Güzellik & Bakım Botoks yaptırdım, nasıl olmuş? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Botoks değil arkadaşlar goygoyuna sordum dişçiden çıktım Botoks yaptırdım, nasıl olmuş? Cevapla Botoks Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,1b cevap paylaştı. Güzel olmuş 0 0 Yorumla
Abccbs Takip Et Xper 6 Yaş: 110 , eic 98% +1 yıl Âptakca bir duruşu sahip olmuşun hayırlı olsun 👏Erkeklerin yapay şeyler hoşlandığına dair aranızda bir şehir efsanesi mi dolaşıyor sizin 🙄 0 0 Yorumla
b4usleep Takip Et Xper 6 Yaş: 53 , eic 98% +1 yıl Bana hep çok iğrenç gelmiştir. Üstüne alınma seninle ilgisi yok. 0 0 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,9b cevap paylaştı. Alt dudağın bence parmak , parmağını koyup çekmişler la 0 0 Yorumla
TheSaygiN Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Box musabakasinda saglam harcamislar.Yuzun diger yarisi kanli, morarmis, agzini yuzunu patlatmis sisirmisler gibi duruyorsun.. 0 0 Yorumla
tatli-cadi55 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 +1 yıl Kesin daha önceki daha iyidi Allah'ın yaratı mag etmişim botoksla 0 0 Yorumla
vatsyayana76 Takip Et Xper 7 Yaş: 50 +1 yıl botoks sevmiyorum ama üst dudak dolgusunu az yapmışlar denge önemli 0 0 Yorumla
laviniaölümçiçeği Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Üst dudağına biraz daha yaptır derim:) Geçenlerde Russian lips diye bişey gördüm baya güzellerdi 0 0 Yorumla
mylfe343 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 626 cevap paylaştı. üst dudağa biraz daha yaptır çok güzel olur 0 1 Yorumla yıldızlara2q +1 yıl Aynen Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Dudak işte kanka çok da bir esprisi yol bence 0 0 Yorumla
corakath Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 94% +1 yıl vay anasinii, olm ne kadar degismissin lan 0 0 Yorumla
sevimsiz_z Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Güzel olmus güle güle kullan yeni dudaklarını 😄🙂 0 0 Yorumla
FakBadi48 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 537 cevap paylaştı. Neden yani bukadar 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Güzel olmuş
Âptakca bir duruşu sahip olmuşun hayırlı olsun 👏
Erkeklerin yapay şeyler hoşlandığına dair aranızda bir şehir efsanesi mi dolaşıyor sizin 🙄
Bana hep çok iğrenç gelmiştir. Üstüne alınma seninle ilgisi yok.
Alt dudağın bence parmak , parmağını koyup çekmişler la
Box musabakasinda saglam harcamislar.
Yuzun diger yarisi kanli, morarmis, agzini yuzunu patlatmis sisirmisler gibi duruyorsun..
Kesin daha önceki daha iyidi Allah'ın yaratı mag etmişim botoksla
botoks sevmiyorum ama üst dudak dolgusunu az yapmışlar denge önemli
Üst dudağına biraz daha yaptır derim:) Geçenlerde Russian lips diye bişey gördüm baya güzellerdi
Fenaa tam öpülecek dudak
üst dudağa biraz daha yaptır çok güzel olur
Aynen
Dudak işte kanka çok da bir esprisi yol bence
vay anasinii, olm ne kadar degismissin lan
Gerek yok zaten güzel
Benim dudaklarim dogal boyle direk
güzel bozma kendini
Güzel olmus güle güle kullan yeni dudaklarını 😄🙂
basur gibi kanka
Guzel
Baya zorlamış dişci