sade ve bakımlı görünmeyi seviyorum 0 0 Yorumla
electraheartt Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl hayır doğallık umrumda bile değil 0 2 Yorumla IamtheHunter +1 yıl Yağmur yağınca gelen pişmanlık hissi Yorumla electraheartt +1 yıl @IamtheHunter dkdkfkfkej Yorumla
GezegenAdam Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 995 cevap paylaştı. reesimdeki doğal değil ama dimi 0 0 Yorumla
Moldovyapapatya Takip Et Master Yaş: 25 , eic 67% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 432 cevap paylaştı. Veriyorum 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 5,9b cevap paylaştı. Her zaman 0 0 Yorumla
bucali-caglar Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 400 cevap paylaştı. Yes evet 0 0 Yorumla
harrylinka Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 323 cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
kuralsiz_pisikopat Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 95% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 578 cevap paylaştı. Kesinlikle 0 0 Yorumla
emineh Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 337 cevap paylaştı. degisiyo 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Tabii ki önem veriyorum makyaj yapmaktansa bakım yapıp doğal olmak daha mantıklı geliyor
evet önem veriyorum
Doğal görünümümün güzel olmasına önem veririm, bu yüzden düzenli olarak mezoterapi, dermapen, dermarollar, radyofirekans işlemlerimi yaptırırım salonumuzda.
Benim gördüğüm kadarıyla makyajla eş olmuşlar kadınlar her yerinden öpmeden çıkamıyorlar dışarı badana boyası yapmış gibi geziyorlar.
Şimdi kadınlar evet derler dışardaki kadınlarin bir çoğu da makyajlı nasıl oluyor bu is
Doğallık kalmadı nersey yapmacık olmuş, kimse kendi halini beğenmiyor, bu yüzden güzellik salonları hep dolu,
Sade ve bakımlı görünmeyi seviyorum
Bazen dogalnoluyorum bazen makyajlı
hayır doğallık umrumda bile değil
Yağmur yağınca gelen pişmanlık hissi
@IamtheHunter dkdkfkfkej
reesimdeki doğal değil ama dimi
Veriyorum
Her zaman
en iyi sade makyajdır
Evet kadının doğal olanı guzeldir
Elbette
Evet. Makyaj yapmam desrm yeridir