Güzellik & Bakım Neden bana makyaj yakışmıyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Makyajsız daha güzelim makyaj yapınca iguananın g. tüne benziyorum Güncellemeler+1 yıl Yaş 20 bu arada Neden bana makyaj yakışmıyor? Cevapla Makyaj Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
-Afroditimsi Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Bende kapatıcı sürünce aynısını hissediyorum millette cam gibi duruyor ben cilt bakımı yapıp nemlendirici sürüyorum yinede güzel durmuyor 0 0 Yorumla
DieAnotherDay75 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Bu nasıl betimleme ya :D eğlendim akşam akşam 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bak şimdi seni merak ettim prenses 😍🙃Makyajsız güzel olan çok nadir kız var çünkü. 🙈😍🙃✔️👌🙏Boyun kilon kaç, sevgilin var mı o beğeniyor mu seni peki? 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,1b cevap paylaştı. Ruj rimel sür yeter 0 0 Yorumla
Loyall Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 477 cevap paylaştı. yapma bencede transs gibi olacaksan 0 10 Yorumla SoruSormayınBilmiyom +1 yıl Öyle olmuyorum ne alaka mk Yorumla Loyall +1 yıl @SoruSormayınBilmiyom sana ne oluyor Yorumla SoruSormayınBilmiyom +1 yıl Makyaj yakışmıyor diyince illa transa mı benzemesi gerekiyor s. lak Yorumla Loyall +1 yıl @SoruSormayınBilmiyom gzekalıs en ne nane oluyon araya.önce soruyu oku cevabıda okuugtnlemi okuyosn ml Yorumla SoruSormayınBilmiyom +1 yıl Lan kız transa benziyorum mu diyor makyaj yakışmıyor diyor sadece nasıl bağdaştırdın mk Yorumla Loyall +1 yıl @SoruSormayınBilmiyom abla gitt küfrr edermm bak Yorumla SoruSormayınBilmiyom +1 yıl Et lan Yorumla Loyall +1 yıl @SoruSormayınBilmiyom gell yaziyim rahtlymm sen istedn Yorumla SoruSormayınBilmiyom +1 yıl Sus s. kicem sülaleni sg Yorumla Loyall +1 yıl @SoruSormayınBilmiyom beyinsszz ml anca öyle ego kas kltk Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bende kapatıcı sürünce aynısını hissediyorum millette cam gibi duruyor ben cilt bakımı yapıp nemlendirici sürüyorum yinede güzel durmuyor
Bu nasıl betimleme ya :D eğlendim akşam akşam
Bak şimdi seni merak ettim prenses 😍🙃
Makyajsız güzel olan çok nadir kız var çünkü. 🙈😍🙃✔️👌🙏
Boyun kilon kaç, sevgilin var mı o beğeniyor mu seni peki?
Ruj rimel sür yeter
Doğru makyajı yapamıyorsun çünkü
Önemli olan doğal güzellik bence
Belki de güzel yapamıyorsun
yapma bencede transs gibi olacaksan
Öyle olmuyorum ne alaka mk
@SoruSormayınBilmiyom sana ne oluyor
Makyaj yakışmıyor diyince illa transa mı benzemesi gerekiyor s. lak
@SoruSormayınBilmiyom gzekalıs en ne nane oluyon araya.
önce soruyu oku cevabıda okuu
gtnlemi okuyosn ml
Lan kız transa benziyorum mu diyor makyaj yakışmıyor diyor sadece nasıl bağdaştırdın mk
@SoruSormayınBilmiyom abla gitt küfrr edermm bak
Et lan
@SoruSormayınBilmiyom gell yaziyim rahtlymm sen istedn
Sus s. kicem sülaleni sg
@SoruSormayınBilmiyom beyinsszz ml anca öyle ego kas kltk
Yapma boş ver
O zaman sende bol bol seks yap
Ne güzel işte