Saç Bakım Saçlarınız beyazlasa boyar mısınız? GhostlyKisses Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Bazıları boyamıyor gandalf gibi oluyor ben olsam boyarım :3 Saçlarınız beyazlasa boyar mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Saç Bakım konusunda 7,2b cevap paylaştı. Evet boyarm Beyazlamasını beklemem Ben zaten farklı renkler denemeyi seviyorm 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Saç Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı. Onu o zaman düşünürüz boyarım galiba 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Saç Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. Boyardım 1 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Boyamayinca gandalf gibi oluyoruz. Boyayinca ibrahim tatlises. Seçim sizin 1 1 Yorumla GhostlyKisses +1 yıl Kendini nasıl seviyor ve iyi hissediyorsan onu yapıcaksın başkasına kulak asmayacaksın sjdj misss Yorumla
yunhee Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Beyaz saç yüzümde nasıl durur bilemiyorum. Yakışırsa boyamam, hoşlanmazsam da boyarım sanırım. 1 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Saç Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bilmiyorum Ya O Durumu Görürsem Fikrim Ona göre Değişebilir 😊 1 0 Yorumla
rabiaxv Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 91% +1 yıl Zaten saçlarım 2 yıldır kızıl beyazlamasını beklemedim bile boyamak için 1 0 Yorumla
Bahtsızzbedeviiiii Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl 8 senedir saçlarımı boyuyorum, beyazım var mı onu bile bilmiyorum. Ama beyaz görsem kesin boyardım 1 0 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et Master Yaş: 26 , eic 59% +1 yıl Beyazlamadan da boyatıyorum. Direkt bembeyaz olsa mor ve mavi karışımı bir boya yaparım saçımı 1 0 Yorumla
Gahakaş Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Özellikle beyaza boyayan bir kesim var ama ara ara atilinca hoş duruyor 1 0 Yorumla
viasomnia Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl bunları düşünmek için fazla çıtırım. 1 2 Yorumla GhostlyKisses +1 yıl Bende ama hiç belli olmaz genetiğin de varsa çıtırkende beyazlayabilir dnfj Yorumla viasomnia +1 yıl iyi gider aslında şöyle önlerden çıkarsa, farklı bir hava katar çıtırlığımıza 💅🏻 Yorumla
Cassie_Robichaud Takip Et Master Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Boyarım ghosiğğ dibim geldi bile 😭 1 1 Yorumla GhostlyKisses +1 yıl Ühühühğ boya boyaa Yorumla
İ-Murat-en Takip Et Xper 3 Yaş: 35 +1 yıl Yaşlandıktan Sonra İster Boya İster Boyama Farketmez Ama Kimine Yakışıyor... 1 0 Yorumla
azrayenilmez72 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Hayatım boyunca hiç saçımı boyamadım ama belli olmaz belki beyazlardan rahatsız olursam yaparım 1 0 Yorumla
Enperatriz_Eztia Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Beyaz yoğunluğu çok olursa boyamam. Seviyorum. 2 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl beyazladı ve sık sık olmasa da boyarım 1 0 Yorumla
rumeysayemis Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 80% +1 yıl Boyamam galiba kapalıyı. Zaten fark etmez 1 0 Yorumla
kovaburcuzekasi Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Ben de boyardim. Gerci Şu an bike boyuyorum 1 0 Yorumla
İstanbul_bey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Boyamıyorum ama düşünüyorum arada 😀 1 0 Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Boya bana garip geliyor boyamam herhalde 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Saç Bakım konusunda 2,5b cevap paylaştı. Beyazlıyor ama boyatmam. 1 0 Yorumla
Ultrasonreyz Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Saç Bakım konusunda 479 cevap paylaştı. Boyamam doğallıktan yanayım 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Saç Bakım konusunda 5,9b cevap paylaştı. Boyamam 1 0 Yorumla
ncwpnfpbwlncw Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Saç Bakım konusunda 557 cevap paylaştı. boyarim 1 0 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Saç Bakım konusunda 3,2b cevap paylaştı. Boyatirim 1 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Saç Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. Boyarim 0 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Saç Bakım konusunda 4,1b cevap paylaştı. Boyamam 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Evet boyarm
Beyazlamasını beklemem
Ben zaten farklı renkler denemeyi seviyorm
Onu o zaman düşünürüz boyarım galiba
Boyardım
Boyamayinca gandalf gibi oluyoruz. Boyayinca ibrahim tatlises. Seçim sizin
Kendini nasıl seviyor ve iyi hissediyorsan onu yapıcaksın başkasına kulak asmayacaksın sjdj misss
Beyaz saç yüzümde nasıl durur bilemiyorum. Yakışırsa boyamam, hoşlanmazsam da boyarım sanırım.
Bilmiyorum Ya O Durumu Görürsem Fikrim Ona göre Değişebilir 😊
Zaten saçlarım 2 yıldır kızıl beyazlamasını beklemedim bile boyamak için
8 senedir saçlarımı boyuyorum, beyazım var mı onu bile bilmiyorum. Ama beyaz görsem kesin boyardım
Beyazlamadan da boyatıyorum. Direkt bembeyaz olsa mor ve mavi karışımı bir boya yaparım saçımı
Özellikle beyaza boyayan bir kesim var ama ara ara atilinca hoş duruyor
bunları düşünmek için fazla çıtırım.
Bende ama hiç belli olmaz genetiğin de varsa çıtırkende beyazlayabilir dnfj
iyi gider aslında şöyle önlerden çıkarsa, farklı bir hava katar çıtırlığımıza 💅🏻
Boyarım ghosiğğ dibim geldi bile 😭
Ühühühğ boya boyaa
Yaşlandıktan Sonra İster Boya İster Boyama Farketmez Ama Kimine Yakışıyor...
Hayatım boyunca hiç saçımı boyamadım ama belli olmaz belki beyazlardan rahatsız olursam yaparım
Beyaz yoğunluğu çok olursa boyamam. Seviyorum.
beyazladı ve sık sık olmasa da boyarım
Boyamam galiba kapalıyı. Zaten fark etmez
Ben de boyardim. Gerci Şu an bike boyuyorum
Biz orijinaliz yeğen.
O zaman gelince düşünürüz
Hayır çok çirkin olurum 😣😣😣😣
Beyaz rengi severim. Boyamam.
Ben boyamam kendi halim daha guzel
Boyamıyorum ama düşünüyorum arada 😀
şu anda da var ama hiç boyamadım
Boya bana garip geliyor boyamam herhalde
Beyazlıyor ama boyatmam.