Benim kalçam 0, yani 0 kalça olur mu diyeceksiniz evet ben dünyada kalçası olmayan tek kadınım. Yani şekilsiz düz değil şekli iyi ya da kötü olması için kalçanın olması lazım ama yok hiç yok kemik tamamen üstünde ince bir deri ve etek bile giydiğimde olmadığı belli oluyor, korkudan pantolon giyemiyorum. 60 kiloyum göğsüm ise 100 ün üstünde bedeni kocaman. Omuzum erkek gibi geniş. Kendimi kadın gibi görmüyorum. Sporun faydalı olacağını düşünmüyorum çünkü spor olan bir kalçaya şekil verir. Ameliyatla da yağ enjeksiyonu yeterli olmaz çünkü çok küçük protez taktırmam lazım mecbur ama ona da param yetmiyor. Lütfen biri bilgisini paylaşabilir mi bunun bir çaresi var mı? Bir de hep merak ediyorum neden göğsüm bu kadar büyük neden kalçam 0? bir hormonal bozukluk mu nedir bilmiyorum bunu da bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
üzülme biraz spor ve estetikle halledebilirsin. boyu kısa erkek ne yapsın. uzama ameliyatı hem pahalı hemde ömür boyu yatalak olabilir. birde sadece 7 cm uzatıyor
Allah kalçadan almış göğüse vermiş inanmadım pek böyle olduğuna
Böyle işte çok orantısız dünyada kalçası olmayan tek kadınım
Seninle konuşmak isterim
Yazmak istedim burdan ama puan gerekli falan dedi insm I yaz yazarım sana
Ekle beni takip et ben sana yazarim
Anatomik olarak olağan şeyler kendini böyle kabul edersen belki ilerleyen zamanlarda istediğine yakinlasabilirsin
Nasıl yani kendimi kabul ettiğimde nasıl istediğim olacak keşke olsa hayattaki en büyük hayalim bu
Bak ben de çok zayıftım vücut kötü hissettigini algılıyor ve aynı kalıyor yok ben böyle de iyiyim dediğim zaman vücut bunu da hosstti ve şimdi ideal kilom ve boyumdayim tam istediğim gibi aslında fizyolojik olan şeyler hep psikolojide geciyor
Fitness hocalığı yaptım yardımcı olurum istersen 😊
Evet olur
Yarın hemen güzellik merkezinden randevu aliyosun popolift yaptırıyorsun. Ameliyatsız ağrısız bir işlemdir
Canım popolift ne yani zarar vermez bana değil mi araştıracam bunu zaten diğer türlü ameliyatlar sakat bırakıyor olmayan kalçam olsun derken az kalan sağlığımdan da olmıyim
Hayır vakumlu aletle kalcani belirginlestiriyo zararı yok
Düz tahta gibi mi
Evet öyle dümdüz yok yani hatta evlenmek bile istemiyorum evleneceğim kişi kalçaya dokunmaktan ömrü boyunca mahrum kalacak ve dışarda kalça gördükçe aldatacak beni
Bak şimdi kulağa tuhaf gelecek belki ama inan bana öyle seven de var. Yani bütün erkekler dolgun popo dolgun göğüs sevmiyor. Herkesin tercihi farklı. Mesela heh zayıf minyon ufak kalçaları ufak göğüsleri olan kızlardan hoşlanıyorum. Benim gibi daha nice hemcinslerim var. her şey popo demek değil hani. Bunu kafana takıp dert etmene gerek yok
Kimseyle evlenip onu ömrü boyunca kalçaya dokunmaktan mahrum olmasuna sebep olamam ki aldatır zaten erkekler kalçası olandan bile doymayıp fazlasını isteyen bir varlık Bi de kalçası olmayana mı doyacak. Zaten evde kaldım haliyle kimse istemiyor beni
Yanlış düşünüyorsun. her şey dolgun kalça değildir.
Allah vergisi yapacak bir şey yok
Evet hep isyan ediyorum o yüzden Allaha 😀herkese verdiği Bi şeyi bana vermemiş ne günahım var annemin günahı niye evlendi ki onun da yok hiç düşünmedi kızım olursa kalçası olmayacağı için hep üzülür başka kızların kalçasını gördükçe, o yüzden ben hiç evlenmeyecem benim kızım olduğunda üzülmesin kalçam yok diye. Erkeklerin bile var benim yok
Benim ki birazcık büyük keşke sana verebilsem ya ama bazı şeyler istediğimiz gibi olmuyor eminim ki birgün eşin olursa bunu dert etmeyecektir
Sevgilim oldu dert etti beni aşağılık hissettirdi kendime bunu dert etmeyecek erkek yok dışarda herkes dar giyiniyor elbet gözü kayar ve aldatır
Görebilme şansım var mı merak ettim de
Bende derdim var sanıyorum 🚬🚬🚬
Genetik yatkınlık kaynaklı bir durum.
Evet annemin de öyle o yüzden annemi sevmiyorum kalçası olmayan Bi kızım doğup bu dünyada kalçası olan kızları gördükçe üzülecek diye malum dünyada benim gibi kalçasız insan yok erkeklerin bile var
Evet öyle ama spor ile kalça ve bacak kaslarını geliştirebilir beslenmeni dengelersen kalça dokusunu oluşturabilirsiniz kas ve yağ dokusu ile kalça sahibi olursun. Genetik olması kalçalarının olmayacağı anlamına gelmez.
Nasıl yapacam tam olarak yağ dokusunu nasıl oluşturabilirim spor yaparsam gerçekten olur mu kalçam var olur mu yani
Evet üst bölgede ki göğüs dokusunu azaltabilirsin 60 kilo da 100 beden göğüs çok büyük sırıtır üst bölgeyi eriteceksin göğüslerde yağ dokusu da azalacak. Kalçaya bacaklara ağırlık verip o bölgeye yükleneceksin kas gelişimi için beslenmeni de dengelersen 6ay-1 yıl içerisinde dolgun hafif kalın bacaklara sahip göğüs olarak 85-90 B-C cup a sahip bir kadın olursun. Sadece biraz sabır
Tamam öyle yapacam teşekkürler
Rica ederim. İyi geceler diliyorum.
Bilemedim.
Canım bi foto alabilir miyiz
İnanamıyorum
İnan senin inanmadığın şeyi ben yıllardır bu felaketle uğraşıyorum 😀
Felaket değil ama merak ettim
Kesin öyledir..
Ne oldu şaşırdın mı hiç kalçası olmayan birini öğrenince ilginç biliyorum dünyada herkesin kalçası var Bi benim yok
Yok daha çok göğüslerine şaşırmıştım
Göğüs bedenşn ne 🤔