Güzellik & Bakım Tipimi nasıl değiştirebilirim neler yapabilirim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor kimse beğenmiyo yardımcı olur musunuz tavsiyeleriniz neler Tipimi nasıl değiştirebilirim neler yapabilirim? Cevapla Tavsiye Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Tavşanfriyse Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Tipinde bir şey yok bence. Sadece sakal bırak yeter 0 1 Yorumla Soran +1 yıl mesleğim gereği sakal bırakamıyorum Yorumla
FilNecati31 Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl Ağzını yanuk yunuk yapma dik dur karşıya bak çakmıyım 2 tane 0 1 Yorumla Soran +1 yıl olur 😂 Yorumla
Kırlariçindebikız Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl Spora basla ozguvenin yerine gelince gerisini halledersin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kaşları al sakallar hafif çıksın farklı bir gözlük al 0 2 Yorumla Soran +1 yıl sakal bırakamıyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden Yorumla
ilknuroloji Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Tipinde bir problem yok Mimiklerini kullanma tarzını değişir daha ince çerçeveli gözlük ya da lens tavsiye ederim 0 2 Yorumla charmming +1 yıl Hahahaha. Bana da bir kaç öneri yapar mısın bayan elit Yorumla ilknuroloji +1 yıl @charmming Estağfurullah elitlik demiyelim biz buna, eleştiriyi kaldırabilceğini düşüyorsan at resim yardımcı olayım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Tipinde bir şey yok bence. Sadece sakal bırak yeter
mesleğim gereği sakal bırakamıyorum
Ağzını yanuk yunuk yapma dik dur karşıya bak çakmıyım 2 tane
olur 😂
Spora basla ozguvenin yerine gelince gerisini halledersin
Kaşları al sakallar hafif çıksın farklı bir gözlük al
sakal bırakamıyorum
Neden
Tipinde bir problem yok Mimiklerini kullanma tarzını değişir daha ince çerçeveli gözlük ya da lens tavsiye ederim
Hahahaha. Bana da bir kaç öneri yapar mısın bayan elit
@charmming Estağfurullah elitlik demiyelim biz buna, eleştiriyi kaldırabilceğini düşüyorsan at resim yardımcı olayım
Estetik öneririm
Lens tavsiye ederim