Güzellik & Bakım Bir kadında en beğendiğiniz göz rengi hangisi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Kahverengi ve tonları Ela Yeşil ve tonları Mavi ve tonları Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Bir kadında en beğendiğiniz göz rengi hangisi? Cevapla Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,4b cevap paylaştı. Mavi ve tonları 0 0 Yorumla
Furious-A Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kara kaş kara göz olmalı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Senin gözün ne renk? Yorumla Furious-A +1 yıl Yeşil Yorumla
Prosoonkz Takip Et Yoda Yaş: 28 +1 yıl Kahverengindaha samimi geliyor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Senin gözün ne renk? Yorumla Prosoonkz +1 yıl Ela Yorumla
K3436 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 55% +1 yıl Koyu kahve candır 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Senin gözün ne renk? Yorumla K3436 +1 yıl Koyu kahve 😁 Yorumla Soran +1 yıl 😂 Yorumla K3436 +1 yıl Ama kendimle alakalı değil tercih meselesi diyelim Yorumla
DarknessWolf Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Griye tutkunum 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Senin gözün ne renk? Gri lens var ayrıca doğal değil yani 😅 Yorumla DarknessWolf +1 yıl Benim standart koyu kahve. Sahtelikle işim yok. Orjinal gri Yorumla Soran +1 yıl Anladım da gri diye bir göz rengi yok. Milyonda 1 dir belki. Yorumla DarknessWolf +1 yıl 100 kişiden 3'ü gridir hiç görmemiş olabilirsin Yorumla
Erkekler Ne Diyor
Mavi ve tonları
Kara kaş kara göz olmalı
Senin gözün ne renk?
Yeşil
Kahverengindaha samimi geliyor
Senin gözün ne renk?
Ela
Koyu kahve candır
Senin gözün ne renk?
Koyu kahve 😁
😂
Ama kendimle alakalı değil tercih meselesi diyelim
Griye tutkunum
Senin gözün ne renk? Gri lens var ayrıca doğal değil yani 😅
Benim standart koyu kahve. Sahtelikle işim yok. Orjinal gri
Anladım da gri diye bir göz rengi yok. Milyonda 1 dir belki.
100 kişiden 3'ü gridir hiç görmemiş olabilirsin