Bu yüz usturasını kullanan çok fazla kişi gördüm. Tüy kalınlıklarında bir değişim olmadığını söylüyorlar. Siz ne düşünüyorsunuz?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu yüz usturasını kullanan çok fazla kişi gördüm. Tüy kalınlıklarında bir değişim olmadığını söylüyorlar. Siz ne düşünüyorsunuz?

Merhaba. Kişiden kişiye göre değişiyor. Bazıları tüylerin yine aynı şekilde seyrek ve az çıktığını söylerken bazıları çoğalttığını düşünüyor. Eğer tüylenmeye eğilimli cildin varsa hiç bulaşma bir arkadaşım boynuna vazelin sürdüğü için tüylenme yapmıştı.
Kardeşimle bunu komple yüzümüze değilde kaş bıyık bölgemize denedik normalde cımbız ve epilasyon aleti ile temizliyoruz yüzümüzü ama bunu kullandıktan sonra köklerde kalınlaşma, sert ve dik kılların büyüdüğünü gördük 2 ay denedik hemen bıraktık tekrar eski rutinimize döndük bu defa karınca yumurtası yağına da başladık neyseki eski halimize döndük hatta daha da inceledi diyebilirim.
Merhaba Yorumlariniz Hoşuma gitti konuşabilirmiyiz
2 yıldır kullanıyorum ne kalın çıktı ne de sert siyah çok memnunum keşke daha önce baslasaydim kullanmaya almadan önce bebek yağı ile cildimi iyice kaygan hâle getiriyorum sonra tüm yüzümü alıp yüzümü yıkıyorum en son aloevera nemlendirici sürüyorum mis gibi oluyor ve çok geç çıkıyor genellikle 3 -3,5 ayda bir yapıyorum
Kişiden kişiye göre değişir. Onlarda bir değişiklik olmadı diye bizde de olmayacak değil. Her kişinin cilt ve tüy yapısı farklıdır. Bu yüzden sert ve kalın da çıkabilir. Bence hiç kalkışma öyle bir şeye. Şahsen ben yapmıyorum. İlla yüz tüylerinden kurtulmak istiyorsan lazere git.
Cevap
10Cevap
Daha güçlü ve gür çıkmasını sağlıyor
Kalın yapıyor
Ben güvenip de deneyemem şahsen değişim olmasa bile oldu zannedip pimpiriklenebilirim, eski halini net olarak göremiyorum sonuçta kulağımın yanında olduğu için. Ayna görüntüsü ve canlı görünüm başka.
Cilde en az zarar veren yöntem bence. Bende kullanıyorum yıllardır ve bir sorun yaşamadım. Çok kıllı olanlarda sorun olur mu bilemem.
Valla ben Mart ayından beri kullanıyorum. Açıkçası ilk kullandığımda tüylerim ve yüzdeki ölü derilerim epey gözükürken şimdi seyrelmiş.. yüz yıkama jeli ile yıkayınca daha etkili oluyor
Hayııır bunu da uzun zamandır kullanıyorum süper bir şey çok pratik ölü deriyi de alıyor çoğaltmıyorda
esmer olmama ragmen kalinlastirmadi ayva tuylerinde yapmaz ama faul gibi sac kenarlarinda ve kaslarda yapar
Yok bizde kullanıyoruz tüylerin olduğu gibi çıkıyor ve yabancı kadınların hep kullandığı bir şey
Ben hic kullanmadim. Kullanan bir influenceri takip ediyorum, hicbir olumsuz yani olmadihini soyluyor. Kullanan kullaniyor.
Arkadaşlarım kullanıyor memnunlarda ama ben Kürt genlerime güvenemiyorum cesaret edemedim 😂
Bu tüy yapısıyla ilgili. Hiçbir ustura türü tüyleri kalın yapmaz.
İki dakika ağda acısına dayanıverin jiletle yüze girilir mi ormana döner.
ay kadınlar kafayı yedi iyice hem zeka olarak hem davranış olarak
Bence kullanma benim sivilce çıktı inanmayın yanı böyle şeylere
kalın yapmaz ölü deriyi atar kılları artırdığı kalınlastırdığı yok inanmayın böyle seylere ya
Cımbız ve ip güçlendiriyor diye biliyorum diğerleri ile ilgili bilgim yok
Yuze usturaa vurulmaz. Cogaltir ve kalinlastirir.
Kim kullanıyorsa benim gibi sakalları olur vallahı :D
buda yeni moda, heralde. önceden aman jilet vurmayn mahveder derlerdi
simdi ustura ile draş oluyor kızlar🤣
Kullanmayın, kalınlaştırır en güzeli lazer epilasyon
Denedin mi hiç burada boş boş konuşuyorsun
Sen niye her bo*ka maydanoz oluyon aw denedik ki konuşuyoruz turşu
Allahin cahili bi b*k bildiği yok bilmiş gibi konuşuyor
S. g kezban kullan sen bunları
Benim yorumum bu atlama hemen
Bak cahil işte bilmediğin kullandığım bir şey nasil çok bilmiş gibi anlatıyorsun işte cahil cesareti görmemiş varoş
Kezbancığım ben kullandım ve olumlu yanını görmedim ki böyle bir yorum yaptım, sen de nasıl bir sonuç vermiş bilemem sazan gibi gördüğün her yoruma atlama
Kullanmadığın yorumundan bellki allahin varoşu biraz kendini geliştir cahil kalma
Ya sen ne bo*ksun da sana kanıtlamaya çalışayım
Lütfen bir bilmediğin bir şeyi biliyormuş gibi davramna böyle komik duruma düşersin yazık
Ya s. g dkdjdjd
Allahin varoşu cahil
Cahilin kim olduğu çok açık, insanların yorumlarına atlama beyinsiz
Allahin cahiline bak ya bilmeden her şeye atlıyor biraz geliştir kendini
Sen o kafa yapını değiştir önce
Asıl bilgisiz cahil sensin
Cahile bak Hem bir şey bilmiyor laf yetiştiriyor
Sana ne yani kezban benim görüşüm bu ben belki beğenmedim niye bu kdr girdi sana dkdkd
Kudurmaya devam et sen kıyıda köşede djdjf
Cahil ya
Fjdkdk ak kezbanı
Cahil varoş bildiği bir şey yok
Asıl cahil; bilgisine yaraşır şekilde davranmayadır madem ki bu kdr bilgilisin insanların görüşlerine atlamamayı da bilmen gerekiyordu minik fare
Oyş öyle mi cahil
öyle kezocuğum öyle
Benim tüylerim siyahtı bunu yapınca sapsarı oldu anlamadım ben de
Abladan da ne sakal cikarmıs bee.. erkekligimden utandim
Alakası yok bir yıldır kullanıyorum harika hiç fazla çıkarmadı kalinda yapmadı
bende bir değişim olmuyor ama yüzünün küçük bir kısmında denemekte fayda var kalın yapmıyorsa ustura kullanabilirsin ölü deriyi çok iyi temizliyor
Ben hiç kullanmadım kılsız olduğum için. Sapla alırsan daha iyi olur diye düşünüyorum
yapmadigini soyluyolar ama inanasim gelmiyo kckskc
Bilemedim şimdi bence jiletle bir farkı yok onun
Hayatta kullanmayacağım bişey
kurt adam olursun vurma kdsfs
Hayır kalınlaştırmıyor kaşlarım için kullanıyorum
Daha kalın yapar bnece
hormon bozukluğu yoksa bişi olmaz
Zamanla sakal olacak o kıllar.
yapmıo ben kullanıyorm bıyıkta çok iyide kaşı düzgn yapamıyorm
Kıl yapısına göre kötü etkileyebilir.
Jilet değil mi bu kalinlastirir bence
2 yıldır kullanıyorum hiç kalınlaşma olmadı