Berberin kulak tuylerini yakmasiyla ortaligi kaplayan ve nereye giderseniz gidin size eslik eden o igrec kokudan bir tek ben rahatsiz olmuyorumdur dimi?

Berberin kulak tuylerini yakmasiyla ortaligi kaplayan ve nereye giderseniz gidin size eslik eden o igrec kokudan bir tek ben rahatsiz olmuyorumdur dimi?

Sen sakın lazer yaptırma ben estetisyenim her gün kokluyom o kokuyu hahha
Lazer yaptirmak istiyorum gogus ve abdo bolgesine. Bir cok lazer yontemi var hangisi daha etkili ve ben yurtdisindayim iki seans arasinda ne kadar zaman gecmeli, son olarak da assagi yukari 5-7 seans gerekli diyorlar dogrular misin?
Zamanini aliyorum ama cevaplarsan sevinirim, cok ama cok tesekkur ederim
Tabi ki seans süreleri cihazdan cihazs göre değişir eğer beyaz tenli siyah kıllı isen alexandrite lazer 6-8 seans arası sonuçları gözle görürsün baya azalmış olur sarıysa diode lazerler etkili olur yine yurt dışında cihazlar aynı galiba zaten 3-4 tane lazer çeşidi var Tabi soprano cihazı bulursan daha iyi çünkü en güçlü cihaz o
Eda cok pis gaza gelmis olabilirim :D
Sen yazdiktan sonra soprano ve alexandrit marka lazer merkezi aradim (Isvicre deyim) oturdugum yere yakin bir tane alexandrit buldum ve gorusmeye gittim, en az 5 seans gerekli ediler ve bitecegine de garanti veriyorlar komple gogus, abdomen ve kismen sirt (alt bolge) 4900 Isvicre franki fiyat cikardilar. 12 taksit yapariz dediler. Ilgimi cekmedi desem yalan olur.
Tr de daha ucuza gelecegine eminim ama en az 5-6 sefer gidip gelmem gerekecek
Madem oyle maasi da yazayim 7 binden az biraz fazla aliyorum verilir yani butcemi sarsmaz demiyorum ama buyuk bir sorun cikarmaz ozellikle taksinlendirme yapiyor olmalari odeme kolayligi sagliyor
Kesinlikle dedigin gibi %85 90 dediler ama kil yapisinin iyi oldugunu soylediler, "beyaz ten, siyah kil en cok sevdigimiz" dediler :D
Cevap
0Cevap
Günler sonra da mı gitmiyo
Bilmem
Hiç şahit olmadığım için bilemicem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar