Güzellik & Bakım Vücudunuzda en beğendiğiniz yeriniz neresi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor En çok nerenizi beğeniyorsunuz Güncellemeler+1 yıl ... Vücudunuzda en beğendiğiniz yeriniz neresi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. Gözlerim 0 0 Yorumla
Saddov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kendime hiç dikkat etmedim ama ellerim ve çene yapımı sevenler var. Ses tonumu ve birkaç şeyi vurgularlar. 0 0 Yorumla
Kızıntekiişte Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 33% +1 yıl Gözlerimi. En çok iltifatı da gözlerime alırım zaten 0 1 Yorumla Murat1123 +1 yıl Bakayım Yorumla
benimyahu Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 34% +1 yıl Sanırım omuz ve kollarım güzel. Bacaklarım da fena değildir. 0 0 Yorumla
wendettaaa Takip Et Yoda Yaş: 34 +1 yıl 1.90 boyum iriyim bull erkeğim her yerimi beğeniyorum 0 0 Yorumla
By_GüçLü Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Özel bölge. Şekli boyu işlevi beni hiç mahçup etmedi 😄 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Bsşka Yorumla By_GüçLü +1 yıl Başka yer olarak mı Yorumla Soran +1 yıl Orandan başka Yorumla By_GüçLü +1 yıl Omuzlarım ellerim çenemdeki gamze Yorumla By_GüçLü +1 yıl Oramı beğenmem saçma mı geldi 😄 Yorumla Soran +1 yıl Yooo beğenebilirsin 😀😀 Yorumla By_GüçLü +1 yıl Sen görsen sen de beğenirsin emin ol 😄 Yorumla Soran +1 yıl İnandım Yorumla By_GüçLü +1 yıl Sen en çok nereni beğeniyosun? Yorumla
Roseeeekk Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Kesinlikle ellerim başka da güzel yerim yok zaten 0 0 Yorumla
Freudunkuşu Takip Et Xper 6 Yaş: 34 +1 yıl Sen nereni beğeniyorsun kadınların en güzel yeri göğüsleri 0 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 526 cevap paylaştı. Gözlerim ellerim özel bölgem, 😊😊 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Güzel 😀 neden diye sorsam Yorumla HeadSh0t +1 yıl Gözlerim kahve ellerim yumuşak ve özel bölgem de her zaman temiz ve makina gibi çalışır 😊 Yorumla Soran +1 yıl 👋👋 Yorumla HeadSh0t +1 yıl 😊😊😊 Yorumla HeadSh0t +1 yıl Peki senin beğendiğin yerlerin nereler 😊 Yorumla
Merve01M Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Ellerim ve gözlerim.🥰 0 3 Yorumla AsabiÖküz +1 yıl Çok mu minnoş 😀 Yorumla Merve01M +1 yıl İvit 😂 Yorumla AsabiÖküz +1 yıl Göstey bakeem elleyini 😀 Yorumla
omeraslanmete Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl kalça kemiklerimi çok beğeniyorum :) 0 0 Yorumla
Injuredhandssss Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Ellerim gözlerim saçlarım ve dudaklarım 0 1 Yorumla omeraslanmete +1 yıl Dolma dudaklı mısın :) Yorumla
mervelerdeeyizzz Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Her yerim tü tü tü tü 0 7 Yorumla azrayenilmez72 +1 yıl Maşallhh Yorumla Murat1123 +1 yıl İnanmam Yorumla azrayenilmez72 +1 yıl Sana inandırmak zorunda değil Yorumla Murat1123 +1 yıl @azrayenilmez72 saka yaptım kuzma Yorumla azrayenilmez72 +1 yıl Tm Yorumla Murat1123 +1 yıl @azrayenilmez72 😊 Yorumla omeraslanmete +1 yıl Tüğğüüüüüü :) Yorumla
scarface0069 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 59% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 373 cevap paylaştı. Gözlerim, burnum, omuzlar, uzun boyum. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl YuZüm ve penısım 😊😊😊 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Güzel oldugu için baska ne olacak 😊😊 Yorumla Soran +1 yıl Nesi güzel yani nesini güzel buluyorsun demek istedim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sempatik oldugunu yuzumun penısıminde yeterli oldugunu bildigim için Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Pisttt Yorumla Soran +1 yıl Efendim 😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne yapıyorsun 😀😀 Yorumla Soran +1 yıl Hiç Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gizliden cıkmamı iştermısın takıp et sohbet ederiz 😊 Yorumla Soran +1 yıl Özelden yazmıyorum ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bana yazarsın işte olmazmı Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Parmaklar ve kahve gözlerim 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Hmm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bir de çavuş çok yakışıklı Yorumla Soran +1 yıl O kim Yorumla Soran +1 yıl Asker misin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anlamadıysan boş ver Yorumla Soran +1 yıl tamam Yorumla
azrayenilmez72 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Göz rengim ve fiziken 2 1 Yorumla KayaJuan +1 yıl nasıl bir fiziğe sahipsin? Yorumla
aslıı_7 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Yuzum 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Güzel Yorumla omeraslanmete +1 yıl Bebek gibisin Yorumla
Casanova1donsuz Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl popom dermişim :p 0 41 Yorumla Soran +1 yıl Sadece popon mu 😀neden Yorumla Casanova1donsuz +1 yıl yerınız dedın :D aslnda öyle de yazmamıştm. nıye ya ınsan poposnu beğenmez mı :D Yorumla Soran +1 yıl Beğenir niye beğenmedin🙊🙊🙊 Yorumla Soran +1 yıl Niye beğenmesin Yorumla Casanova1donsuz +1 yıl beğendım ışte :D Yorumla Casanova1donsuz +1 yıl bılmm sana sormalı şaşırdın baya :D Yorumla Soran +1 yıl Başka neren var Yorumla Casanova1donsuz +1 yıl gözlerım fena değl bnce bıraz da saclarım :) Yorumla Soran +1 yıl Güzel Yorumla Casanova1donsuz +1 yıl görmeden guzl demk :) bıttımı sorularnz hanfendı Yorumla Soran +1 yıl Bitiş🙊 Yorumla Casanova1donsuz +1 yıl bitişşş :D Yorumla Soran +1 yıl 😀😀başka yoksa bitti dedim yani ş fazladan olmuş Yorumla Casanova1donsuz +1 yıl :D güzl olmuş Yorumla Soran +1 yıl 😀😀 Yorumla Casanova1donsuz +1 yıl :D :d Yorumla Soran +1 yıl Kendini beğenmiş neyse 😀😀 Yorumla Soran +1 yıl Başka nereni beğeniyosun 😀😀hadi hadi söyle çekinme seni gidi seni 🙊🙊🙊 Yorumla Casanova1donsuz +1 yıl azcık beğenmış :p o da saç göz falan uyuzz Yorumla Casanova1donsuz +1 yıl nolyor ya var da saklıyomuşum gıbı :):) :o senı gıdı mı nıye cekıneyım ya Yorumla Soran +1 yıl Tamam 🙊🙊 Yorumla Casanova1donsuz +1 yıl bışey dememı mı beklıyodun :o Yorumla Soran +1 yıl Yooo tamam dedim. Bişey mi diyecektin🙊🙊😀😀 Yorumla Casanova1donsuz +1 yıl dıyecek mıydım :D Yorumla Soran +1 yıl Sen bilirsin😀Demekki başka güzel yerin yok🙉🙉🙉 Yorumla Casanova1donsuz +1 yıl belkıde yoktur :D diğer yerler göreceli bncce Yorumla Soran +1 yıl Süper soru seçmişler🙉🙉🙉😀😀😀🙊🙊🙊 Yorumla Casanova1donsuz +1 yıl napaym :):) benden öturu mu Yorumla Casanova1donsuz +1 yıl Harika güncelleme 😀 Yorumla Soran +1 yıl Nedenki😇 Yorumla Casanova1donsuz +1 yıl Nokta koydun ya 😉😀ndn olcak Yorumla Soran +1 yıl Yorum yapmayanlar yorum yapsın diye güncelledim. Senin başka yerin kaldıysa söyle🙊🙉 Yorumla Casanova1donsuz +1 yıl Kalmışa mı benziyor😀😦 Yorumla Soran +1 yıl Evet kalmışsa benziyor. Tekrar yorum yapmandan belli. Niye çekiniyosunki çok tatlısın 🤣🤣 Yorumla Casanova1donsuz +1 yıl Bence benzemiyor 😀😛öylesine yaptım nokta görünce.Neden cekıneyim popo derkn çekindimmi 😛😁😀Tatlı mıyım 😒yavşamayalm 😁 Yorumla Soran +1 yıl Yaaa yemin ederim çok tatlısın Diğer erkekler açık açık yazmış sen cekiniyosun🙉🙉evlenmekijik erkeksin Yorumla Casanova1donsuz +1 yıl Neyi yazmış ya. Ne alaka evlenmelikle çekindiğim yok saçmalıyosun Yorumla Soran +1 yıl Çükünü falan beğenmiyomusun. Çok tatlısın bunu diyemedin çok iyi yaaaa🙉🙊 Yorumla Casanova1donsuz +1 yıl penis ne ya 😀😛beğenir beğenmem ne olmuş. snn kafa farklı herhalde kac saattir bu cevabı bekliyon. popo diyince onu derim sandın ya da .Hic de tatlı değilim😒😒 Yorumla Soran +1 yıl Yooo ne bekleyecem ya 🙉🙉 Yorumla Casanova1donsuz +1 yıl öyle bı halin var. hala da yazıyon Yorumla
emrecn34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 76% +1 yıl Ellerımı 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Neden mesela Yorumla
özgürrkiizz Takip Et Master Yaş: 33 , eic 71% +1 yıl Bacaklarım 1 1 Yorumla Khadimdost +1 yıl hanfendiye talibim 😂😂😂 Yorumla
bensardunyaaa Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 91% +1 yıl Bacaklarım 0 7 Yorumla AsabiÖküz +1 yıl Sütun gibi mi Yorumla bensardunyaaa +1 yıl Aynen Yorumla AsabiÖküz +1 yıl Boyun kaç senin Yorumla bensardunyaaa +1 yıl 164 Yorumla AsabiÖküz +1 yıl Kilon kaç senin Yorumla bensardunyaaa +1 yıl 44 Yorumla AsabiÖküz +1 yıl Oyss minnoş bir şeysin sen beYaşın kaç peki seni Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 5,9b cevap paylaştı. Çenem 0 0 Yorumla
TokEvinAçKedisi_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 476 cevap paylaştı. Kirpiklerim 0 0 Yorumla
Sinirrr Takip Et Master Yaş: 43 , eic 96% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 415 cevap paylaştı. Gözler.. 0 0 Yorumla
mesut_boztas Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1b cevap paylaştı. Gözler 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Dudaklarım. Öptüğün kızların haddi hesabı yok 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Oha 😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😊😊😊 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Burdan söylemem dogru olmaz tstlim ya ozel aCik ya 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka Cevap sahibi +1 yıl Azcik özel ama öyle kötü birsey degil ama ya Soran +1 yıl Sadece beğenip beğenmediğini sordum bunda ayıp ne ki. İstediğini söylersin Cevap sahibi +1 yıl Peki popunu beğeniyorum tstlim brn o yuzden burdan söylemek ustemedim ya Soran +1 yıl Bir tek poponu mu beğeniyosun Cevap sahibi +1 yıl Evet disardakiler begeniyor 1 2 defa iltifat aldim ya Cevap sahibi +1 yıl Şaşırdın galiba o yuzden burdan demem dogru olma dedim ;)
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 4,1b cevap paylaştı. Gözüm 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Gözlerim
Kendime hiç dikkat etmedim ama ellerim ve çene yapımı sevenler var. Ses tonumu ve birkaç şeyi vurgularlar.
Gözlerimi. En çok iltifatı da gözlerime alırım zaten
Bakayım
Sanırım omuz ve kollarım güzel. Bacaklarım da fena değildir.
Vücudumun her yeri güzeldir görsen beğeneceğinden eminim
1.90 boyum iriyim bull erkeğim her yerimi beğeniyorum
Özel bölge. Şekli boyu işlevi beni hiç mahçup etmedi 😄
Bsşka
Başka yer olarak mı
Orandan başka
Omuzlarım ellerim çenemdeki gamze
Oramı beğenmem saçma mı geldi 😄
Yooo beğenebilirsin 😀😀
Sen görsen sen de beğenirsin emin ol 😄
İnandım
Sen en çok nereni beğeniyosun?
Kesinlikle ellerim başka da güzel yerim yok zaten
Sen nereni beğeniyorsun kadınların en güzel yeri göğüsleri
Gözlerim ellerim özel bölgem, 😊😊
Güzel 😀 neden diye sorsam
Gözlerim kahve ellerim yumuşak ve özel bölgem de her zaman temiz ve makina gibi çalışır 😊
👋👋
😊😊😊
Peki senin beğendiğin yerlerin nereler 😊
Çenem ve ellerim
Ellerim ve gözlerim.🥰
Çok mu minnoş 😀
İvit 😂
Göstey bakeem elleyini 😀
kalça kemiklerimi çok beğeniyorum :)
Ellerim gözlerim saçlarım ve dudaklarım
Dolma dudaklı mısın :)
Bacakların kaslı
Yüzüm saçlarım boynum
Her yerim tü tü tü tü
Maşallhh
İnanmam
Sana inandırmak zorunda değil
@azrayenilmez72 saka yaptım kuzma
Tm
@azrayenilmez72 😊
Tüğğüüüüüü :)
Gözlerim, burnum, omuzlar, uzun boyum.
YuZüm ve penısım 😊😊😊
Neden
Güzel oldugu için baska ne olacak 😊😊
Nesi güzel yani nesini güzel buluyorsun demek istedim
Sempatik oldugunu yuzumun penısıminde yeterli oldugunu bildigim için
Pisttt
Efendim 😀
Ne yapıyorsun 😀😀
Hiç
Gizliden cıkmamı iştermısın takıp et sohbet ederiz 😊
Özelden yazmıyorum ki
Bana yazarsın işte olmazmı
Parmaklar ve kahve gözlerim
Hmm
Bir de çavuş çok yakışıklı
O kim
Asker misin
Anlamadıysan boş ver
tamam
Göz rengim ve fiziken
nasıl bir fiziğe sahipsin?
Yuzum
Güzel
Bebek gibisin
popom dermişim :p
Sadece popon mu 😀neden
yerınız dedın :D aslnda öyle de yazmamıştm. nıye ya ınsan poposnu beğenmez mı :D
Beğenir niye beğenmedin🙊🙊🙊
Niye beğenmesin
beğendım ışte :D
bılmm sana sormalı şaşırdın baya :D
Başka neren var
gözlerım fena değl bnce bıraz da saclarım :)
Güzel
görmeden guzl demk :) bıttımı sorularnz hanfendı
Bitiş🙊
bitişşş :D
😀😀başka yoksa bitti dedim yani ş fazladan olmuş
:D güzl olmuş
😀😀
:D :d
Kendini beğenmiş neyse 😀😀
Başka nereni beğeniyosun 😀😀hadi hadi söyle çekinme seni gidi seni 🙊🙊🙊
azcık beğenmış :p o da saç göz falan uyuzz
nolyor ya var da saklıyomuşum gıbı :):) :o senı gıdı mı nıye cekıneyım ya
Tamam 🙊🙊
bışey dememı mı beklıyodun :o
Yooo tamam dedim. Bişey mi diyecektin🙊🙊😀😀
dıyecek mıydım :D
Sen bilirsin😀Demekki başka güzel yerin yok🙉🙉🙉
belkıde yoktur :D diğer yerler göreceli bncce
Süper soru seçmişler🙉🙉🙉😀😀😀🙊🙊🙊
napaym :):) benden öturu mu
Harika güncelleme 😀
Nedenki😇
Nokta koydun ya 😉😀ndn olcak
Yorum yapmayanlar yorum yapsın diye güncelledim. Senin başka yerin kaldıysa söyle🙊🙉
Kalmışa mı benziyor😀😦
Evet kalmışsa benziyor. Tekrar yorum yapmandan belli. Niye çekiniyosunki çok tatlısın 🤣🤣
Bence benzemiyor 😀😛öylesine yaptım nokta görünce.
Neden cekıneyim popo derkn çekindimmi 😛😁😀
Tatlı mıyım 😒yavşamayalm 😁
Yaaa yemin ederim çok tatlısın Diğer erkekler açık açık yazmış sen cekiniyosun🙉🙉evlenmekijik erkeksin
Neyi yazmış ya. Ne alaka evlenmelikle çekindiğim yok saçmalıyosun
Çükünü falan beğenmiyomusun. Çok tatlısın bunu diyemedin çok iyi yaaaa🙉🙊
penis ne ya 😀😛beğenir beğenmem ne olmuş. snn kafa farklı herhalde kac saattir bu cevabı bekliyon. popo diyince onu derim sandın ya da .
Hic de tatlı değilim😒😒
Yooo ne bekleyecem ya 🙉🙉
öyle bı halin var. hala da yazıyon
Ellerımı
Neden mesela
Bacaklarım
hanfendiye talibim 😂😂😂
Göğüslerim
Ellerim
Gözler diyim
Boyum
Bacaklarım
Sütun gibi mi
Aynen
Boyun kaç senin
164
Kilon kaç senin
44
Oyss minnoş bir şeysin sen be
Yaşın kaç peki seni
Çenem
Oyle bir yerim yok
Kirpiklerim
Gözlerim
Beğenmiyorum kendimi
Gözler..
Ayaklarim
sirtim, gozlerim
Beynim
🤣🤣🤣🤣
Yüzüm
Kollarım çok güzel damarlı baya çok kız düşürüyor
Gözler
Dudaklarım. Öptüğün kızların haddi hesabı yok
Oha 😀
😊😊😊
Burdan söylemem dogru olmaz tstlim ya ozel aCik ya
Ne alaka
Azcik özel ama öyle kötü birsey degil ama ya
Sadece beğenip beğenmediğini sordum bunda ayıp ne ki. İstediğini söylersin
Peki popunu beğeniyorum tstlim brn o yuzden burdan söylemek ustemedim ya
Bir tek poponu mu beğeniyosun
Evet disardakiler begeniyor 1 2 defa iltifat aldim ya
Şaşırdın galiba o yuzden burdan demem dogru olma dedim ;)
Dudaklarım
Gözüm
Gözlerim
Gozlerimi
Burun
Skimi
boyum ve omuzlarım