Selam canlarım vücut kılınızı alırken ne kullanıyorsunuz?
Genital bölge hariç ağda genital bölgede de jilet kullanıyorum ben.
Selam canlarım vücut kılınızı alırken ne kullanıyorsunuz?
Genital bölge hariç ağda genital bölgede de jilet kullanıyorum ben.
önce makine ile alıyorum bacak ve üst. fark etmez.
sonra traj jeliyle ovuyorum iyice nemlendiriyorum.
sonra jilet ile son tur.
genital bölgeye bu kadar özenmiyorum bee
hava çok sıcak olduğu için ege'de banyoda çok kalmak istemiyorum tahriş oluyor.
makine ile kısaltmak şart daha dün aldım dı2ıwsdks
ahahahahaha ben de adanadayım :D
hangi jileti kullanıyorsun
venüs
Hahaha gördüm onu BİM'de vardı. Almadım iyi alıyor mu?
ben memnunum şahsenn
ok. alacağım
erkekler için var mı bilmiyorum kadınlar için o
kadınlar içinse almaz ya. benim ayağımda çok yok da diğer kıllar sert olabiliyor. en iyisi Gillette bizim için ama phalı biraz
Cevap
14Cevap
Jilet kullanıyorum
en iyisi jilet bence de
Katılıyorum
Düzenli lazer epilasyonla katmak hibi pırıl pırıl ve yumuşacık. Sonra bal dök yala. Aksi takdirde zımpara hibi oral yaparjen çok acı veriyor dilime. 🌸😻😎
Eğer imkanın varsa lazer yaptır, jilet iyi bir şey değil.
jilet önermiyorlar fakat en temizi jilet gibi ya. 0 kıl kalıyor uyguladığın bölgede
İyi halt yiyon jilet iyi bir şey değilken ne demeye kullanıyon onu
neden neresi kötü ki? Ağdadan daha iyi alıyor
Jilet kılları daha sert yapar cildi tahriş eder dah bir çok şey yapıyor vajinana da ağda yap tüy dökücü krem kullan hatta heğsini geç komple lazere git benim cildim çok hassas olduğu için jilet kullanmayı bıraktım penis tarafını trtaş ederken uzun yıllardır hiç ellemedim öylecene bıraktım sakal olsun başka yerler olsun jilet kullanmıyorum makine kulanıyorum göğüs tarafıma sakala penis tarafına geçen hafta makineyle azaltabildiğim kadar azalttım iyi de oldu bundan sonra makineyle azaltacam sadece tüy dökücü kulanacam olmadı yapabilirsem lazere de gitmeyi de düşünüyorum göğüs yüz penis tarafına sen de jilet kullanma bundna sonra
dalin şampuanla köpürte köpürte yapıyorum fakat arada bi feci yanma oluyor köpük kaçınca :D onun haricinde kıllar zaten sert daha sert çıkmıyor. Tahriş olmuyor tenim de o yüzden tercih ediyorum. Genitale ağda yapınca canım acıyor :/
Cildin iyiymiş o zaman işte sert çıkması jiletten dolayı sabun yakar tabi ben çok çekiyordum sabunla yapıyordum çok yakıyordu zaten bir yandan çok kanama oluyor bir yandan saatlerce uğraşıyorum ondan sonra bıraktım senelerdir yapmadım rahatsız ediyor rahat edemiyorum ama yapamıyorum zor oluyor bir de kilo var ben de makineyle azaltacam tüy dökücü krem deneyeceğim
Asil genitale agda yapman gerek. Yumusak lokum gibi olmasi icin
jiletle tertemiz oluyor canım diğer türlü arada birkaç tane kalıyor
Evet oluyoda iki gun sonra sert sert cikiyor. Gerci senin ki yogun degilse bilemem
artık daha da sert çıkamaz ya :D
Roma Mizragi gibi diyosun 🤪🤪
ahahahaha evet
Eski kiz arkadasimin nerdeyse kasiklarina kadar kil di hep.. ondan beri dir sevmem jiletli hatunu. Soguttu
aa o çok fazla, bende sadece üstte az bir şey çıkıyor
Seni ki elmas goruntu o zaman 😉
epilasyon yaptiracam seneye
epilasyon güzel de kalıcı çözüm olmuyor maalesef ki. Erkeklerde olur ama kadınlarda bitmiyor..
ben kalcamdan ameliyat olmusdum orada yaptilar ki bir seans yapmisdi cikmadi 6 yil gecti
erkeklerin kıl kökleri daha zayıf kadınlardan o yüzden erkeklerde çözüm oluyor fakat kadınlarınki :/
aynen ondan kel oluyoruz zaten 🤣🤣
Yerine göre makine ya da jilet.
hangi yerde makine hangi yerde jilet
en iyisi ya
Tıraş makinesi ve tıraş bıçağı.
makine tam almıyor gibi
Penis ve testisler kıvrımlı olduğu için tıraş bıçağı iyi oluyor. Ama makinenin vücut bakım başlığınla koltukaltı, kasıklar ve anüs çevresi iyi alınıyor.
Dis fircasi
neee
Cımbız:q
abooooo nasıl dayanıyorsun
tek motivasyon kaynağım iskender kdkdkdkd
asljfhdkjlsakfşlsdş
Jilet kullanan daha güzel ve sıkı duruyor
Jilet ipl lazer
hiç ıyı yapmıyor sun
niye
nıye jılet kullanıyon
tertemiz ediyor jilet