Saç Bakım Siyah beyaz saç kombinasyonu güzel mi? birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Siyah beyaz saçlar nasıl? Güncellemeler+1 yıl Siyah beyazz Siyah beyaz saç kombinasyonu güzel mi? Cevapla Güzellik Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Saç Bakım konusunda 829 cevap paylaştı. cruella 2 2 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Aynısı evett Yorumla aysekaptan +1 yıl @birsuskuncicek sorunu görünce aklıma geldi suskun çiçeğim Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 95% +1 yıl Saç Bakım konusunda 995 cevap paylaştı. Bir hocam vardı hangi takımlı olduğunu sorunca saçlarını gösteriyordu :DBazılarına yakışıyor olabilir. 1 1 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Haha Yorumla
SalvioHexia Takip Et Master Yaş: 38 , eic 82% +1 yıl saçın yarısı siyah yarısı beyaz olmamış ama ya beşiktaşlı gibi :Dtamamı siyah önünde bir lülesi beyaz olabilirdiveya tamamı beyaz lülesi siyah :) 0 0 Yorumla
sierravista Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Güzel de her önüne gelen yapmasın çoğuna yakışmıyor 0 0 Yorumla
Mayysamira Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 88% +1 yıl Birbirini ceken renkler olduklarini dusunmuyorum kotu buluyorum 0 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Saç Bakım konusunda 608 cevap paylaştı. Bu kötü oluyor. Ama uçlara atınca güzel olabilir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Güzel ama pek benlik değil. Ben düz renk seviyorum ya da en azından ombre tarzı 0 0 Yorumla
SevmekGuzel007 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl İleride saçta pigment kalmaz hep boyatmak gerekir 0 2 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Bence dd Yorumla SevmekGuzel007 +1 yıl Öyle Yorumla
benyarımkaldım Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl o ne olum turnusol kağıdı gibi 0 2 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl O ne ya Yorumla benyarımkaldım +1 yıl saçını böyle yaptığın zaman anlarsın Yorumla
Gercegimsanri Takip Et Master Yaş: 24 , eic 88% +1 yıl Dikkat çekici evet ama herkese de yakışmaz bence 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Saç Bakım konusunda 5,9b cevap paylaştı. Filmden çıkmış gibi olur 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Saç Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı. Kötü görünüyor 0 0 Yorumla
MarstakiJupiter Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 72% +1 yıl Saç Bakım konusunda 412 cevap paylaştı. Kıvırcık saçlılar efsane durur 0 0 Yorumla
Sarıruhlubirbayan Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 63% +1 yıl Bence taşıyana güzel olur niye olmasın 0 0 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et Master Yaş: 26 , eic 59% +1 yıl Güzel ama modası geçti gibi hissediyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Only looks pretty on Cruella ⚫⚪ 0 1 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Aynen oo Yorumla
jartiyerlikızz Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Zor saç, uğraşmaya değmez. 0 1 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Bence de Yorumla
NymphomaniacS Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Cruellada hoş 0 1 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Aynen Yorumla
Guzin-abla Takip Et Xper 7 Yaş: 68 , eic 98% +1 yıl Çok vahşi ve itici 0 1 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Aynen vahsi Yorumla
kafalaarguzeel Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Yaşlı gösteriyor 0 1 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Bence de Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Kartaliçe 🦅 olur 0 1 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Aynen kartalice gibi Yorumla
ρнσєηιχ_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 31% +1 yıl Saç Bakım konusunda 410 cevap paylaştı. Gayet güzel 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
cruella
Aynısı evett
@birsuskuncicek sorunu görünce aklıma geldi suskun çiçeğim
Bir hocam vardı hangi takımlı olduğunu sorunca saçlarını gösteriyordu :D
Bazılarına yakışıyor olabilir.
Haha
saçın yarısı siyah yarısı beyaz olmamış ama ya beşiktaşlı gibi :D
tamamı siyah önünde bir lülesi beyaz olabilirdi
veya tamamı beyaz lülesi siyah :)