Güzellik & Bakım Küçük ve narin bir burnum var, herkes çok kıskanıyor. Ne yapmalıyım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl SHOP EĞLENCESİNE ATTIM Küçük ve narin bir burnum var, herkes çok kıskanıyor. Ne yapmalıyım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 14,4b cevap paylaştı. Gülüp geç gadası 0 0 Yorumla
isimsizkralicee Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Güzel bir burnun var, kıskananları da boş ver takma kafaya 0 0 Yorumla
Fosmodern Takip Et Xper 6 Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Çok pardon bu burnumu kıskanıyorlar? 0 3 Yorumla Soran +1 yıl SHOP ya SHOP Yorumla Fosmodern +1 yıl Ne dassak. gecion bizimle ozaman Yorumla Soran +1 yıl canım istedi Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Maşallah Allah kemiğine zeval vermesin. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl kemik nerde Yorumla
Black_Night37 Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Evet çok narin. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl shop eğlencesine attım Yorumla
FilNecati31 Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl bi yumruk ye düzelir 0 1 Yorumla Soran +1 yıl olur Yorumla
Ayvalıreçel Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Kiskanilmicak gibi degil ki 😀 0 3 Yorumla Soran +1 yıl çatlasınlar sevgilim allahın kara denizlisi diye ayrıldı kıskanıyor diye yorumladım Yorumla Ayvalıreçel +1 yıl Ya seni kim kiskaniyor :) Yorumla Soran +1 yıl öff shop ya belli değil mi ironisine attım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Gülüp geç gadası
Güzel bir burnun var, kıskananları da boş ver takma kafaya
Küçük ve narin mi
ya parklardaki su kaydırakları gibi lan
Çok pardon bu burnumu kıskanıyorlar?
SHOP ya SHOP
Ne dassak. gecion bizimle ozaman
canım istedi
🤣🤣🤣🤣🤣sesli güldüm
Maşallah Allah kemiğine zeval vermesin.
kemik nerde
Evet çok narin.
shop eğlencesine attım
bi yumruk ye düzelir
olur
Kiskanilmicak gibi degil ki 😀
çatlasınlar sevgilim allahın kara denizlisi diye ayrıldı kıskanıyor diye yorumladım
Ya seni kim kiskaniyor :)
öff shop ya belli değil mi ironisine attım
Aynen shdhdjd
Tokuşturalım