Güzellik & Bakım Boya, kısa saça mı uzun saça mı yakışır? matemist Takip Et FenomenGuru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Boya, kısa saçlarda mı uzun saçlarda mı göze daha çok hitap eder? Boya, kısa saça mı uzun saça mı yakışır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,2b cevap paylaştı. Uzun saça yakışır 1 0 Yorumla
Kawasaki_Ninja Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı. Boya kısa saç uzun saç ayırımı olmadan her saça yakışır önemli olan rengini tutturmak bence =)) 1 0 Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 585 cevap paylaştı. Bence bu saç renginiz ve boyu güzel hatta bu rengin ton açığını yapabilirseniz daha çok yakışır.Gönlünüzü kaptırdıginiz biri var mı?😁😁 1 0 Yorumla
putthathere Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl saçlar sağlıklıysa eğer uzun saça da kısa saça da yakışır 2 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı. Beyazlamış saça yakışır 1 0 Yorumla
Erbarka Takip Et Xper 7 Yaş: 35 +1 yıl Saçın uzunluğu ve kısalığı da boya gibi yüz hatlarınıza uygun şekilde seçilmeli 1 0 Yorumla
RagnarLodbrok5441 Takip Et Xper 1 Yaş: 32 +1 yıl Kişiden kişiye değişir farklı yorumların benim fikrim uzun saç ve taşıyabileceği bir renk muhteşem gösterebilir.. 1 0 Yorumla
Hayalidoktor Takip Et Xper 1 Yaş: 22 +1 yıl Uzun saç çünkü brn kısa sacliyimm ve boya hem boşa gidiyor hemde sürekli dibi geliyor uzun saça yakışır nema göre 😌 1 0 Yorumla
kurdishgirlllll Takip Et Xper 1 Yaş: 22 +1 yıl İnsanın yüz şekline ve ten rengine göre değişiyor bunun kısa ve uzun saçla alakası yok 1 0 Yorumla
Trendhunter Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl İkisi arasında bir alaka olduğunu düşünmüyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl bu avrad gözleri harıc bana bznyio korktum görünce bi an wasdşil 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 5,9b cevap paylaştı. Uzun saç 1 0 Yorumla
mylfe343 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 626 cevap paylaştı. Uzun saça 1 0 Yorumla
fatihılgın Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 4,3b cevap paylaştı. Uzun. 1 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 4,1b cevap paylaştı. Her saça güzel gider 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Uzun saça yakışır
Boya kısa saç uzun saç ayırımı olmadan her saça yakışır önemli olan rengini tutturmak bence =))
Bence bu saç renginiz ve boyu güzel hatta bu rengin ton açığını yapabilirseniz daha çok yakışır.
Gönlünüzü kaptırdıginiz biri var mı?
😁😁
saçlar sağlıklıysa eğer uzun saça da kısa saça da yakışır
Beyazlamış saça yakışır
Saçın uzunluğu ve kısalığı da boya gibi yüz hatlarınıza uygun şekilde seçilmeli
Kişiden kişiye değişir farklı yorumların benim fikrim uzun saç ve taşıyabileceği bir renk muhteşem gösterebilir..
Uzun saç çünkü brn kısa sacliyimm ve boya hem boşa gidiyor hemde sürekli dibi geliyor uzun saça yakışır nema göre 😌
İnsanın yüz şekline ve ten rengine göre değişiyor bunun kısa ve uzun saçla alakası yok
Uzun saç her kıza yakışır
İki türlü de yakışır bence
Yakışına her model yakışıyor.
Renk ve modele değişir
İkisi arasında bir alaka olduğunu düşünmüyorum
bu avrad gözleri harıc bana bznyio korktum görünce bi an wasdşil
her ikisinede yakışıyor
Uzun saç
Her saça yakısır
Uzun bence
Uzun saça
Rengine bağlı bence ya