Saç Bakım Size en çok hangi saç rengi yakışır? matemist Takip Et FenomenGuru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 43 Yapay Zekaya Sor Size yakışan, teninizle uyumlu olan saç rengi hangisidir? Size en çok hangi saç rengi yakışır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Saç Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı. Kendi saç rengim oldukça güzel biraz daha açık olabilirdi ama 1 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Saç Bakım konusunda 14,4b cevap paylaştı. Siyah saç rengi hemen her kadına yakışıyor gadası 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Saç Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. Sarı saçlar 1 0 Yorumla
Trendhunter Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kendi saç rengimi çok yakıştırdığımdan kıyıp da başka bi şey yapamıyorum ama bakırın yakışacağını biliyorum. 1 0 Yorumla
Şehrinkralı Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Bana siyahtan başka gitmez boyatırsam herkes kaçar 😄 1 0 Yorumla
Ytbfn Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 92% +1 yıl Ben kelim orjinali siyahtı ama hatırlıyorum :D 1 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Saç Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı. Kızıl tonları, kendi tonu açık kestane, karamel.. Keyifli geceler.. 1 0 Yorumla
ikizterazi Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Ben siyah saçlı yeşil gözlü olmalıymışım onu anladım. 1 0 Yorumla
TheBlondeGirl Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Belki yaşımdan belki de henüz hiç beyazımın çıkmamasından dolayı saçlarımı hiç boyatma gereği duymadım bu yüzden sanki doğal rengim dışında hiçbir renk bana yakışmazmış gibi geliyor 1 0 Yorumla
Kawasaki_Ninja Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Saç Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı. Tabi kiiiiii siyahhhh 1 0 Yorumla
officialx Takip Et Xper 1 Yaş: 32 +1 yıl Ben kendi rengini yani kahverengiyi seviyorum ama insanlar bana turuncu yeşil ve kırmızıyı çok yakıştırıyorlar 1 0 Yorumla
user817838 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Melez afrotürk olduğum için çok fazla renk seçeneğim yok siyahı daha çok yakıştırıyorum zaten siyah 1 0 Yorumla
Selsefil Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl nalet olsun hiçbirini yakıştırmıyorum ama süreklide boyarım 1 0 Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Saç Bakım konusunda 585 cevap paylaştı. Beyaz ten kızılBuğday tenli ise açık kahve. 1 0 Yorumla
Papagandukkani Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 44% +1 yıl Saç Bakım konusunda 309 cevap paylaştı. Siyah 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Kendi saç rengim oldukça güzel biraz daha açık olabilirdi ama
Siyah saç rengi hemen her kadına yakışıyor gadası
Sarı saçlar
Kendi saç rengimi çok yakıştırdığımdan kıyıp da başka bi şey yapamıyorum ama bakırın yakışacağını biliyorum.
Bana siyahtan başka gitmez boyatırsam herkes kaçar 😄
Ben kelim orjinali siyahtı ama hatırlıyorum :D
Kızıl tonları, kendi tonu açık kestane, karamel.. Keyifli geceler..
Ben siyah saçlı yeşil gözlü olmalıymışım onu anladım.
Belki yaşımdan belki de henüz hiç beyazımın çıkmamasından dolayı saçlarımı hiç boyatma gereği duymadım bu yüzden sanki doğal rengim dışında hiçbir renk bana yakışmazmış gibi geliyor
Tabi kiiiiii siyahhhh
Ben kendi rengini yani kahverengiyi seviyorum ama insanlar bana turuncu yeşil ve kırmızıyı çok yakıştırıyorlar
Melez afrotürk olduğum için çok fazla renk seçeneğim yok siyahı daha çok yakıştırıyorum zaten siyah
nalet olsun hiçbirini yakıştırmıyorum ama süreklide boyarım
Beyaz ten kızıl
Buğday tenli ise açık kahve.
orjinal hali iyidir :)
Siyah bence
kendi rengi iste
Doğal rengi
Siyah
Siyah, doğal rengi ❤
Sari
Siyah işte orjin
Siyah