Yapacak bir şey yok genetiksel geliyor baba tarafı hep kel Allah başka dert vermesin kelliğin çözümü var şu an saçım seyrek biraz ilerde iyice dökülünce param olursa ektiririm
@Beneklı1910 ya ne ilerisi , gençken kelsen bitti, ileride zaten sevgilin olmaz çok. Ben kellesiyorum şu an en erken 30 da saç ektirebilirim. 22-30 arasını maymun gibi geçirmişim ne fark eder. Amlilardan umudu kesecen hayatına bakacan. Çok da takmamak lazım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ben uzun boylu erkekleri beğenmiyorum. Kellik ise kimisinde hoş duruyor. Genç karizmatik bir hava veriyor
Kız değilsin sen yalancı mavili , yallah
Kisaliktir bence sadece kizlar konusunda degil
Kellik daha kötü.
Bende her ikiside var ya ahahahah :)
Çoğu erkekte var kellik.
Kellige cozum var ama
Nah var
Yav git arastir cok para da olsa var kisaliga cozum yok ama
@Yalanduunyaa fark etmez akq hem kısa hem kelim üstelik yaşım 22 ahahja
Parasiz olmak en zoru emin ol
@Yalanduunyaa yaw dayı ne diyon , 22 yaşındayım hayatım zikilmis, çok para kazanacağım da yok zaten. Acı çekmeye dewamke
Bir geleceğin keli olarak kalbim kırıldı :((
@Beneklı1910 kanka Keller sevgili yapamıyor birinci elden tecrübe , özgüvenim ve sacliyken tipim iyiydi. Sacliyken sevgili yapardım boyumun 176 olmasına rağmen. Saçlarım döküldü cidden hiç bakmıyorlar.
Moral bozacak bir şey yok, elde olan bir şey değil sonuçta.
Yapacak bir şey yok genetiksel geliyor baba tarafı hep kel Allah başka dert vermesin kelliğin çözümü var şu an saçım seyrek biraz ilerde iyice dökülünce param olursa ektiririm
@Beneklı1910 ya ne ilerisi , gençken kelsen bitti, ileride zaten sevgilin olmaz çok. Ben kellesiyorum şu an en erken 30 da saç ektirebilirim. 22-30 arasını maymun gibi geçirmişim ne fark eder. Amlilardan umudu kesecen hayatına bakacan. Çok da takmamak lazım
şu an 20 yaşındayım saçımın ortaları biraz seyrek saçımı kısa kestiriyorum dediğin gibi yapacak bişey yok her şey oluruna varır
@Beneklı1910 boyun uzunsa kurtarırsin
@Beneklı1910 benimde öyle , kafa derim gözüküyor
@Beneklı1910 çok seyrem
Seyrek*
Boy 1.70 :)
@Beneklı1910 üzüldüm kanka , bayağı yikiksin , istersen birbirimize moral vermek amaçlı konuşabiliriz. Takip edeyim mi?
Et knk
@Beneklı1910 ettim de mesaj atamiyom :d
Ben de atamıyom:(
@Beneklı1910 iyi o zaman :( geçmiş olsun bize , hayat sillesini vurdu
Benim boy 182 egzama var dokuluyor bende umut var mi yuzumde de var bu hastalik gitmedi gitti benden :(
@Yalanduunyaa boyun uzunsa bir ihtimal. Umut var diyelim
Uzun mu peki knk
@Yalanduunyaa boyun iyi
Kadınlar için yeterli, ama saçın yüzünden tercih edilmezsin muhtemelen. Bunu da parayla kapatirsan tamamdır. Olmadi saç ektirirsin ileride
Valla hastalik bu baska sıkintilar cikmazsa iyi :( tavsiyen icin sagol bro
@Yalanduunyaa rica ederim